Icerige atla
Extraloob

I.Geleneksel Extraloob.Com İstanbul Etkinlikleri 23.02.08 14

· 230 Yanıt · 27K görüntüleme · Sayfa 11 / 12
Yanıtlar
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
katılımcılara pm atılıyor yarın buluşmak üzre görüşürüz Cool
L
Lord_Rings ⭐ 19y
bole saçma sapan işler konuşmayın kim kimi dövüyormuş. sanki biz burda mafia işi yapıyoruzda pusu kuracaklarmış zaten katılımcılara özel mesajlar gelıyor pusucular gitsin flash tv nın orda beklesın gelıırz belkı program varsa Twisted Evil
B
Batu bizim bora abi götürcek beni arabayla taksime hemen b.düzene gel birlikte gidelim
L
Lord_Rings ⭐ 19y

Batu bizim bora abi götürcek beni arabayla taksime hemen b.düzene gel birlikte gidelim

tamam umut ben hazırlanıyorum çıkarım az sonra yanlız ben fiat palıo ile gelıcem sızın oralarda trafık cevırmesı felan varmıdır bağlamasınlar arabayı ehlıyet yok
B

tamam umut ben hazırlanıyorum çıkarım az sonra yanlız ben fiat palıo ile gelıcem sızın oralarda trafık cevırmesı felan varmıdır bağlamasınlar arabayı ehlıyet yok

yok la ben hergün geziom s40'la Very Happy ama haramidere yokuşunda sürekli duran bi ekip var orda dikkat et sol şeritten git göze batmadan
L
Lord_Rings ⭐ 19y
param yok gelemıyom artık başka sefere...
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
ohannes nereden pacificten mi geliyorsun ehehe beylikdüzü dediğin şurası e-5 ten kaptır 20dk da taximdesin Razz Laughing

ben daha pijama terlik ve çay ile pc başındayım Mr. Green
L
Lord_Rings ⭐ 19y

ohannes nereden pacificten mi geliyorsun ehehe beylikdüzü dediğin şurası e-5 ten kaptır 20dk da taximdesin Razz Laughing

ben daha pijama terlik ve çay ile pc başındayım Mr. Green

param yok gelemıyom kusura bakmayın artık başka sefere gelıcem okan abi mahcubum sıze karşı extraokk
L
Lord_Rings ⭐ 19y
size iyi eğlenceler extraokk
P
Presence ⭐ 19y
walla şuan saat 1 1 saatte rahat gelirim ama kaybolma korkum var Very Happy puhh birazdaha erken klksam gelirdim ya beni kadıkoyden yada daha yakın bi semtten alan olursa seveseve gelerim
P
Presence ⭐ 19y

beyler size pusu kurucakmış diğer sitelerin modları..dövüceklermiş , öle duydum

arkam salam heleki bi dövmeye kalksınlar adamın anasını alatırıs evellallah bizim gözümüz öle şeylerle korkmaz kralı gelse alayına gideris extraokk
E
EFendi ⭐ 19y
ben 22:00'dan sonra katıLcaM ama o zamana kadar kaLırLar inş.
B
Arkadaslar taksim buluşması benim için yalan oldu
J
Jigsaw ⭐ 19y
Başından beri biliyordum
J
Jigsaw ⭐ 19y
Bu mesajın üstüne bu banları kaldırıyorum ve aynı kişi olmadıklarını kabul ediyorum şu an için. Ama şunu unutmamak gerekiyor.
L
eywallah
G
Ghost Spy ⭐ 19y
sen gitmemişmiydin 🙄
L
Lord_Rings ⭐ 19y
kim gitmemiş
G
Ghost Spy ⭐ 19y
Cem (abi)
L