Icerige atla
Extraloob

satılık 3 adet sbot account 25 lira oldu...

· 21 Yanıt · 3.1K görüntüleme
E
emre351905 OP ⭐ 18y
talep olmadığı için fiyatı 25 liraya çekiyorum

arkadaşlar 3 adet sbot acc satıyorum 2 tanesi ptt havalesi veya silk karşılığı diğeri arkadaşın olduğu onun isteği üzerine için titan serverinde 280 m gold karşılığı satılacaktır

ptt havalesi ile : 25 tl
silk e-pin ile :150 silk
arkadaşa ait olan sbot titan serverinde: 280 m gold karşılığında satılacaktır

tabi izmir içi elden de yapılabilir

iletişim: tel: 05544229739 mail:[email protected]
21 Yanıt
S
selamet ⭐ 17y
hayırlı satışlar fiyat uygun bende satıyordumda kalmadı elimde 😊 ama gelir yakında ^^
E
emre351905 OP ⭐ 18y
arkadaşlar 3 adet sbot acc satıyorum 2 tanesi ptt havalesi veya silk karşılığı diğeri arkadaşın olduğu onun isteği üzerine için titan serverinde 280 m gold karşılığı satılacaktır

ptt havalesi ile : 35 tl
silk e-pin ile :200 silk
arkadaşa ait olan sbot titan serverinde: 280 m gold karşılığında satılacaktır

tabi izmir içi elden de yapılabilir

iletişim: tel: 05544229739 mail:[email protected]
E
emre351905 OP ⭐ 18y
güncellendi..
E
emre351905 OP ⭐ 18y
up...
T
halen var değilmi ?
E
emre351905 OP ⭐ 18y
halen var değilmi ?

evet halen var 3 üde duruyor
C
saol kardeş
arkadaşlar acc nin biri tarafımca alınmıştır dolandırıcı olmayan birini buldum sonunda.

sizİn gibi arkadaşlar olsa hep güvenilir dürüst neyse kuramda başlayam kasmaya 😊
sana hayırlı satışlar
E
EliteTurk ⭐ 18y
saol kardeş
arkadaşlar acc nin biri tarafımca alınmıştır dolandırıcı olmayan birini buldum sonunda.

sizİn gibi arkadaşlar olsa hep güvenilir dürüst neyse kuramda başlayam kasmaya 😊
sana hayırlı satışlar

ilginç daha 5 gün önce selamet adlı nickle banlanmıştın 6 adet sbot account satıyorum diye emretwolf u zor durumda bırakmıştın,şimdiyse başkasından alıyorsun S-bot :? neyse hayırlı olsun ne diyelim 🤔
E
emre351905 OP ⭐ 18y
saol kardeş

sana hayırlı satışlar

ilginç daha 5 gün önce selamet adlı nickle banlanmıştın 6 adet sbot account satıyorum diye emretwolf u zor durumda bırakmıştın,şimdiyse başkasından alıyorsun S-bot :? neyse hayırlı olsun ne diyelim 🤔

arkadaşlar lütfen topici kirletmeyin ben sadece sbot satıyorum diğer konuları topic dışında tartışın lütfen
C
saol kardeş

sana hayırlı satışlar

Bu durumdan anlıyorum ki babanın en akıllı kızı sensin^^

GhostKinG bak ne dicem selametin de senin de ..... ^^ tamam mı bebişim.
S
Srocu98 ⭐ 17y
msn ni ekledim kardeş almak istiyorum sbotu
B
kardeş hala varmı acc??!!
Z
zups ⭐ 18y
varmı elinde?
S
msn koymuşum buraya zaten:D neyse pm olarakta gönderdim bekliyorum.
S
Siteden daha önce almaya çalıştım biri silki kullandı sonra bu kodlar kullanılmış dedi diğer arkadaşın ise hesabı old costumer değilmiş.1aydır uğraşıyorum yani bugün saat 16 gibi yatırırım parayı umarım bu sefer problem çıkmaz:)
E
emre81 ⭐ 19y
Böyle ayıp yapacağını bilmezdm emrah Güvendm o kadar ama ayıp yaptın ResMen Çocuk yerine Koydn AYIPTIR YAPTIĞIN... Parayı Alıyosn vermiyosn botu ayıppppppppp
S
ben adres bilgilerini kaybettim tam yatırmaya gitçektimde. noldu vermedimi?
E
EliteTurk ⭐ 18y
saol kardeş

sana hayırlı satışlar

Beyler bence dikkat edin S-Bot satıyorum diye 2 tane account açıp sitede önce bilgileri veriyolar sonra 2. accountla almış numarası yapıp adam bekliyolar..onların hesabında 1 kişi 1 kişidir accountlarının ban lanıcaklarını bilselerde..extraloob aracılıgı ile alın ne alıyosanız,zor durumda kalmayın ..

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: