bunu indir kur düzelicektir. http://www.ascentive.com/support/new/libraryfiles.exehasanefe95 demiş ki:Beyler ibot çalışmıyo windows 7 kullanıyorum TABCTL32.OCX hatası veriyo ocx dosyalarını da yükledim:S
var kardeşimefat demiş ki:Botta res kabul etme varmı ?
LUXER demiş ki:- Resim Silinmiş.
BENDE HEB BU HATA YAYINLANIYOR![]()
... (bot ve multiclient GÜNCELENDI)
UPDATE de yapdim ...
simdiden tessekürler ...![]()
GrateL demiş ki:var kardeşimefat demiş ki:Botta res kabul etme varmı ?
ibotla oyuna girdn diyelm ibot a geri dön en üstteki soldan 3. sekme yeşilolanlar kılıç simgesine tıkla ''Trainning Options'' var sagda hemen orda 3 sekme var Monster filter / Berserk filter /Misc Filter var sen Misc Filter e tıkla en alttdaki Auto accept ressurection yazan yere tık koy ve savele res atıldıgında okeyler kendisi :)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
UPDATE de yapdim ...
Aynı hata bendede var Yeni sürüm ibotda indirdm ensonçıkanı hal aynı sorun veriyor oyuna girmeden hemen bu hatayıverip kapanıyor i-bot ve oyun
lütfen yardımcı olabilicek birileri varmı :(
LUXER demiş ki:GrateL demiş ki:var kardeşimefat demiş ki:Botta res kabul etme varmı ?
ibotla oyuna girdn diyelm ibot a geri dön en üstteki soldan 3. sekme yeşilolanlar kılıç simgesine tıkla ''Trainning Options'' var sagda hemen orda 3 sekme var Monster filter / Berserk filter /Misc Filter var sen Misc Filter e tıkla en alttdaki Auto accept ressurection yazan yere tık koy ve savele res atıldıgında okeyler kendisi :)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
UPDATE de yapdim ...
Aynı hata bendede var Yeni sürüm ibotda indirdm ensonçıkanı hal aynı sorun veriyor oyuna girmeden hemen bu hatayıverip kapanıyor i-bot ve oyun
lütfen yardımcı olabilicek birileri varmı :(
Cözümü buldum ... silkroadu yeniste YÜKLE ve botu ,multiclienti tekrar klasöre koy ...
mynamels41 demiş ki:silkroadı sil yeniden yükle ibotun 1.97 sürümünü indir çalışıyor ben kastım biraz ama suan run client diyorum disconnt veriyor normal olarak oyuna girebiliyorum sen bi dene belki çalışır :)
GrateL demiş ki:mynamels41 demiş ki:silkroadı sil yeniden yükle ibotun 1.97 sürümünü indir çalışıyor ben kastım biraz ama suan run client diyorum disconnt veriyor normal olarak oyuna girebiliyorum sen bi dene belki çalışır :)
tamam bro oyunu indirdm bastan eskisini sildim kurucam bakalım inş çalışcak aslan gibi :)
GrateL demiş ki:GrateL demiş ki:mynamels41 demiş ki:silkroadı sil yeniden yükle ibotun 1.97 sürümünü indir çalışıyor ben kastım biraz ama suan run client diyorum disconnt veriyor normal olarak oyuna girebiliyorum sen bi dene belki çalışır :)
tamam bro oyunu indirdm bastan eskisini sildim kurucam bakalım inş çalışcak aslan gibi :)
hala o resimdeki sorunuverior ve kapatıyor açmadan ya :S
hataya artık çare lütfen günlerdir kasamıyorum çarımıLUXER demiş ki:- Resim Silinmiş.
UPDATE de yapdim ...