sBot Account Satıyorum 25 adet war Adet Gün İçerisinide Yüksele Bilir Üyelikler 1 ay 2 ay. süre wardır 😊 1 tanesini fiyat 40 TL dir. Toplu satıcam tek tek satmıyacagım 😊 25 tane sbot a düşündügüm fiyat 1000 toplu alcaklara indirim iletişim . ö.msj yada konu altından ciddiler ulassın.
extraloob aracı olursa 1 tanede extraloob a hediye ederm toplu alıcak warsa gerekirse extraloob aracı olur aracı olursa hediye ederm 1 adet sbot account alıcaklar ö.msj v.b atarlarsa sevnrm
25 Adet Sbot Account. Sadece 1000 TL kampanya.
· 13 Yanıt · 1.5K görüntüleme 0 okuyor
13 Yanıt
F
ForEverTurk
⭐ 17y
[uyari]Sbot/Mbot/Silk Satışlarında Karsılasılan Problemlerden Extraloob.com Sorumlu Tutulamaz[/uyari]
Hayırlı satışlar.Konunuza görsel ekleyerek daha çabuk alıcı bulabilirsiniz.
Hayırlı satışlar.Konunuza görsel ekleyerek daha çabuk alıcı bulabilirsiniz.
25 adet oldu sbotlar arkadaslar. toplu alıcı olursa hepsini cok güzel fiyat indirimi yaparm. 40dan veririm fln 😄
İletişim bilgilerini daha geniş tutarsanız size ulaşım daha kolay olur diye düşünüyorum.
Hayırlı satışlar...
Hayırlı satışlar...
Bu tür işlemlerden kesinlikle EXL ailesi sorumlu değildir.Onun için rütbeli arkadaşlarımın böyle dialoglara girmemesi rica olunur.
@Urania love you. 😎
@Urania love you. 😎
günceldir...
Bu tür işlemlerden kesinlikle EXL ailesi sorumlu değildir.Onun için rütbeli arkadaşlarımın böyle dialoglara girmemesi rica olunur.
@Urania love you. 8)
Bir kere söylenmiş zaten bi daha tekrarlamanın mantığı yok adamın konusunu kirletiyorsunuz...
@Urania love you. 8)
Bir kere söylenmiş zaten bi daha tekrarlamanın mantığı yok adamın konusunu kirletiyorsunuz...
?
arkadaslar yokmu alıcı cok uygun fiyattır 😄
B
batuhan 3X
⭐ 15y
ben 1 adet alabılırım eklersen konusabılırız mailto:[email protected]
E
Epin24.Com
⭐ 15y
Epin24 Com Olarak Satın Alabiliriz Lütfen Sitemiz Canlı Desteğinden Bizimle İrtibata Geçiniz.
536 743 94 90 ara alıcıyım
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap