bu yöntemle 90 kalkanımı +5 yaptım yaknda 7 dencem 😄
Polgara'dan +7 dersi
· 184 Yanıt · 22K görüntüleme 0 okuyor · Sayfa 7 / 10
Yanıtlar
Wayyyy süper.
Buram buram tecrübe kokuyor.
Birkaç maddeyi ilk defa öğrendim ve çok mantıklı.
Gerisini zaten bende öyle yapıyordum.
Emeğine sağlık.
Buram buram tecrübe kokuyor.
Birkaç maddeyi ilk defa öğrendim ve çok mantıklı.
Gerisini zaten bende öyle yapıyordum.
Emeğine sağlık.
Hmm denemek den zarar gelmez bide böyle deniyelim bakalım 😉
eline saglık Pol 😄
eline saglık Pol 😄
benim arkadasımda art arta +0dan +9 bastı fotoraf var istiyene yollarım msnden mailto:[email protected]
benim arkadasımda art arta +0dan +9 bastı fotoraf var istiyene yollarım msnden mailto:[email protected]
Oldu 😄
I
ImmorTaLGoD
⭐ 17y
Polgara"]benim arkadasımda art arta +0dan +9 bastı fotoraf var istiyene yollarım msnden mailto:[email protected]
Oldu :D
😁
Bendende bir tavsiye, kesinlikle gece basın.. Bu şekilde hiç yakmadan 5 tane +7 bir tane +8 bir tane +9 bir tanede +10 bow bastım..
Alın bir tavsiye daha 😜 Donwhang West kapıdan çıkın, sag tarafta çadırlar var. Birinin altına girin ve SBot ile (mümkünse) +yı orda basın.
Alın bir tavsiye daha 😜 Donwhang West kapıdan çıkın, sag tarafta çadırlar var. Birinin altına girin ve SBot ile (mümkünse) +yı orda basın.
3 den öte gitmedi :S
I
ImmorTaLGoD
⭐ 17y
Kardeşim Yazmış K.b
B
BrendiBelle
⭐ 18y
Gusül Al Öyle Bas işe Yarayor Tarafımdan Denendi ^^
:?
Gusül Al Öyle Bas işe Yarayor Tarafımdan Denendi ^^
:?
😆
Yanlız birşey gösterecem. Yedek itemi yakmaya çalışırken olanlar:

Ben de o şekilde 32+6 shield yapmıştım yanlışlıkla 😄
Ne kadar yakmaya çalışsam yanmıyor +5 olunca sinir oldum en sonunda itemin kendisini yaktım.
o kadar zor değil aslında +7 basmak ben arka arka ya +6 ya kadar basdım sora onu bi kenara bırakıp gittim bi tane daha aldım yine +6 basdım sora birini elime aldım lucky basdım ama immortal yokdu basdım silah puff oldu sora ikinciyi aldım elime immortal basdım sora +7 😊
ama arka arkaya 1 2 3 4 5 6 yapmadığım günleri özlüyorum ahh pre plus ahhhh:D:D
o kadar zor değil aslında +7 basmak ben arka arka ya +6 ya kadar basdım sora onu bi kenara bırakıp gittim bi tane daha aldım yine +6 basdım sora birini elime aldım lucky basdım ama immortal yokdu basdım silah puff oldu sora ikinciyi aldım elime immortal basdım sora +7 😊
1 2 3 4 5 6 7 yaptığım da oluyor ancak bu server saati ile ilgili senle benle değil
Polgara"]o kadar zor değil aslında +7 basmak ben arka arka ya +6 ya kadar basdım sora onu bi kenara bırakıp gittim bi tane daha aldım yine +6 basdım sora birini elime aldım lucky basdım ama immortal yokdu basdım silah puff oldu sora ikinciyi aldım elime immortal basdım sora +7 😊
1 2 3 4 5 6 7 yaptığım da oluyor ancak bu server saati ile ilgili senle benle değil
Hayırlı olsun Pol yeni 98 +7 Blade'n ona stat blue bas alayına go 😄
şu server saati olayını biraz açsak hangi aralarda basıyosun + yı 🎭
Onunla ilgili bi topic açmam gerekecek 🤔
Polgara"]Onunla ilgili bi topic açmam gerekecek 🤔
Aç bekliyorum Topic de dediklerini harfi harfine yapıcam.. 🤤
I
ImmorTaLGoD
⭐ 17y
Polgara"]Onunla ilgili bi topic açmam gerekecek 🤔
Aç bekliyorum Topic de dediklerini harfi harfine yapıcam.. 🤤
Me2
Yanıt yazmak için giriş yapın.