Icerige atla
Extraloob

I.Geleneksel Extraloob.Com İstanbul Etkinlikleri 23.02.08 14

· 230 Yanıt · 27K görüntüleme · Sayfa 5 / 12
Yanıtlar
D
drotalion ⭐ 19y
merak eden yok zaten ^^ açıklama için saol kimseyi küçümsemek amacıyla yazılmış birşeyde değildir zaten.
E
EFendi ⭐ 19y
gece olacaksa gelebilirim .. kahvekeyfi
P
Pariss ⭐ 19y

merak eden yok zaten ^^ açıklama için saol kimseyi küçümsemek amacıyla yazılmış birşeyde değildir zaten.

o.0 ben de küçümsüyorsun diye yazmadım zaten neyse 😊
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
şubat ayına girdik tarih olarak hangi gün ve hangi saat dilimini seçiyoruz alternatifleri alalım Wink
E
EFendi ⭐ 19y
14 şubat hariç herhangi birgün ve 21:00+ zaman diLİmi oLursa bana uyar ... kahvekeyfi
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
ooo efendi tamam ekliyorum listeye çok iyi oldu seninle tanışacak olmak extrabeer
L
lastturk_ ⭐ 19y

ooo efendi tamam ekliyorum listeye çok iyi oldu seninle tanışacak olmak extrabeer

Okan Abi benm yetkileri ayarlarmısın?
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
bakıyorum birazdan Wink
G
Ghost Spy ⭐ 19y
2 soru sorucam

yaş sınırı ?

Alkol olmasa ?
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
şimdi yaş sınırı alkol olmazsa gibi sıkıntılarla pek uğraşmak istemiyoruz sen gel her yere girebilirsin alkol de almadan oturabilirsin meyve suyu kahve ne güne duruyor Wink
M
MoonLife ⭐ 19y
extra ö.m ye bakar mısın
B

wayyyyyyy extra deme taximde buluşma var bende gelebilirim benide yaz ama işlere bağlı tanışmak isterim sizlerle ama sırf alkol olmaz bir nargile keyfi de çekeris çilekli tercihimdir extraokk

vayy baho sendemi gelcen Extra yaz benide extraokk hafta sonu c.tesi günü olursa gelme ihtimalim %99 a kadar cıkar tabi bi aksilik olmazsa bide gideceğimiz mekanda nargile şart
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
ok ekledim extraokk
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y

Idea Idea I.Geleneksel Extraloob.Com İstanbul Etkinlikleri Idea Idea

Şubat 2008'de bir İstanbul Taxim etkinliği düşünüyorum kimler gece http://www.extraloob.com ailesi olarak bizlerle tanışmak buluşmak silkroad konuşup alkol almak ister katılımcılar bu listede güncellenecektir 1 kişi bile gelse ben geleceğim Cool

Katılımcı Listesi :
1- extraloob
2- WithNoFear
3- BeBeT0
4- MortaLStatuS (Kesin Değil)
5- cruoizei
6- screamadle
7- jesuswan
8- Baron__
9- Jiggy
10 -Paris
11- baho1992
12- Efendi
13- rallici33

Ps : modlar katılımcıları listeye ekleyin ve listemiz güncellensin.

Saygılarımla,

15-16-17 veya 22-24 Şubat diyorum siz ne dersiniz Question
B
bana en uygunu 16
P
Pennywise ⭐ 19y
ulan istanbulda oturmak vardı beah Mr. Green şu bana bu gün uyar şu gün uyar diyede sipariş vermeyin adam okadar ayarlamış istanbulda oturacam valla hangi gün çağırsa giderim,bütün forumla tanışma fırsatı işte borumu Very Happy
B

ulan istanbulda oturmak vardı beah Mr. Green şu bana bu gün uyar şu gün uyar diyede sipariş vermeyin adam okadar ayarlamış istanbulda oturacam valla hangi gün çağırsa giderim,bütün forumla tanışma fırsatı işte borumu Very Happy

extra
15-16-17 veya 22-24 Şubat diyorum siz ne dersiniz Question die yazdı farkındaysan bende bana en uygununu söyledim bu siparişe girmio.. extraokk
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y

yeahhh işte böyle hacım wallahi bir de Ankara buluşması yapılır merkezi hesabı yazın talha serkanda gelir güzel olur Wink
P
Pennywise ⭐ 19y

extra
15-16-17 veya 22-24 Şubat diyorum siz ne dersiniz Question die yazdı farkındaysan bende bana en uygununu söyledim bu siparişe girmio.. extraokk

tamam bende diyorumki şu gün olacak dese gelmeyecekmisin yani boş yere şu gün olsun bu gün olsun muhabbetlerine gerek yok Wink
B

extra

tamam bende diyorumki şu gün olacak dese gelmeyecekmisin yani boş yere şu gün olsun bu gün olsun muhabbetlerine gerek yok Wink

okul var cano öle her istediğimde taksime gidemem yanlışsam söle

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: