botun tam durduqu yerden başlayarak kasma yerine SCPRİT yap we kaydet sonra bota ykle SORUN ÇÖZÜLR
sorun halen devam etmektedir...recep05 demiş ki:hataya artık çare lütfen günlerdir kasamıyorum çarımıLUXER demiş ki:- Resim Silinmiş.
BENDE HEB BU HATA YAYINLANIYOR![]()
... (bot ve multiclient GÜNCELENDI)
UPDATE de yapdim ...
simdiden tessekürler ...![]()
![]()
tarantula41 demiş ki:yaw cıldırcam bardın skillerini basmıoo. second silah doğru. skiller doğru. ama basmıo bardın skillerini . acil yardımm :S
Biz teşekkür ederiz göstediğiniz ilgi ve alakayarealblood demiş ki:42 sayfayı da okumam yaklaşık olarak 2 saatimi aldı fakat aradığımı buldum , ve sorunlarımı çözdüm , hiç soru sormaya gerek kalmadan. Gayet güzel de işlevini görüyor. Nazar değmesin (: Sorulan sorulara yardımcı olmaya calısan arkadaşlar sağolun42 sayfa boyunca toplam 100 soru varsa farklı farklı sorulan sorular 10 adeti geçmez. İşin kolayına kaçıp soru sorup sonra cevap alamayınca delleneceğimize elbet aynı sorunla karşılaşan arkadaşlar olabilme ihtimalini de düşünüp biraz araştırma yapsak çözüme ulaşacağız da işte =) Tekrar teşekkürler emeği geçenler
![]()
Bizim biraderin yaptığına bak ya , yukarıda yazdıgımı bi anda hiçe saydı. =) Sağolasın onun adına (:Nina Ricci demiş ki:iBot klasöründe win7 için kur dosyaları var onu çalıştırın lütfen.