Beyler sizce Fire-Cold/Heuksel yapılandırması nasıl olur? Bence lightining siz nuker olmaz diyee düşünüyorum çünkü lightning full magical damage yüklüdür ve nukerler için parry ratior arttıran skilleri ve passive leri var sizin fikirlerinizi bekliyorum .
Nuker yapılandırma yardım fire-cold-heuksel
· 9 Yanıt · 1.7K görüntüleme 0 okuyor
9 Yanıt
A
AnatoliaFire1
⭐ 18y
Lightsız olmaz. Light Cold Heuksal
extraloob un tavsiytesi bu build onun iiçin 😊
A
AnatoliaFire1
⭐ 18y
Öyledir. Okan abinin ve benim görsel zevklerimiz farklı olabilir. Okan abi yenilikçidir, maceracıdır. Bense tekdüze, sıradan yaşamayı seven. 😄
Demek istediğim herkesin zevki farklı. Sen nasıl bir zevk istiyorsan seç ve yapılandırmanı da ona göre yap. ^^
Demek istediğim herkesin zevki farklı. Sen nasıl bir zevk istiyorsan seç ve yapılandırmanı da ona göre yap. ^^
bence lightsız olmaz pary ratio var karşındaki fire nük olsun sen light ol diyelim adam senden falza vuracak fire old. için ama unutmaki pary ratio = yeri geldiğinde firedan daha iyi vurur bide mag atack arrrtıran skil varken ben lightsız omaz derim 😊 ayrıca en iyi car itemleri iyi olan cardır 😄
T
TheNorns: Muyn
⭐ 17y
bence lightsız olmaz pary ratio var karşındaki fire nük olsun sen light ol diyelim adam senden falza vuracak fire old. için ama unutmaki pary ratio = yeri geldiğinde firedan daha iyi vurur bide mag atack arrrtıran skil varken ben lightsız omaz derim 😊 ayrıca en iyi car itemleri iyi olan cardır :D
Parry raito'yu gecelim Light'in verdigi Magic atk. yeter :)
M
Misproject
⭐ 19y
Unique için bow-lighting-cold.
Unique için bow-lighting-cold.
denemek lazim senin boyle bir carin warmi acaba nasil oluyor ?
H
herculeschar
⭐ 18y
Bence en iyi yapılandırma en iyi char
Full Str
100 pac(bow) , 100fire, 80 light , 20 cold
Full Str
100 pac(bow) , 100fire, 80 light , 20 cold
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap