Icerige atla
Extraloob

Silkroada 5 Dakikada Girmek -- Resimli Anlatım !!!

· 937 Replies · 89K views · Page 42 / 47
Replies
L
llPixeLll ⭐ 17y
xD siz bunları insanlık içinmi yapıldığını sanionuz 59 lwl blader full sos
Loader den gitti xD
ben bole seyleri cok bilirim....
kasarsin kasarsin bi calarlar o hissi bidaha unutamssın
indirmeden once Komt larina bakin...
onunuze gelen her prg rami indirmeyin

Zorlamı İndirdin kendi İstegin O yüzden Kimseye Bişi deme her hafta carının sifresini deişme keylogger dolu Abuk Subuk Sitelere gir sonra suclu Loader 3.5 yıldır loader kullanıorum Hiç bir carıma Bişi olması 😈
S
StormHero ⭐ 19y
Çok teşekkürler. Geçmişte silk yükleyenlerde Torque 4eveR.! 😁
M
şuan denyom hala almadı:S
aege serwer hiç boşalmyo yha
E
eLempTRa ⭐ 18y
şuan denyom hala almadı:S
aege serwer hiç boşalmyo yha

olabilir alıcak diye bir şey yok ama düşün bi saniyede 4 kere deniyor elle kaç kere 1 kere 5 saniyede neyse denemeye devam et.
P
prensturk ⭐ 18y
orjinal client değil ne yapmalıyım?
X
client orjinal, torque log in oldu ve swap to client dedim. now loading penceresinde takıldı. verilen program ı yükledim + host dosyasını kontrol ettim temiz. fakat hala now loading te takılmş bulunmakta. şuan char online ama ben göremiyorm. torqueden yazabiliyorm oyun içerisine. çözümlerinizi bekliyorm ;(
H
ya bu bende hala çalışmıyor biri bakarmı tam anlamıyla ANLAYAN biri..
oraya yazmışsın serverlar gelmezse silkroadonline.net e gir bidaha dene die ama 10 larca kes girdim kapadım açtım ama hala gelmiyor.. bu sorunun çözümü nedir bilen varsa lütfen biraz yardım etsin
S
silkroadlife OP ⭐ 17y
actıgınızda dcmi veriyor?
X
12 torque ile alps server ına saat 14:50 de 2 dk içinde girdim... sonuç: Now Loading bölümünde kaldı yine. dns ayarlarım farklıydı. orjinaline çevirdim, o da fayda etmedi. Lütfen bu Now Loading te takılmaya bi çözüm bulalım. Bir çok kişi aynı sorunu yaşamakta ;(
L
Oyuna girmeyi denerken çok sık Disconnect oluyo.. vcredist_x86 kurdum hosts dosyasını da düzelttim.. Yine aynı şey..

Ne yapabilirim arkadaşlar ? :?
S
silkroadlife OP ⭐ 17y
10 kez hızlı hızlı dener yada daha fazla sonrada Disconnect verir yani tek senden olan bişey deyil
P
pisiko256 ⭐ 17y
ya bn indirioım salak gibi ama errow verio silkroadın içine atıp açınca
A
atmlandtml ⭐ 17y
bu loading orunu için pc ye format bile attım yok yok yok kardeşim yaw genede olmuyor
E
EmmaW ⭐ 19y
oyuna giriyorum sorun yok fakat samarkanddan hotana ışınlanırken loading de takılıyor 😞
X
Now Loading Ekranında kalmasının nedenini buldum. Charda return basmayı engelleyen bi görev varmış. Onu iptal ettim ve sorunsuz çalışıyor şuan. Herşey için teşekkürler =)
M
make2553 ⭐ 18y
arkadaşlar ben eldoradodda 1saate yakın denedim arada dc de veriyo fakat hiç oyuna giremedim
X
Alps server ına 5 dk da giriyorum ben. 12 tane Torque ile 😄 😄 😄 + sroking bot çalışıyor =)
I
iike ⭐ 19y
ben de calışmı yor o piroram nedense Loader var oyunun içinde oda ola bilirmi bot yokta bende oyuzden başka oyna girme yolu bilen varmı yada bu piroram neden calışmı yor az yardım etseniz

please put this in your silkroad folder . will help reduce the risk of being banned.

bu hatayı veri yor nasıl duzelte bilirim yazarmısınız
S
silkroadlife OP ⭐ 17y
programı silkroad klasörünün içinde açacan
I
iike ⭐ 19y
şuan hepsi denedim hep aynı hatayı veri yor oynu tekra yukleyip piroramı kılasorlu attım sonra kırasozsuz attım acmayı edenedim hep aynı hatayı veri yor

Log in to write a reply.

Log In
Paylaş: