Icerige atla
Extraloob

Brush'u pPhotoshopa Yükleme Anlatım 2(Resimli Anlatım)

· 6 Yanıt · 1.5K görüntüleme
B
belirsizzzzz OP ⭐ 19y
durmak yok paylaşıma devam biliorum sevenşm az ama herkse bir hayırım dokunsun kolay gelsin size

Brush u Nasıl Photoshop a yüklerim ? Diyen arkadaşlar burayı bir kere okusunlar...

Sitemizden, internetten bulduğunuz veya kendinizin yaptığınız brush u photoshop a nasıl yükleyeceğiz. Aşağıda göstermiş olduğum adrese brushunuzu yada brushlarınızı yükleyin.

-Resim Silinmiş.

Daha sonra photoshop a geçerek her hangi bir belge açın ve o belgede kısayol tuşu “B” olan Brush tool u seçin. Aşağıda resimde göstermiş olduğum gibi.

-Resim Silinmiş.

Brush tool umuzu seçtikten sonra Mouse nın sağ tuşunu tıklayarak aşağıda resimde göstermiş olduğum ufak ok a tıklayın.

Daha sonra aşşagıda resimde gösterdiğim gibi Load Brushes diyerek ilk verdiğim adresteki “C:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CS2\Presets\Brushes” yeni yüklediğiniz brushlarınızı yüklüyebilirsiniz.

-Resim Silinmiş.

Yüklediğinizde brush setiniz sağ tuş tıkladığınızda çıkan menüde en aşşagıdadır.

-Resim Silinmiş.
6 Yanıt
B
belirsizzzzz OP ⭐ 19y
benimki başka bi yöntem değilmi headbang2ft9
C
Caprice ⭐ 19y
o zaman başlığı değiştir nasıl kullanabilirim falan yap başlıktan aynı gibi duruyor onun için dedim : Laughing
B
belirsizzzzz OP ⭐ 19y
eyw düzelttim
C
Caprice ⭐ 19y

eyw düzelttim

Şimdi oldu.

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: