bnde istteyim ama alkol ters düşüor ama gelebilirsem kesin tarih koyun bi uğramayı düşünüorum!.
extraloob ailesini çok merak ediorum Cool
I.Geleneksel Extraloob.Com İstanbul Etkinlikleri 23.02.08 14
· 230 Yanıt · 27K görüntüleme 0 okuyor · Sayfa 3 / 12
Yanıtlar
alkol ters gelirse sen içmezsin güzelim kahve çay meşrubat gibi sıvılarda mevcuttur müessesemizde Twisted Evil Mr. Green
Oyy çok iyi olurda Bursa'da oturuyorum..Gelme imkanım olsa hemen sınırsız alkol pub.cafe.bar off off ne iyi olurdu hepinizle tanışmak isterdim.. :(
extraloob yaz:
alkol ters gelirse sen içmezsin güzelim kahve çay meşrubat gibi sıvılarda mevcuttur müessesemizde Twisted Evil Mr. Green
tarih belirtin gelmeye çalışcam Very Happy
tarih belirtin gelmeye çalışcam Very Happy
Yawww siz bir araya gelince pvp yaparsınız Twisted Evil o yüzden hiç ii bi etkinlik olmucak gibime geliyo Mr. Green
Mr. Green Mr. Green
Beyler Bende İstanbulda Oturuyorum.. Eğer Katılım Olursa GeLirim ve Gidicek Güzel Bir Yerde AyarLarım Gece Çalışıyorum..
Taxim Nevizade düşünüyorum oralarda güzel cafe-bar-pub tarzı yerler var nezih ortam alkolde oldumu tamamdır var mı bu tarz bildiğin tavsiye edebileceğin bir yer Wink
Oralarda Alkollü BöyLe Hafif MüzikLi Güzel Bir Yer Biliyorum "RİTİM" Diye Bir Yer.. Ama Yok İstemezsen Daha FarkLı Yerler Buluruz..
Ya Birde Bu Kadar Az Kişimiyiz İstanbuL Gurubu Olarak..Yapmayın ArkadaşLar İlgi Lütfen BöyLe Şeyler Herzaman Olmaz.!!
Okan Abi Gündüz YapınDa kaçalım gelelim dimi 😊 Mr. Green
Fethiyedeyım 15 tatılde ıstanbula gelıcem ama tarıh uyarmı uymazmı bılemem Mr. Green Mr. Green guzel bır dusunce ıstanbulda olsam banko gelırdım Exclamation Arrow
T
TitusPullo
⭐ 19y
Vallahi İstanbulda olsam kesinlikle kaçırmazdım gelirdim...Hele Ki Alkol Sınırı yoksa Cool Ama ne yazık ki kütahyada oturuyorum...
Neyse İstanbuldaki arkadaşlara iyi eğlenceler...!!!
Neyse İstanbuldaki arkadaşlara iyi eğlenceler...!!!
T
TitusPullo
⭐ 19y
Ha bu Arada Biri BEnim Yerime de İçsin şöyle 5-6 şişe extrabeer
Idea Idea I.Geleneksel Extraloob.Com İstanbul Etkinlikleri Idea Idea
Şubat 2008'de bir İstanbul Taxim etkinliği düşünüyorum kimler gece http://www.extraloob.com ailesi olarak bizlerle tanışmak buluşmak silkroad konuşup alkol almak ister katılımcılar bu listede güncellenecektir 1 kişi bile gelse ben geleceğim Cool
Katılımcı Listesi :
1- extraloob
2- WithNoFear
3- BeBeT0
4- MortaLStatuS (Kesin Değil)
5- cruoizei
6- screamadle
7- jesuswan
Ps : modlar katılımcıları listeye ekleyin ve listemiz güncellensin.
Saygılarımla,
bu liste daha da gelişmeli beklediğim kişiler yazmamış halen Twisted Evil Mr. Green
Evt İsim Cıkarsa Gelemeyebilirim...
A
ALONE COWBOY
⭐ 19y
ben gelebilir miyim bilmiyorum ama yaş 12 😊 pek sanmıyom ama abimi ayarlarsam geliriz beraber akarız alemlere Mr. Green
B
BlackMarshall
⭐ 19y
saat ve tarih kesinleşmeden bişe söliyemem valla gelmesi bişe deilde dönmesi önemli olan cok gec saatlere kalıpta otobusu kacırmak olmaz eee taksim-beylikdüzü arası taxi'de bayaı bi yazar beylikdüzü civarlarında olsa bizim s40 ı kaçırıp gelirdim ama uzak yer
saat ve tarih kesinleşmeden bişe söliyemem valla gelmesi bişe deilde dönmesi önemli olan cok gec saatlere kalıpta otobusu kacırmak olmaz eee taksim-beylikdüzü arası taxi'de bayaı bi yazar beylikdüzü civarlarında olsa bizim s40 ı kaçırıp gelirdim ama uzak yer
beylikdüzüne ben gece yarıları çok gittim dolmuşlar var 10 ytl veya bazen midibüsler kalkıyor Wink
Valla annem daha beni kadıköy e göndermiyo tek başıma daah 15 yaşındayım gelsem... ama ben oraya gelebilirsem kıyamet gelmiş olabilir Mr. Green Mr. Green ...
Ama hacım 2-3 sene sonra mutlakkaa gelcem inş. o günkü şartlar ii olursa.
Ama hacım 2-3 sene sonra mutlakkaa gelcem inş. o günkü şartlar ii olursa.
Bende gelirim( kesin olmayabilir işler yoğun ^^) Olmadı kardeşimi yollarım ^^ içersiniz sabaha kadar ^^
S
SuperStarDeejay
⭐ 19y
bende gelirim istanbula 200 km var sorun olmaz yeni arkadaşlar edinmeye değer.
gelirim değil de kesin geliyorum derseniz lsiteye ekleriz böylece kimler geliyor buna uygun bir mekan ortaklaşa konuşur seçeriz çok güzel mekanlar ve fotografları mevcut Wink
Fati bnide goturr Very Happy (WithNoFear) santam
ayrca kayseride ark lar isteyin toplanalm Razz
ayrca kayseride ark lar isteyin toplanalm Razz
[ek #12654]
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş YapBenzer Konular
14 DG+12 Male Set İstanbul içi elden aranıyorr.. iSTANBUL has killed Neith 14 / 15 / 16 / 17 / 18 / 19 **WTB 14 DG EU MALE SET (2.TERCİH F) **WTB 13 14 LEGEND ACC EU ***WTB 14 15DG SHİELD ***WTT INCA COMMON HUNTER FOR THİEF 123 lwl BLADE FF 1 m sp'li 14 dg legend protector set 14 legend blade ve shield Ne kadar övünsek az! 14'te 14 ^^