arkadaşlar spear nuker için hybrdi mi olmalı yoksa full int mi hybrid se kaça int kaç str olmalı açıklarsanız sevinirim 🤔
spear nuker full int mi hybrid mi
· 17 Yanıt · 39K görüntüleme 0 okuyor
17 Yanıt
arkadaşlar spear nuker için hybrdi mi olmalı yoksa full int mi hybrid se kaça int kaç str olmalı açıklarsanız sevinirim 🤔
Sorunuzu Cevaplamaya Çalışayım:
Eğer Nüker(Nükeci) Olcam Diyosanız Full İnt Gidip Sword - Shield Kullanmanız Daha Makul Olur
Ancak Hybrit İstiyorsanız 7 İnt - 1 Str Gidebilrisiniz Tabi Tercihlere Görede Bunu 5'e 2 Yapanlarda Var
Elinizdeki Weapon'da Spear Olmalıdır...Kolay Gelsin İyi Forumlar Dilerim...
H
HolyDesolation
⭐ 17y
Bana göre daha sağlam olmak istiyorsan hybird olmalısın.Hatta şunu 5-2. 5 level int 2 level str 🤘
Full int hiç bir zaman sarmaz diyicem de rSroda bende 52 full int bow kastım cumadan bu yana 😁 Full int bow bir başka yahu 🤤
Full int hiç bir zaman sarmaz diyicem de rSroda bende 52 full int bow kastım cumadan bu yana 😁 Full int bow bir başka yahu 🤤
Bana göre daha sağlam olmak istiyorsan hybird olmalısın.Hatta şunu 5-2. 5 level int 2 level str 🤘
104 Lv Full İnt Charım Var Deli Gibi Sarıo Walla 😁
Her Char Güzeldir Ancak Kullanmasını Bilirsen 😎
H
HolyDesolation
⭐ 17y
Ops wrong post.
Her Char Güzeldir Ancak Kullanmasını Bilirsen 8)
katılyıorum nuker dediğin full int olmalı summer4:
H
HolyDesolation
⭐ 17y
Bırakın ya 😁
Bırakın ya 😁
Bıraktımmmmm 😁 😁 😁 😁 😁
Bırakın ya 😁
Bıraktımmmmm 😁 😁 😁 😁 😁
pure int olmalı.
Char dediğin ya pure str ya pure int olur.. ikisinin arasında bişey güzel olabilir ama eksiği çok olur.
Hybrid buildi yapılandırması ve kullanılması çok zor bir builddir. Altından kalkamazsın. Full int light cold bicheon el yakma liht s/s git bence
[F New]Solo Gitarist
H
HolyDesolation
⭐ 17y
Hybrid buildi yapılandırması ve kullanılması çok zor bir builddir. Altından kalkamazsın. Full int light cold bicheon el yakma liht s/s git bence
Hybird denemeye cesaret edemiyor kimse işte. 😢 Ah hybird bow'un tadı yoktur. 5-2 hybird int bow...
Hybird denemeye cesaret edemiyor kimse işte. 😢 Ah hybird bow'un tadı yoktur. 5-2 hybird int bow...
Katılıyorum hybrite kimse cesaret edemiyor. Ama ben ediyorum. spear yap charı 7-1 yada 6-1 yap cold lıgth ac sonrasını bırak spear yapsın.
L
LethaLKiss
⭐ 16y
hybrid char aslında iyi olabilri diye düşünüyorm çünkü chinlerin eu'lardan tek + sı hybrid yapılandırma yapabilmeeleridir belki bu anlamda eu'lara rakip olabilirler.. ama bugüne kadar ayarı tam tutturmuş bi hybrid charda göremedm genelde full int ve full str lere yatıyorlar (eşit-yaklaşık itemlerde)
bana sorarsan fire cold spear yada fire cold bicheon derim... ama daha dün sro'ya girdim ve son shieldli snow açık olan ss'in son +5 glavieli chardan daredevil skilinin 2. vuruşnda 31k crit yediğini gördm...
en iisi sen oyunu bırak 😜
bana sorarsan fire cold spear yada fire cold bicheon derim... ama daha dün sro'ya girdim ve son shieldli snow açık olan ss'in son +5 glavieli chardan daredevil skilinin 2. vuruşnda 31k crit yediğini gördm...
en iisi sen oyunu bırak 😜
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap