Takımı
Galatasaray
Silkroad'ı update ettirdiyseniz iBot'un son versiyonunu indirip temiz bir klasöre kurunuz.

Bsobj plugin hatası olanlar sorun çözülmüştür. Loaderinizi ve ibotunuz yönetici olarak çalıştırın. Bu dediğim win7 için geçerlidir.xpde denemedim..

ibotla giriyorum oyuna ıd pw yazıyorum giris yapıyorum birsey olmuyor öyle duruyor oyuna girmiyor yardım edebilcek varmı

dogu262 demiş ki:
ibotla giriyorum oyuna ıd pw yazıyorum giris yapıyorum birsey olmuyor öyle duruyor oyuna girmiyor yardım edebilcek varmı
evet aynısı şuan bendede oluyor normal girerkenki yazı çıkıyor sonra yok oluyor öyle kalıyor normal botsuz bi şekilde girebiliyorum

arkadaşlar otomatik giriş varya server full oldugunda sarı bi yazı geliyor ya o yazı artık bende çıkmıyor acil yardım lazım ltfn yardımcı oln!!

beyler D3D9 application hatası alıyorum oyuna qırmıyo yardımm edın lutfen ( pm )

İbot hakkında bir soru sorucam script yapmadan kasma alanına geri geliyormu ? mesela pot bittiğinde şehire dön işaretli pot bitiyor şehire dönüyor alışverişi yapıp bekliyor kasma alanına gitmesi için illa script mi çizmek gerekiyor ?

Ben oyuna normal client ile girmek istiyorum bottan run client diyorum hack shield geldikten sonra sro_client falan gelmiyor.Yani sadece clientless ten girebiliyorum.Var mı böyle sorunu olan?

ccrpprg3N.ocx hatası verıyor cozersenız sevınırım sımdıden saolun

not:pmden atarsanız cozumu sevınırım

Blade charlarda yatırdan sonra batır vuramamaktadır demişsiniz bende öyle birşey yok çokta güzel yatır batır vuruyor hatta yatırdan sonra mob yatmıyorsa hemen başka skile geçiyor.

Benimde bir sorum olucak botu kullanıyoruz iyi güzelde para toplamayı kaldırın diyorlar ban olayından dolayı bunun hakkında bilgi alabilirmiyim ? Şimdiden teşekkürler.

Saygılarımla,

SeljukEmpire demiş ki:
Blade charlarda yatırdan sonra batır vuramamaktadır demişsiniz bende öyle birşey yok çokta güzel yatır batır vuruyor hatta yatırdan sonra mob yatmıyorsa hemen başka skile geçiyor.

Benimde bir sorum olucak botu kullanıyoruz iyi güzelde para toplamayı kaldırın diyorlar ban olayından dolayı bunun hakkında bilgi alabilirmiyim ? Şimdiden teşekkürler.

Saygılarımla,

bende tavşan topluyor :P

ama tavşan yokkende kullandım ne ban ne başka bişiy...

ddnet demiş ki:
SeljukEmpire demiş ki:

Saygılarımla,

bende tavşan topluyor :P

ama tavşan yokkende kullandım ne ban ne başka bişiy...

Haklısın dostum :wink1: Para toplamadanda olmaz ama çözemedim yani banla para toplamanın ilişkisini..

Takımı
Galatasaray
Para toplamakla bir alakası yok.Şahsen birçok karakterim oldu ve hala da var ibot kullanıyorum 1 defa ban yemedim.

selam
benim sorunum ißotu 63 level olcak nerdeyse tamamen ibotla geldi bu levele kadar. cliendless'den giriş yapıyorum çoğu kez, ama bu son 2 haftadır falan ibot cliendlessten girdiğimde eğer dc yerse otomatik olarak tekrar login olmaya çalışıyor ama sending login informations yazısında kalıyor öylece.. bilgileri doğru giriyorum eminim. orda takılmasının sebebi ne anlamadım. yeniden kurulum yaptım ama olmadı.

Yukarı Alt