Arkadaşlar merhaba, sayfaları baya aradım okudum ama sorunuma çözümü bulamadım ya gözümden kaçtı ya da tam olarak çözüm olmadı bana. Oyuna ibotla giriyorum start bot demeden önce şehrde dolanıyorum işlerimi yapıyorum hiç bi sorun yok, ama kasılacağım yere gidip start bot deyince 5 dakka kasılmıyo oyundan çıkıyor anlayabilmiş değilim, yardım eder misinz?

Arkadaşlar Win 7 kullanıyorum ibotu acıyorum run client yapıyorum ne oyun acılıo ne bişey eroor da vermıoyr yardımm ....

Bot Atack Yapmıyorsa
-Canavar listesine bakın ve listeyi kontrol edin.
-Eğer girdiğiniz koordinatlarda mob ismi gözükmüyorsa şehre ışınlanın ya da oyuna tekrar girin.

listede canavar görüyor işaretleyor ama dalmıyor ben dalıncada yre düşeni topluyor diğerini seçior ama toplamıor :(

bot scriptin götürdüğü yere giderken bir mob dalınca bot öyle kalıyor saldırılan yerde. Ve o mob ölmedikçe de ilerlemiyor :S .
Sizde de böyle birşey olmuyor mu?

oyuna girdikten sonra botta guild ismine kadar herşey gözüküyor char ismi gözükmüyor,run time error 6 ,error h2f 34A6 gibi hatalar veriyor sorunu çözümünü bilen arkadaşlar yardım ederlerse sevinirim.Sorun sade bendemi var yoksa baskalarındada varmı bu sorun? varsa lütfen yazın

Please Execute the ''Silkroad.exe'' hatasında ne yapabilirim client eski demek diye sanıyordum bu hatayı ama exl deki son clienti indrdiğimde bu hatayı alıyorum ??

Takımı
Fenerbahce
arkadaslar bot mana bitince sehre donmuyor yazmissinz ki ayara bakin baktik daaa 50 defa batik donmuoo

Bu net erroru ben JM e bağladım.. Bu kadar kişi aynı anda bu hatayı alıyorsa sorun JoyMax taraflıdır...

Yukarı Alt