Icerige atla
Extraloob

spear nuker full int mi hybrid mi

· 17 Yanıt · 39K görüntüleme
A
ahmet_gergin OP ⭐ 18y
arkadaşlar spear nuker için hybrdi mi olmalı yoksa full int mi hybrid se kaça int kaç str olmalı açıklarsanız sevinirim 🤔
17 Yanıt
_
_SVAROG_ ⭐ 19y
arkadaşlar spear nuker için hybrdi mi olmalı yoksa full int mi hybrid se kaça int kaç str olmalı açıklarsanız sevinirim 🤔

Sorunuzu Cevaplamaya Çalışayım:

Eğer Nüker(Nükeci) Olcam Diyosanız Full İnt Gidip Sword - Shield Kullanmanız Daha Makul Olur
Ancak Hybrit İstiyorsanız 7 İnt - 1 Str Gidebilrisiniz Tabi Tercihlere Görede Bunu 5'e 2 Yapanlarda Var
Elinizdeki Weapon'da Spear Olmalıdır...Kolay Gelsin İyi Forumlar Dilerim...
H
Bana göre daha sağlam olmak istiyorsan hybird olmalısın.Hatta şunu 5-2. 5 level int 2 level str 🤘

Full int hiç bir zaman sarmaz diyicem de rSroda bende 52 full int bow kastım cumadan bu yana 😁 Full int bow bir başka yahu 🤤
_
_SVAROG_ ⭐ 19y
Bana göre daha sağlam olmak istiyorsan hybird olmalısın.Hatta şunu 5-2. 5 level int 2 level str 🤘

Full int hiç bir zaman sarmaz diyicem de rSroda bende 52 full int bow kastım cumadan bu yana 😁 Full int bow bir başka yahu 🤤

104 Lv Full İnt Charım Var Deli Gibi Sarıo Walla 😁
Her Char Güzeldir Ancak Kullanmasını Bilirsen 😎
H
Ops wrong post.
S
suqua ⭐ 19y

Her Char Güzeldir Ancak Kullanmasını Bilirsen 8)

katılyıorum nuker dediğin full int olmalı summer4:
H

Bırakın ya 😁
_
_SVAROG_ ⭐ 19y

Bırakın ya 😁

Bıraktımmmmm 😁 😁 😁 😁 😁
C
Cryolite ⭐ 19y
pure int olmalı.
N
Nebula ⭐ 19y
Char dediğin ya pure str ya pure int olur.. ikisinin arasında bişey güzel olabilir ama eksiği çok olur.
.NET
.NET ⭐ 19y
Hybrid buildi yapılandırması ve kullanılması çok zor bir builddir. Altından kalkamazsın. Full int light cold bicheon el yakma liht s/s git bence
[F New]Solo Gitarist
H
Hybrid buildi yapılandırması ve kullanılması çok zor bir builddir. Altından kalkamazsın. Full int light cold bicheon el yakma liht s/s git bence

Hybird denemeye cesaret edemiyor kimse işte. 😢 Ah hybird bow'un tadı yoktur. 5-2 hybird int bow...
E
eagle1016 ⭐ 19y

Hybird denemeye cesaret edemiyor kimse işte. 😢 Ah hybird bow'un tadı yoktur. 5-2 hybird int bow...

Katılıyorum hybrite kimse cesaret edemiyor. Ama ben ediyorum. spear yap charı 7-1 yada 6-1 yap cold lıgth ac sonrasını bırak spear yapsın.
L
LethaLKiss ⭐ 16y
hybrid char aslında iyi olabilri diye düşünüyorm çünkü chinlerin eu'lardan tek + sı hybrid yapılandırma yapabilmeeleridir belki bu anlamda eu'lara rakip olabilirler.. ama bugüne kadar ayarı tam tutturmuş bi hybrid charda göremedm genelde full int ve full str lere yatıyorlar (eşit-yaklaşık itemlerde)
bana sorarsan fire cold spear yada fire cold bicheon derim... ama daha dün sro'ya girdim ve son shieldli snow açık olan ss'in son +5 glavieli chardan daredevil skilinin 2. vuruşnda 31k crit yediğini gördm...
en iisi sen oyunu bırak 😜

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: