Icerige atla
Extraloob

SBOT Hesap >25 TL< 450 Adet Stok !

· 144 Yanıt · 40K görüntüleme · Sayfa 7 / 7
Yanıtlar
K
kocaaga003 ⭐ 15y
ya bi yardımcı olursanız sevinirim su sbotun gününü uzatacağım yardım lütfen burdan yapamazmıyım bunu
M
elinizde halen var mı acaba?
E
emre-magul ⭐ 15y
ya bi yardımcı olursanız sevinirim su sbotun gününü uzatacağım yardım lütfen burdan yapamazmıyım bunu

hallettin mi kardeşim ?
L
lazzy79 ⭐ 17y
Letnock pm atamıyorum görğşebilirmiyiz
M
mura ⭐ 15y
elınızde halan daha uyelık war mı ?
N
Evet, stokta hala var mı? Ona göre yatırıp alacağız.
W
Wayfarer ⭐ 15y
Merhabalar, sbot almak istiyorum elinizde varsa ve bu saatte yatırabiliyosam bi koşu atm'ye gidicem:) sizden cevap bekliyorum.
W
Wayfarer ⭐ 15y
@Warrison;
Botun elime ulaşma güvencesi nedir? bi tarafta admin bi tarafta kullanıcı var sonuçta.. ve 1 ay kullanım yüklü diyorsun, 1 aydan sonrası?
H
hasan19364 ⭐ 16y
Güzel fiyat Bol kazançlar
U
uqu_rr ⭐ 17y
Hala stoklarda s bot var mı acaba bilgilendirirseniz alım yapacagım. Tesekkurler 🤝
U
uqu_rr ⭐ 17y
Kardes orda mısın ?
E
emre-magul ⭐ 15y
@Warrison;
Botun elime ulaşma güvencesi nedir? bi tarafta admin bi tarafta kullanıcı var sonuçta.. ve 1 ay kullanım yüklü diyorsun, 1 aydan sonrası?

1 aydan sonrası ister kendin uzat ister ücretini yatır gamebayi uzatsın
@Warrison;

Bir ay yüklü değil hesaba... ! Yanlış bilgilendirme olmasın.. Botun hesabına 25tl para veriyorsunuz.. 15 lira ilede bir ay yükletiyorsunuz.. hazır olarak kulanılması 40 liraya mal oluyor.. ben de buradan aldım güvenebilirsiniz.. yanlız hesabınızı aktifleştirecez bi 15 tl daha verin diyenlere aldırış etmeyin yok oylee birşey.. direk 25+15 lira verip kullanıma hazır oluyor..
B
edit
S
msne alabilirmiyim bro pmden
C
chaous ⭐ 17y
Arkadaslar Bunun Yerıne Gıttı Gıdıyor a Koy acc yı Drek alalım oradan mesajla bıldır sende bılgıleri
W
westlive ⭐ 18y
hayırlı satışlar
K
karakus41 ⭐ 15y
beyler biz bu adama nasıl ulascaz bişey wermemiş bize ?
O
oux53 ⭐ 16y
Merhaba hala satışlar devam ediyormu acaba lütfen cevaplayabilirmisiniz ?
Q
QuaD ⭐ 15y
arkadaslar satışlar devam ediyor mu ?

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: