Icerige atla
Extraloob

Yanlislikla 2 Str bastim !! hybrid mi oldum simdik ??

· 50 Yanıt · 16K görüntüleme
0
0x66 OP ⭐ 19y
s.a arkadaslar ben yanlislikla lvl atlarkene 2 kere str bastim . kendim full int nuker´im simdik ben yanlislikla 2 str verdim
hybrid mi oldum yaa ???? lütfen cvp verirseniz sevinirim( lvl 57 im )
50 Yanıt
R
RollsRoyce ⭐ 19y
bişey olmaz kafana takma CooL
N
yaw ne hybirtd olması 2 str ile takma kafana devam
_
_AvRiL_ ⭐ 19y
o char mılk olmus
D
Dampyre ⭐ 19y
o char full int yapmak yerine hybrid e çevirebilirsin..
0
0x66 OP ⭐ 19y
ya sagolunda cvp icin ilk iki kisi yazan icime su serpmisti sonradan yazanlar o adamdan birsey olmaz felan yaziyo ? :S

abiler yapmayin ya ben simdik o chari birakmak istemem ama benim tercihim full inti simdik ise yanlislikla 2 kere str bastim

herlade charin icine etim ne diyim ya giti gül gibi lvl 57 char ..... ama ben herzaman full str bow beyenmistim simdik ona basliyim Very Happy

cvp icin sagolun
J
JimCarrey ⭐ 19y
yok bence bişi olmas üstüne 1veya 2 tane int 5 %100 basarsın bişi olmaz Wink
J
Jigsaw ⭐ 19y
Farzet ki bi kıyafetin STR 5 yerine STR 7 oldu, diğerinde de INT 5 bi türlü tutmadı INT 3 kaldı. Boşver dostum yahu hiç bişeycik olmaz.
P
pfffffff ⭐ 19y
ben full intim diyemezsin
bende 7/1 hybird yap...
C
CreaTioN ⭐ 19y
70 e kadar full int ver 71 de 2int 1 str sonra hep str ver 1/7 hybird ol extrabeer extrabeer

NOT:71 de neden 2 int 1 str çünkü 57 de 2 str 1 int verdigi için :))anladın sen onu :)) extraokk extrabeer extrabeer
R
RollsRoyce ⭐ 19y
full ınt gıt bırak ne olacak varsayım yap 80 lvlde yüzüge int3tü int5 yaptım tmm full ınt oldun işte aynı hesab
C
CreaTioN ⭐ 19y

full ınt gıt bırak ne olacak varsayım yap 80 lvlde yüzüge int3tü int5 yaptım tmm full ınt oldun işte aynı hesab

aynı hesab olmaz mag.balance ler farklı olur full int birine göre extraokk extrabeer extrabeer
0
0x66 OP ⭐ 19y
anlatin siz yaa ilgin ilginc fikirler duyorum 7/1 hybrid felan filan masallah iyi bilginiz var

elerinize salik bana cok yardim ediyorsunuz Very Happy
D
DoNJuaN ⭐ 19y
2 str den fazla bir balance farkı olmaz int devam et bence...
J
pek bişey farketmez ama elaziglee abinin dediğği gibi full intim diyemezsin...

7/1 hybrid ol spear al ez ortalığı headbang2ft9
0
0x66 OP ⭐ 19y
bu 7/1 hybrid olayi biraz kafama yati ya ama biraz daha iyi bilgi almak isterim sonucta siz profesör´sünüz Very Happy
P
Presence ⭐ 19y
yok be bişi olmaz yha he daha ii can artmıştır biraz Very Happy zaten ilerde ıtemelrine int str felan basıcan hepsinin 5 oldunu düşünüürsen ühüüü
S
sLaYeR_ ⭐ 19y
olmas senin char artık hybird kapat onu Twisted Evil
C
CWsaila ⭐ 19y
6 stat point den fazla verirsen car bozulur kahvekeyfi
S
sLaYeR_ ⭐ 19y

Sad bence artık full str ye dönmelisin Sad

muhahahah Mr. Green Mr. Green

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap