Icerige atla
Extraloob

Yanlislikla 2 Str bastim !! hybrid mi oldum simdik ??

· 50 Yanıt · 16K görüntüleme · Sayfa 3 / 3
Yanıtlar
B
daha iyi olmuş Mr. Green
Z
zebani2059 ⭐ 19y
yaw naptıınız 2 stryle en fazla verdiğin dmgin 100 düşer başka bişey olacağı yoq 2 str verdi diye adama bi pure str oldun demediğiniz kaldı bişi olmas sen yine inte yüklenmeye devam et.
L
Leader ⭐ 19y

o char mılk olmus

Milk degil Mix
A
altanyunus ⭐ 19y
kardeş okadar yorum yapılmışki :d bence sen onu delete :d yap yeniden kas Very Happy full int olunca ne oluo 😊 dostum 2 str vermişsin altı üstü 😊 hadi diyelim full int 9999999 vuruyorsa sen 9999998 vur 😊 alem adamsın koptum bu yorumlara
0
0x66 OP ⭐ 19y

kardeş okadar yorum yapılmışki :d bence sen onu delete :d yap yeniden kas Very Happy full int olunca ne oluo 😊 dostum 2 str vermişsin altı üstü 😊 hadi diyelim full int 9999999 vuruyorsa sen 9999998 vur 😊 alem adamsın koptum bu yorumlara

hehe haklisin zaten delete etim allah rahmet eylesin Very Happy
kurtuldum ve su an cok rahatim Very Happy
S

o char mılk olmus

Migros milk mi Very Happy bu saatte güleceğim yoktu sen beni güldürdün Allah da seni güldürsün Very Happy
B
bannedddd ⭐ 19y
2 level str'den bir şey olmazdı keşke devam etseydin. Premium, devil wings, blue cart curt tamamlardın zati sen onu. Aynı durum su an benim içinde var çünkü. Razz
P
PaiNScReaM ⭐ 19y
benımkı 7 kere ınte verılmıs saolsun arkı gırmıs ama ollsun artık onu bıraktım bende ama senınkı fasla deıl Wink ıcını ferah tut Wink
D
DyNaSTy ⭐ 18y
HyBrid YApma Oyle Char olmaz Zaten 80de 10 k Hpyı fazla gelio İntlere Ne hybridi 2 tane strdende bişe olmaz Kafana taqma sakın...
Ben 68 FUll int KAstım Tek pişman olduum 4 tane MAsteryide Fulledim Mastery yetmedi
Zaten soydular ama Onume Gelne Tek Atıodum....
4Ever detective :?!!! int Gİt

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: