- Takımı
- Galatasaray
Silkroad'ı update ettirdiyseniz iBot'un son versiyonunu indirip temiz bir klasöre kurunuz.
yardımcı olurmusunuz???Lazink demiş ki:denedim hata format attım olmadı:S
evet aynısı şuan bendede oluyor normal girerkenki yazı çıkıyor sonra yok oluyor öyle kalıyor normal botsuz bi şekilde girebiliyorumdogu262 demiş ki:ibotla giriyorum oyuna ıd pw yazıyorum giris yapıyorum birsey olmuyor öyle duruyor oyuna girmiyor yardım edebilcek varmı
SeljukEmpire demiş ki:Blade charlarda yatırdan sonra batır vuramamaktadır demişsiniz bende öyle birşey yok çokta güzel yatır batır vuruyor hatta yatırdan sonra mob yatmıyorsa hemen başka skile geçiyor.
Benimde bir sorum olucak botu kullanıyoruz iyi güzelde para toplamayı kaldırın diyorlar ban olayından dolayı bunun hakkında bilgi alabilirmiyim ? Şimdiden teşekkürler.
Saygılarımla,
ddnet demiş ki:SeljukEmpire demiş ki:Blade charlarda yatırdan sonra batır vuramamaktadır demişsiniz bende öyle birşey yok çokta güzel yatır batır vuruyor hatta yatırdan sonra mob yatmıyorsa hemen başka skile geçiyor.
Benimde bir sorum olucak botu kullanıyoruz iyi güzelde para toplamayı kaldırın diyorlar ban olayından dolayı bunun hakkında bilgi alabilirmiyim ? Şimdiden teşekkürler.
Saygılarımla,
bende tavşan topluyor
ama tavşan yokkende kullandım ne ban ne başka bişiy...
Sağol dostum teşekkür ettimNina Ricci demiş ki:Para toplamakla bir alakası yok.Şahsen birçok karakterim oldu ve hala da var ibot kullanıyorum 1 defa ban yemedim.