botun tam durduqu yerden başlayarak kasma yerine SCPRİT yap we kaydet sonra bota ykle SORUN ÇÖZÜLR

Silkroad'ı yeniden kurun. Kurduktan sonra otomatik olarak update yapacaktır. Sonra start geldiğinde bir kere oyuna girin çıkın. Bot ile deneyin.

ibot bard ın bufflarını bastıktan sonra life ı basıyor ama tekrar bardı alıyor eline hep aynısını yapıyor yardım ederseniz sevinrim.. Bir sorunum daha var her türlü denedim edxloaderlada iki client açamıyorum.. yardımlarınız için şimdiden teşekkür

ikinci clienti açmaya çalıştığım zaman ibot çalışmayı durdu deyip programları kapatıp oyundan atıyo

yaw cıldırcam bardın skillerini basmıoo. second silah doğru. skiller doğru. ama basmıo bardın skillerini . acil yardımm :S

tarantula41 demiş ki:
yaw cıldırcam bardın skillerini basmıoo. second silah doğru. skiller doğru. ama basmıo bardın skillerini . acil yardımm :S

allah allah . :D cok deisik bisi oldu. sabahtan beri bu sorunla ugrasıodum. sorunu buraya yazdım. bot kendi kendine bard skillerini basmaya basladı :D saoluuuuuun :D:D

iyi akşamlar,

umarım bu saatte bana yardımcı olacak birisi vardır...kafayı yemek üzereyim....
Bot'la giriş yapıyorum..çarı seçiyorum ve ibot hata veriyor.Başka çarı deniyorum normal giriyor...3-4 tane çarda denedim sorunsuz çalışıyor fakat ana çarımı girince hata veriyor.
Hata'yı giriş yaptıktan sonra çar seçme esnasında yaşıyorum.Çarı seçer seçmez hata veriyor.

Acil yardım lütfen

Takımı
Galatasaray
Ana char için ibotu farklı bir klasörde başlatın yani program sadece ana char için olacak diğer klasör diğer charlar için.

42 sayfayı da okumam yaklaşık olarak 2 saatimi aldı fakat aradığımı buldum , ve sorunlarımı çözdüm , hiç soru sormaya gerek kalmadan. Gayet güzel de işlevini görüyor. Nazar değmesin (: Sorulan sorulara yardımcı olmaya calısan arkadaşlar sağolun :wink1: 42 sayfa boyunca toplam 100 soru varsa farklı farklı sorulan sorular 10 adeti geçmez. İşin kolayına kaçıp soru sorup sonra cevap alamayınca delleneceğimize elbet aynı sorunla karşılaşan arkadaşlar olabilme ihtimalini de düşünüp biraz araştırma yapsak çözüme ulaşacağız da işte =) Tekrar teşekkürler emeği geçenler :wink1:

Takımı
Galatasaray
realblood demiş ki:
42 sayfayı da okumam yaklaşık olarak 2 saatimi aldı fakat aradığımı buldum , ve sorunlarımı çözdüm , hiç soru sormaya gerek kalmadan. Gayet güzel de işlevini görüyor. Nazar değmesin (: Sorulan sorulara yardımcı olmaya calısan arkadaşlar sağolun :wink1: 42 sayfa boyunca toplam 100 soru varsa farklı farklı sorulan sorular 10 adeti geçmez. İşin kolayına kaçıp soru sorup sonra cevap alamayınca delleneceğimize elbet aynı sorunla karşılaşan arkadaşlar olabilme ihtimalini de düşünüp biraz araştırma yapsak çözüme ulaşacağız da işte =) Tekrar teşekkürler emeği geçenler :wink1:
Biz teşekkür ederiz göstediğiniz ilgi ve alakaya :kalp:

WİNDOWS 7 için kurulum farklıymıs herhalde. Yardımcı olablırmısınz. Forumda aradım bulamadım

Takımı
Galatasaray
iBot klasöründe win7 için kur dosyaları var onu çalıştırın lütfen.

Nina Ricci demiş ki:
iBot klasöründe win7 için kur dosyaları var onu çalıştırın lütfen.
Bizim biraderin yaptığına bak ya , yukarıda yazdıgımı bi anda hiçe saydı. =) Sağolasın onun adına (:

critical eror hatası alıyorum :S Araştırdım her yerde çözümünü bulamadım yardım :S

Yukarı Alt