Icerige atla
Extraloob

I.Geleneksel Extraloob.Com İstanbul Etkinlikleri 23.02.08 14

· 230 Yanıt · 27K görüntüleme · Sayfa 2 / 12
Yanıtlar
L
ahh ahh Hacım Edirne'deyim Ya Rolling Eyes ..Bizimkinler Karneyi Görünce Zaten EVden Dışarı Salmıycaklar.. Laughing
N

Bende Gelmek istiorum ama gece olursa Gelemem Yaş 14 Peder Salmaz geceleyin ama gündüz olursa gelriim

gelsen bile 14 yaşında içkili bi gecede ne işin var Twisted Evil
M
Metamorph ⭐ 19y

Bende Gelmek istiorum ama gece olursa Gelemem Yaş 14 Peder Salmaz geceleyin ama gündüz olursa gelriim

bence gelmesinde hiç bi sakınca yok çünkü biz küçüğüyle büyüğüyle ihtiyarıyla yaşlısıyla çocuğuyla genciyle adamıyla karısıyla WWW.EXTRALOOB.COM ailesiyiz Cool
C
Creepy ⭐ 19y
biz istanbula 15 tatilde gelebilirz ama gece amcamla beraber belki bende akarım taxime xD ne güzel olur bnmde yazş 14 bu arada amıcam içer ben izlerim Mr. Green Aslında süper olur değimi En çok Extra Abimizi Görmek istiom bi resmini görmüştm ama canlı canlı daha bi güzel olur extraokk
B
bannedddd ⭐ 19y
Ben de gelmeye çalışırım söz vermeyeyim ama. Wink
N

bence gelmesinde hiç bi sakınca yok çünkü biz küçüğüyle büyüğüyle ihtiyarıyla yaşlısıyla çocuğuyla genciyle adamıyla karısıyla WWW.EXTRALOOB.COM ailesiyiz Cool

bakalım onun anneside öle düşünüyomu
_
_CaspeR_ ⭐ 19y
ben gelebilirim bir işim çıkmazsa tabi söz vermiyim ama

Ps:Düzenlicem katılımcıları ama duyuru gönderemezsiniz diyo yani düzenleyemiyoruz napalım global modlar düzenler veya okan abi katılımcıları düzenlersen iyi olur
A
AmiP ⭐ 19y
abi ya ben gelirdimde sro bıraktım hemde alkolmak için yaşımda tutmuyor Mr. Green
R
Ronin ⭐ 19y
Ankara İstanbyul dünaynın bir ucundan diğer ucu gibi :S Maalesef...
M
Morwena ⭐ 19y

Ankara İstanbyul dünaynın bir ucundan diğer ucu gibi :S Maalesef...

Ehauahu Erdek İstanbul 15 tatilde belki ananemlere gidersem aslında 2 saat İDO ordan 1 saat te sürre gitçeğimiz yer olur ama zor Twisted Evil Razz
R
Ronin ⭐ 19y
Ben Ankaradan istanbula 35dk da inerim kelle koltukda Very Happy
M
Morwena ⭐ 19y

Ben Ankaradan istanbula 35dk da inerim kelle koltukda Very Happy

heee inersin Zuhahaha santam Mr. Green
M
murteza ⭐ 19y
hacım ben gelırdım de ben Ankaradayım.... ayrıca cafeyı bırakamam o sorunda var...

gelın Ankara da ben sizi ağırlıyam...
M
murteza ⭐ 19y

İnsan "www.extraloob.com" yerine "Extralooß" ailesiyiz felan yazar....

bende george bush ! Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
K
Kuruman ⭐ 19y
ßen Gelirdim ama çok uzak İİ eglenmeler okan abi
D
DexteR_ ⭐ 19y
iyi eğlenceler...( (beleş)t botuda konuşun bari Laughing )
P
pfffffff ⭐ 19y
Biz 3 5 kisi gelebiliriz duruma gore hacim, bizi eklemeyin ama devali bu topici takip ederiz.
Game Designer
Nerde Antakya Nerde İStaNBuL =)) İ sini bilmem bikeren =)

benim yerimede bi şişe extraTborg devirirsiniz sigara külüde olsn içinde =)) Cool

gelmeyi çok isterdim =)
yes.
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y

Beyler Bende İstanbulda Oturuyorum.. Eğer Katılım Olursa GeLirim ve Gidicek Güzel Bir Yerde AyarLarım Gece Çalışıyorum..

Taxim Nevizade düşünüyorum oralarda güzel cafe-bar-pub tarzı yerler var nezih ortam alkolde oldumu tamamdır var mı bu tarz bildiğin tavsiye edebileceğin bir yer Wink
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y

Biz 3 5 kisi gelebiliriz duruma gore hacim, bizi eklemeyin ama devali bu topici takip ederiz.

çık gel kaçırma bu etkinliği bir daha anca yaz tatilinde başka ilde olur Cool

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: