Peki tam olarak mekan belirliyince net bir cevap verirsiniz artık saat 2 de taksimin nersinde buluşcaz Mr. Green
ahahaha aklıma ne geldi akşam akşam koptum ya annem ararmış dermiş okanı ver telefona
diyalog:
- hişt okan bey senmisin
- buyrun
- cemre size emanet ha
- tabi efendim ne demek
- söyle alkol almasın o yaşta çocuğu yldan çıkartcanız başıma kalcka
- yok efendim asla
- söyle birde erken dönsün hatta mümkün olursa eve sen bırak otobüse bindir en azından
Mr. Green ciddiye almayın tabi Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
I.Geleneksel Extraloob.Com İstanbul Etkinlikleri 23.02.08 14
· 230 Yanıt · 27K görüntüleme 0 okuyor · Sayfa 8 / 12
Yanıtlar
saat 14 de taksim metro istasyonun çıkışında toplanırız Wink
hocam yaşar kurta mı vurdun wahhh Shocked vardır bir haklı sebebin, dediğin gibi önce alkolsuz ama hatunlu güzel bir mekanda oturulabilir çay kahve kola içeriz ardından da alkolikler geceye devam ederler Twisted Evil
hocam yaşar kurta mı vurdun wahhh Shocked vardır bir haklı sebebin, dediğin gibi önce alkolsuz ama hatunlu güzel bir mekanda oturulabilir çay kahve kola içeriz ardından da alkolikler geceye devam ederler Twisted Evil
Peki tam olarak mekan belirliyince net bir cevap verirsiniz artık saat 2 de taksimin nersinde buluşcaz Mr. Green
ahahaha aklıma ne geldi akşam akşam koptum ya annem ararmış dermiş okanı ver telefona
diyalog:
- hişt okan bey senmisin
- buyrun
- cemre size emanet ha
- tabi efendim ne demek
- söyle alkol almasın o yaşta çocuğu yldan çıkartcanız başıma kalcka
- yok efendim asla
- söyle birde erken dönsün hatta mü**ün olursa eve sen bırak otobüse bindir en azından
Mr. Green ciddiye almayın tabi Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
up Mr. Green
cep telimi sizlere pm atacağım zati katılımcılara Wink
cep telimi sizlere pm atacağım zati katılımcılara Wink
ok ben siteden beni hatırlayı siliyorum annemin eline geçmesin Mr. Green
gecenin bir saati
- Okannnnn okannn
- buyrun bu saatte kimsiniz yhaw
- Okan ona bişi olmasın
- Hacım ne diyon
- Diyomki cemreye iyi bak okannnn seni tekrar arıyıcam
- La manykamısın nesin düş yakamdan tırsıyorum senden Mr. Green
B
BlackMarshall
⭐ 19y
iyi eğlenin gençlik bahadır ve umut kardeşlerim benim yerime gelirler artık.Bir taxim duayeni olarak spontane gelişmeyen aktivitelere mekan alternatifleri sunulur tarafımdan.
InFeCT'i en iyi şekilde biz temsil etcez abi Cool en kısa sürede seninlede tanısmak isterim extraokk
gelmek isterdim ama istanbulda oturmuyorum Cool bende izmir etkinlikleri yapacam siz gelemiyceksiniz Very Happy
gelmek isterdimde ismimi göremedm Crying or Very sad
toplam 15 kişi mevcut güzel extraokk
toplam 15 kişi mevcut güzel extraokk
ahahaha Mr. Green
L
Lord_Rings
⭐ 19y
okan taxime gelıpte orda sadece sıteadmınlerıyle ve mod larla ılgılenırsen dıger userler arka pılanda kalırsa ne olcak sonra gıttıgımız barda-cafede vs dayak yemıyelım bu resım gıbı :?!!! Mr. Green
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
ben bir arkadaşın adınıda yazdırıcam yeni üyede bayadır takip ediyor siteyi
babako88 yazarsanız sevinicem
D
djfurkan2007
⭐ 18y
ben istbulda tuzlada oturuyoum gelebilriim cvp plks.
herkes çıkıp gelsin çok güzel eğleniriz güzel dakikalar çıkartırız Wink
L
Lord_Rings
⭐ 19y
herkes çıkıp gelsin çok güzel eğleniriz güzel dakikalar çıkartırız Wink
extraokk okey bakarız son duruma gore 1 gun öncesınden haber verırım
şu banlananlarda gelsin eheehe belki çok kaynaşırız bir daha ban atılmaz onlara Twisted Evil
iyi eğlenin gençlik bahadır ve umut kardeşlerim benim yerime gelirler artık.Bir taxim duayeni olarak spontane gelişmeyen aktivitelere mekan alternatifleri sunulur tarafımdan.
mekan önerilerinizi alayım bakayım Razz
bu sorunu öncelikle 18+ olmak koşuluyla bir kaç alternatifle değerlendirelim.Söylediğiniz saatlere uygun yerlerden ve damsız olmak koşuluyla Very Happy
Ötesi bilmem tatmam . ilk yer
Cumhuriyet Meyhanesi
Bol hatunlu, damsız ve rocking müessesesi
Arsen lüpen
eskiden çok giderdim şimdiki halini bilmem
Birzamanlar yaşar kurt işletirdi "45'lik"
Ayrıca ne Pi cafe vardı kalabalık ve sohbet için çok uygun bir yer.
Le garden de olabilir
Ve son olarak deniz manzaralı yükseklerden bakarken arjantinleri yudumlayacağınız bir yer
Biracı
Bir de Irısh Pub ve Jazz Cafe ben genelde buralardayım nokta nokta nokta
Pi cafe beşiktaşın ortasında değil mi yaw
ben bir arkadaşın adınıda yazdırıcam yeni üyede bayadır takip ediyor siteyi
up
ok extrabeer
ok extrabeer
sağolasn inş. gelicezde şimdi merak ettim bir soru var taksimde nerde buluşucaz yakamızda kırmızı gül olucakmı ben 1 saat - 45 dk falan geciksem n'olur ? Mr. Green
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş YapBenzer Konular
14 DG+12 Male Set İstanbul içi elden aranıyorr.. iSTANBUL has killed Neith 14 / 15 / 16 / 17 / 18 / 19 **WTB 14 DG EU MALE SET (2.TERCİH F) **WTB 13 14 LEGEND ACC EU ***WTB 14 15DG SHİELD ***WTT INCA COMMON HUNTER FOR THİEF 123 lwl BLADE FF 1 m sp'li 14 dg legend protector set 14 legend blade ve shield Ne kadar övünsek az! 14'te 14 ^^