Icerige atla
Extraloob

I.Geleneksel Extraloob.Com İstanbul Etkinlikleri 23.02.08 14

· 230 Yanıt · 27K görüntüleme · Sayfa 10 / 12
Yanıtlar
L
Lord_Rings ⭐ 19y

Yarın buluşuyorsunuz Twisted Evil İyi Eglenceler

eywallah kardeş extraokk
TurKKillS
TurKKillS ⭐ 19y
Resim çekilmeyi ihmal edersiniz siz Allah bilir Wink Twisted Evil Twisted Evil yanınıza digital fotograf.makinası getiriin(gerçi ne alaka cepten de cekersizin:D )
B

Yarın buluşuyorsunuz Twisted Evil İyi Eglenceler

eywallah kardeş extraokk

batu yarın birliktemi çıkalım yoksa taksimdemi bulusalım senlede?
istersen sen sizin ordan b.düzüne gelen minibüslere bin gel buraya burdan birlikte gidelim?
G
Ghost Spy ⭐ 19y

Öğlen mi Gece mi 24:00 m ıyazıcaktınız yanlışlıklamı 14:00 yazdınız Mr. Green eğer 14:00 ise kesinlikle geliyorum perde

öğle vakti pff gelemiyicem ya deli olcam" Evil or Very Mad
L
Lord_Rings ⭐ 19y
aga bılmıyomkı ya dur duruma gore gereklı acıklamalar gelmıyor
G
Ghost Spy ⭐ 19y
sorun bendemi ailedemi Rolling Eyes
L
Lord_Rings ⭐ 19y
taxim buyuk bır yer ama taxımın neresınde bulusuyoruz telefon numarası atarmıısn okan abi ö.m dan
S
SonSAHNE ⭐ 19y
Ya ben kaybolurum taksimde :S zaten paramda kalmadı. Orda parasız pulsuz ne yaparım. Bu ümraniyeden gidecek olan varmı. Varsa gece 12. ye kadar bildirsinde beraber kaybolalım Twisted Evil
G
Ghost Spy ⭐ 19y

Ya ben kaybolurum taksimde :S zaten paramda kalmadı. Orda parasız pulsuz ne yaparım. Bu ümraniyeden gidecek olan varmı. Varsa gece 12. ye kadar bildirsinde beraber kaybolalım Twisted Evil

ismail aklıma süper fikir getirdin Mr. Green

şöyle anlatiiym :

- Anne ben sinemaya

- Tamam oğlm paran varmı

- Var anne var merak etme

- Ok geç kalma

- Yok anne

1 saat sonra :

-Okan abi sonunda tanıştık aaa bak ismail geliyor Mr. Green Mr. Green Mr. Green

bu yalandan sayılmaz dimi Mr. Green
L
Lord_Rings ⭐ 19y
basit kalmış yalan biraz Twisted Evil
S
SonSAHNE ⭐ 19y
hee tabi Very Happy Ailem sorun değilde mekanı bilmiyorum daha önce taksme gitmedim ayrıyetten nakit sorunum var Very Happy
S
SonSAHNE ⭐ 19y
İst. Anadolu yakasından Şahsi arabası olan varsa bizde gelelim ya biz bulamayız.

S0NS4HN3
Jigsaw
Tazmania_

giden varsa bize bildirirse çok makbule geçer ya :S
L
Lord_Rings ⭐ 19y
siteden bi cvp gelmıyor bende gelmeyı dusunuyorum ama nerde buluscaz taximin neresınde
P
Presence ⭐ 19y
ewt neresinde taxim 10 metre kare bi yer olsa anlarım ama Very Happy koskocaman bi semt
L
Lord_Rings ⭐ 19y

ewt neresinde taxim 10 metre kare bi yer olsa anlarım ama Very Happy koskocaman bi semt

demekkı yattı bu iş Twisted Evil
P
Presence ⭐ 19y
kadıkoy ols walla avcumun içi gibi kaybolma ihtimalinde 0 kadıköyden oto büs dahil heryere ulaşım süper walla ama taximse bakıcaz duruma göre
A
ant0ny0_eX ⭐ 19y
beyler size pusu kurucakmış diğer sitelerin modları..dövüceklermiş , öle duydum
M
murat75 ⭐ 19y
arkadaşlar benim bi fikrim var bunu pazar gününe erteleyelim isterseniz cumartesi o saatlerde çalışan arkadaşlar olacaktır pazar günü olursa çok daha iyi olur bende gelmek istiyorum önce buluşuruz alman usulü bi yemek yeriz herkes kendi hesaplarını verir sonra çiçek pasajına geçeriz orda uygun bi yerde oturur bişeyler içeriz silkroad konuşuruz tanışırız birbirimizle ve extraloob ailesinden olduğumuz anlaşılsın diye elimizde a4 kağıda yazılmış http://www.extraloob.com yazılı kağıtlar taşırız elimizde yazılı kağıtları gören arkadaşlar yanımıza gelir tanışırız saat 14:00 buluşma saati olur maximum saat 15:00 a kadar bekleriz o saate kadar toplanan arkadaşlarla gideriz yetişemeyip geç kalan arkadaşlara extraloob bir telefon numarası verir ve olduğumuz yeri söyler geç kalan arkadaşlar yanımıza gelir benim fikrim bu bana kalırsa böyle olmalı tabi okan uygun görürse...
J
Jigsaw ⭐ 19y
SaGoPaKaJmEr ile ben gelirsek var ya o diğer sitenin modlarını tepesine basılmış kola kutusu gibi ezeriz. Twisted Evil
M
murat75 ⭐ 19y
delikanlı olan gelir yanaşır yanıma bana dalaşır hadi bakalım bunu yapabilecek bi erkek varsa buyursun ben geleceğim pazar uygun olursa bakalım kim kimi dövecek görelim... headbang2ft9

beyler size pusu kurucakmış diğer sitelerin modları..dövüceklermiş , öle duydum

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: