Icerige atla
Extraloob

Roc Anahtar Görevi (Roc'a Girmek İçin) "Resimli Anlatım"

· 12 Yanıt · 14K görüntüleme Sabitlenen
T
Tony Montana OP ⭐ 18y
- Resim Silinmiş.

İlk önce "Village Chief Bukra" adlı NPC'den görevi alıyoruz daha sona "Slave Jabur" adlı NPC'ye gidip görevi veriyoruz.

- Resim Silinmiş.

Mor alanda 1 tane "Black Eagle Commender" kesiyoruz ardından Sarı alanda 1 tane "Paedars Scout" kesiyoruz.

Görev tamam. Göreve aldığımız yere(Village Chief Bukra) gidiyoruz.

Bu Görevin Özellikleri:
Wing 78/80 5 tane Görev Cıkartıyoruz
Wing 85/87 7 tane Görev Düşürüyoruz
Düşürdükden sonra Vermeye gidiyoruz

Sonra Tekrar Village Chief Bukradan görev alıyoruz ve İşaretli Noktalara gidiyoruz oradaki Guardinleri kesiyoruz.(Sırası Önemli Değil)

- Resim Silinmiş.

Görevimiz Tamamdır.Görev bitiminde bize 4 tane item veriyor.İtemlerin 3'ünün ne işe yaradığını bilmiyorum ama 1. itemi Roc için scroll çıktığı yerde basıyoruz..

Spyware'e teşekkürler 😘
12 Yanıt
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
çok farklı bir tasarım olmuş çok teşekkürler sabitlenmiştir 😘 ❤️
T
Tony Montana OP ⭐ 18y
çok farklı bir tasarım olmuş çok teşekkürler sabitlenmiştir 😘 ❤️

Teşekkürler Abi 🙏
C
cagataay94 ⭐ 16y
güzel konu gerci zor olan roca gitmek diil
P
PeRTePS ⭐ 16y
Teşekurler Ellerine Gerçekten Çok Başarılı olmuş 😊
L
Lumidee ⭐ 16y
guzel bır paylasım 😊 tesekkur ederım
U
Uprising ⭐ 19y
eline sağlık
M
mani ⭐ 19y
1-2 sorum olcak

1. si Roc dediğiniz yer neresi zaten karlı bölgeden kolayca ışınlanıp roc mountain e gidiyoruz bi de oranın içinde ayri bir roc mu var
2. si ise benim oyun içinde " H " harfine basıp ordan görevlere baktığım yerde roc yazan yerde görevler gözükmüyor yukarda söylediğiniz görev düşme olayı olunca mı açılıyor bu görevler kısa bir açıklama pls
B
BLUE MAGIC ⭐ 17y
güzel çalışma saol
P
piemde ⭐ 15y
1-2 sorum olcak

1. si Roc dediğiniz yer neresi zaten karlı bölgeden kolayca ışınlanıp roc mountain e gidiyoruz bi de oranın içinde ayri bir roc mu var
2. si ise benim oyun içinde " H " harfine basıp ordan görevlere baktığım yerde roc yazan yerde görevler gözükmüyor yukarda söylediğiniz görev düşme olayı olunca mı açılıyor bu görevler kısa bir açıklama pls

Roc Bir unique ismidir. Roc Mountain ile alakası yoktur. Rocun doğduğu yere gitmesini anlatıyor. 😜
H
Hydra ⭐ 15y
Hayırlı Olsun.
D
Discus ⭐ 18y
guzel paylasım tesekkurler

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: