Hayır gitmedim.
I.Geleneksel Extraloob.Com İstanbul Etkinlikleri 23.02.08 14
· 230 Yanıt · 27K görüntüleme 0 okuyor · Sayfa 12 / 12
Yanıtlar
L
Lord_Rings
⭐ 19y
sizde bu ankete katılın önemli bir konu rallici33(umuutn babasının)otomobılı volvo- Resim Silinmiş.
bızım araba mercedes ve özellıklerı orda yazıyor - Resim Silinmiş.
lutfen bu ankete cvp verın sizce hangi araba daha iyidir extraokk
bızım araba mercedes ve özellıklerı orda yazıyor - Resim Silinmiş.
lutfen bu ankete cvp verın sizce hangi araba daha iyidir extraokk
Mercedes tir herhalde. Razz
L
Lord_Rings
⭐ 19y
Mercedes tir herhalde. Razz
abe bi incele Very Happy extraokk msj yaz oraya extrabeer
umut batu boşverin abiya paranız oldumu gdersiniz bende vardı bende taximi pek fazla bilmedim için gidemedim yoksa gidecektim isterseniz yarın kadıköyde buluşalım sizi sadece oyundan tanıorum bi buluşup görüşelim yaw telinizi ö.m den atın bekliorum
L
Lord_Rings
⭐ 19y
bahadır ben zaten umutlara gittim parayı denkleştiremedik aslında bizim için para sorun değil ama benimde eksiklerim çok umuutnda çok artık haftaya gıderız be baho kadıkoye bizim umutta o mesajı atmış ama düşünememiş tarihi çıkcağı cem abimiz iyi yakalamış Mr. Green extraokk
Herkes ben geleceğim geleceğim demiş son gün geldiğinde kimseden ses çıkmamış nedense. Sizin ipinizle kuyuya inilmez, söyleyeyim. Rolling Eyes popcorn
J
Jason Walker
⭐ 19y
ee kimler gitti şimdi ? Confused
ee kimler gitti şimdi ? Confused
ben 2 gün öncesinden gelemiyiceğimi duyurdum ama sanırım iyi bile olmuş gitmemem baksanıza kimse gitmemiş Confused
Herkes ben geleceğim geleceğim demiş son gün geldiğinde kimseden ses çıkmamış nedense. Sizin ipinizle kuyuya inilmez, söyleyeyim. Rolling Eyes popcorn
ya en azından 2-3 gün öncesinden söleseydi yer ben gelicektimde şimdi gece gelmiş hangi vesayitle felan gidicez belleyemedim
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş YapBenzer Konular
14 DG+12 Male Set İstanbul içi elden aranıyorr.. iSTANBUL has killed Neith 14 / 15 / 16 / 17 / 18 / 19 **WTB 14 DG EU MALE SET (2.TERCİH F) **WTB 13 14 LEGEND ACC EU ***WTB 14 15DG SHİELD ***WTT INCA COMMON HUNTER FOR THİEF WTB GOLD-GARMENT SET LEGEND 13, 14 DG FARKETMEZ- 13,14 DG ACC VE SPEAR uygun fiyata alınır. Ege İstanbul - Parti İstanbul