Valla benim pc de +2 basamıyorum basarsam havalara uçuyorum 😊
Polgara'dan +7 dersi
· 184 Yanıt · 22K görüntüleme 0 okuyor · Sayfa 8 / 10
Yanıtlar
J
JohnnyBravo
⭐ 18y
ben +4 ü göremezken +9 nedir yaaa 😄
A
Astalavist_a
⭐ 17y
Bende Senin Taktikle +5 basıcaktım yakmak için 85 bow wardı onu aldım + basıcagım itemi +3 yaptım senin dedigin gibi +4 yapmak için 2 kez ard arda yakıcaktım bowu fakat lucky powersiz +3 oldu bi iş war dedim sadece lucky power ile +5 yaptım hiç bişey yakmadan +6ya yaktım sonrada 2 lucky bastım +7 yaptım 😄 😄 👍 👍
polgy bunu +7 ye deneyimmi snce ?
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
Önce steady sonra +7 ^_~
Abi saat kaç arasında basıyosun +yı bi söylermisin 😄
Bugün 3 item yaktım ardarda item +4 olmadı bundan sonra olur dedim +3 itemimide yaktım 😞
Saat kaç iyidir ?
Bugün 3 item yaktım ardarda item +4 olmadı bundan sonra olur dedim +3 itemimide yaktım 😞
Saat kaç iyidir ?
Sonuç
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
Yanlış saatte basıyoruz..Polgara bişey dese..
Abi saat kaç arasında basıyosun +yı bi söylermisin 😄
Saat kaç iyidir ?
Pek saatine baktığım söylenemez kaçta eserse basıyorum. Genelde 0'dan +7'ye çıkmam 40 dk alıyor ortalama. Ama o 5 tanesini aynı gün bastığımda birini +1 , +2 , +3 , +4 , +5 yapmıştım. 1 dakikadan az sürdü. Lucky kullanmadan 3 item yakıp +6 yaptım. Yine lucky basmadan 4 itemden sonra +7 yaptım. 20 dakika sürmedi.
Diğer yandan , bazen tutmayınca tutmuyor. Bi itemi +7 yapmak için 300m harcayıp elimde patlamış sonra da yok olmuş saçma bişeyler kaldı -kalmadı. Fazla yüklenmeye gerek yok eğer gitmiyorsa durmayı bilmek lazım ben bıraktım alchemy'yi şu sıralar çok yoğunum. İşlerimi yoluna koyar koymaz 2 tane 98+7 blade yapıp 9'a asılmayı planlıyorum
@F34RL3SS
Üzüldüm hacım +7 hakediyordu o ama immortal kaynıyor üstü gider mi gider moralini bozma hiç
@[GM]Polgara
yok hacim üzülmedim, bu +7 olacak, bugün olmadıysa yarin olucak 😉
yok hacim üzülmedim, bu +7 olacak, bugün olmadıysa yarin olucak 😉
2 kere patadı +4 yaparken bi +5 yapamadm 😄 +pre war (şans yok)
deneyecem 64 sworduna eğer yaparsam +7 kullanmayacam satacam ^^
deneyecem 64 sworduna eğer yaparsam +7 kullanmayacam satacam ^^
Hadi bakalım Hayırlısı ...:P
deneyeceğim.
G
gece mavisi
⭐ 17y
güsel yöntem 😊
bankamın 1 sayfasının tamamı elixır wepaon dolu silahı ladım weaponlarıda aldım hepsini lucky powderle bi başladım basmaya +1 +2 bom +1 bom +1 +2 bom bu şekil +3 olmadan weaponlaır bitirdim buna ne diyeyim şansızlıktanda öte bişe bu 😄
Teşekkürler harika bir paylaşım olmuş. 😘
quseL bir Calısma olmus Tbrk Ediyorum
T
TitaniumBlue
⭐ 17y
mükemmel bir paylaşım.size ne kadar teşekkür etsem azdır.bkz. viewtopic.php?f=137&t=134902 bu çardaki sslerde göstermiş olduğum bir 90+5 glaive vardı. onu janganda kasmaktan geldikten sonra repair yapmadan +6 yapmıştım.. ondan snra kasamdaki elixir weaponlara güvenip panik yaptım.. +7 denedim ve silah tamamen yok oldu 😞 tek tesellim kasamda crt 11 bir glaive daha vardı onu tek seferde +5 yapmış olmamdır. eksiğime gelince.. immortal basmamış olmamdır bunu kabul ediyorum. :((
F
Fkarizmatik
⭐ 19y
Şimdi Benim Burada Takıldıgım Yedek İtemleri Yakarken hocam toplamda 3 defamı yoksa ard ardamı yanması lazım.Çünkü ben yedek itemi yakarken 2 defa yakıyorum 3.de +1 oluyor.cvblarsanız sevinirim.
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap