katılımcılara pm atılıyor yarın buluşmak üzre görüşürüz Cool
I.Geleneksel Extraloob.Com İstanbul Etkinlikleri 23.02.08 14
· 230 Yanıt · 27K görüntüleme 0 okuyor · Sayfa 11 / 12
Yanıtlar
L
Lord_Rings
⭐ 19y
bole saçma sapan işler konuşmayın kim kimi dövüyormuş. sanki biz burda mafia işi yapıyoruzda pusu kuracaklarmış zaten katılımcılara özel mesajlar gelıyor pusucular gitsin flash tv nın orda beklesın gelıırz belkı program varsa Twisted Evil
B
BlackMarshall
⭐ 19y
Batu bizim bora abi götürcek beni arabayla taksime hemen b.düzene gel birlikte gidelim
L
Lord_Rings
⭐ 19y
Batu bizim bora abi götürcek beni arabayla taksime hemen b.düzene gel birlikte gidelim
tamam umut ben hazırlanıyorum çıkarım az sonra yanlız ben fiat palıo ile gelıcem sızın oralarda trafık cevırmesı felan varmıdır bağlamasınlar arabayı ehlıyet yok
B
BlackMarshall
⭐ 19y
tamam umut ben hazırlanıyorum çıkarım az sonra yanlız ben fiat palıo ile gelıcem sızın oralarda trafık cevırmesı felan varmıdır bağlamasınlar arabayı ehlıyet yok
yok la ben hergün geziom s40'la Very Happy ama haramidere yokuşunda sürekli duran bi ekip var orda dikkat et sol şeritten git göze batmadan
L
Lord_Rings
⭐ 19y
param yok gelemıyom artık başka sefere...
ohannes nereden pacificten mi geliyorsun ehehe beylikdüzü dediğin şurası e-5 ten kaptır 20dk da taximdesin Razz Laughing
ben daha pijama terlik ve çay ile pc başındayım Mr. Green
L
Lord_Rings
⭐ 19y
ohannes nereden pacificten mi geliyorsun ehehe beylikdüzü dediğin şurası e-5 ten kaptır 20dk da taximdesin Razz Laughing
param yok gelemıyom kusura bakmayın artık başka sefere gelıcem okan abi mahcubum sıze karşı extraokk
L
Lord_Rings
⭐ 19y
size iyi eğlenceler extraokk
walla şuan saat 1 1 saatte rahat gelirim ama kaybolma korkum var Very Happy puhh birazdaha erken klksam gelirdim ya beni kadıkoyden yada daha yakın bi semtten alan olursa seveseve gelerim
beyler size pusu kurucakmış diğer sitelerin modları..dövüceklermiş , öle duydum
arkam salam heleki bi dövmeye kalksınlar adamın anasını alatırıs evellallah bizim gözümüz öle şeylerle korkmaz kralı gelse alayına gideris extraokk
ben 22:00'dan sonra katıLcaM ama o zamana kadar kaLırLar inş.
B
BlackMarshall
⭐ 19y
Arkadaslar taksim buluşması benim için yalan oldu
Başından beri biliyordum
Bu mesajın üstüne bu banları kaldırıyorum ve aynı kişi olmadıklarını kabul ediyorum şu an için. Ama şunu unutmamak gerekiyor.
L
Lord_Rings2
⭐ 18y
eywallah
sen gitmemişmiydin 🙄
L
Lord_Rings
⭐ 19y
kim gitmemiş
Cem (abi)
L
Lord_Rings
⭐ 19y
Cem (abi)
cem abin gitmemiş herhalde
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş YapBenzer Konular
14 DG+12 Male Set İstanbul içi elden aranıyorr.. iSTANBUL has killed Neith 14 / 15 / 16 / 17 / 18 / 19 **WTB 14 DG EU MALE SET (2.TERCİH F) **WTB 13 14 LEGEND ACC EU ***WTB 14 15DG SHİELD ***WTT INCA COMMON HUNTER FOR THİEF 123 lwl BLADE FF 1 m sp'li 14 dg legend protector set 14 legend blade ve shield Ne kadar övünsek az! 14'te 14 ^^