Arrow Katılım Neden Bu Kadar Az
I.Geleneksel Extraloob.Com İstanbul Etkinlikleri 23.02.08 14
· 230 Yanıt · 27K görüntüleme 0 okuyor · Sayfa 4 / 12
Yanıtlar
Add Me Razz kesin gelürüm 😊 de içki sevmiyom ama alemlere akarız Nevizade güzel yer tavsiye ederim tabiki okanın dediği gibi . Ha bu arada Tarih çok önemli kesin bi tarih yaparsanız sanırım katılımcılar işlerini ona göre halledebilir...Tşk..
katılım neden az derken asıl sorun herhalde alkol etkinliği mcdonalds'da yapsaydık bir dünya kişi gelirdi ki bize alkolsuz mekan yakışmaz Twisted Evil
Geç Saat Çıkıcaksın Alkol Yok Oldumu Şimdi Erken Saat Olsaydı Tamam Lunaparka Giderdik:):) Ama Herkesin İşi Gücü Var Geç Saat Olması Daha Uygun Görüldü 😊 Alkol Almayan Arkadaşlar İçmesinler Ama Katılım BekLiyorumm...
katılım olur olur merak etme zati bir kere buluşalım sonrası rahat gelir Twisted Evil
Nereye gidiyonuz ben de gelcem. Mr. Green Ben varken sigara içmek yasaktır bu arada, içen itinayla yamultulur.
sen gel boşver yamultma işlerini alkol damarlarımızdan süzülsün yeter Razz Laughing
Net Tarih Verirseniz Bende Size Net Cevap Verebilirim Yaş -18 Malesef Onun İçin Sizin Alkol Mekanına Giremem Ama Sizinle Tanışmak İçin Gelebilirim.Ama Tarih Önemli...
net tarih olarak şubat tatili gibi düşünüyorum ve haftasonu olsun istiyorum Wink
bnde gelirimm Very Happy
heh seni nasıl atlarız hacım zati sen mecbur geleceksin Cool
heh seni nasıl atlarız hacım zati sen mecbur geleceksin Cool
illaki gelicem abi o kadar deim bi buluşalım diye gelmezsem zaten çok büyük ayıp ederim 😊
ama 1 şubattan sonra olsun:) yarın Uludağ a gidicem 1 şubata kadar yokum ...
Crying or Very sad
zati şubat ayı içerisinde yapacağız jR rahat ol sen mucX extrabeer
wayyyyyyy extra deme taximde buluşma var bende gelebilirim benide yaz ama işlere bağlı tanışmak isterim sizlerle ama sırf alkol olmaz bir nargile keyfi de çekeris çilekli tercihimdir extraokk
ok ekledim listeye extraokk
ben henüz yeni gelmiş bulunmaktayım İstanbula Very Happy
hadi buluşalım Mr. Green
hadi buluşalım Mr. Green
bnde gelmek isterdim ama yas el vermio
Idea Idea I.Geleneksel Extraloob.Com İstanbul Etkinlikleri Idea Idea
Bozmak gibi olmasın ama SRO oynamaktan türkçeye zaman kalmamış...
Geleneksel birşey ve ilk defa yapılıyor detective hmm enteresan
" hacım gelenekseli kaldır biraz tuhaf oluyor " Very Happy :?!!!
Sanki Okan Abi açıklamıştı orada ki gelenekselin anlamını ama ( yada pegball turnuvası için açıklamıştı )
Geleneksel hale gelecek sen merak etme o yüzden Wink
Geleneksel hale gelecek sen merak etme o yüzden Wink
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş YapBenzer Konular
14 DG+12 Male Set İstanbul içi elden aranıyorr.. iSTANBUL has killed Neith 14 / 15 / 16 / 17 / 18 / 19 **WTB 14 DG EU MALE SET (2.TERCİH F) **WTB 13 14 LEGEND ACC EU ***WTB 14 15DG SHİELD ***WTT INCA COMMON HUNTER FOR THİEF 123 lwl BLADE FF 1 m sp'li 14 dg legend protector set 14 legend blade ve shield Ne kadar övünsek az! 14'te 14 ^^