Icerige atla
Extraloob

En iyi sword nuker buildi cold-fire mi cold-light mi?

· 6 Yanıt · 14K görüntüleme
P
ProblemMaker OP ⭐ 19y
Merhaba arkadas sword nuker daha saglam oluyordu spear nuker'e gore ama cold'un yanina light mi fire mi gidiyim bilemedim, siz ne onerirsiniz?
6 Yanıt
X
Xperyon ⭐ 15y
Merhaba arkadas sword nuker daha saglam oluyordu spear nuker'e gore ama cold'un yanina light mi fire mi gidiyim bilemedim, siz ne onerirsiniz?

PvP için Cold/Fire,Seri seri level yada sp farmlamak için Cold/Light
P
ProblemMaker OP ⭐ 19y
peki light gitmezsem hiz olayi sorun olmuyor mu? surekli hiz potu mu almam gerekicek?
Galliport
Galliport ⭐ 16y
peki light gitmezsem hiz olayi sorun olmuyor mu? surekli hiz potu mu almam gerekicek?

Hız potu alman gerekir sürekli.Fire-Cold Pvp ağırlıklı bir build daha defansif ama hareket konusunda hız potu aldığın sürece sorun yok.
P
ProblemMaker OP ⭐ 19y
Anladim. Bir arkadas guildden light'in magic gucu arttirdigi icin fire'a yakin vurdugunu soyledi de dogru mu diye merak ettim.
X
Xperyon ⭐ 15y
Anladim. Bir arkadas guildden light'in magic gucu arttirdigi icin fire'a yakin vurdugunu soyledi de dogru mu diye merak ettim.

Olanaksız ama az vurmaz neden olanaksız onuda hemen söyliyim s/s nukerden bahsediyor sonuçta sen phy atak olan skilleride kullanıcaksın burda fire en alttaki passive devreye giriyor ve damage artışı sağlıyor.

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: