Icerige atla
Extraloob

Sro'ya Baştan başlasan Hangi yapılandırmayı seçerdin?

· 91 Yanıt · 9.1K görüntüleme
L
Lloody OP ⭐ 19y
Silkroad Online character database silinse veya herhangi bir şekilde karakterler silinse hepsini geç yeni bir char açmaya karar versen ne açardın hangi silahı kullanır hangi buildi uygulardın.?

Herkes katılırsa iyi olur. Böylelikle arkadaşlarımız yeni char açarken ve buildlerini oluştururken burdan faydalanabilir. Wink
91 Yanıt
U
UNR3AL ⭐ 19y
full int nuk3r yada

hybrid bowman
P
Prada ⭐ 19y
Bu oyuna 75 kere başlasam hepsinde Full STR Fire Blade başlarım.. Nukerlerin nefret ettiği adam olmak güzel bi duygu git istediğin mobsu istediğin nukerin elinen yatır batırla al Wink En gusel zevkte nuke atan tam ıkınırken yatırdıgında o nuke içinde patlıyo ya onugörmek muhtesem bi zevk Very Happy

Pvp delisiysende yuksek block ratiolu gusel bi kalkanın varsa ölümsüz bi charsın Wink
B
beyazkurt ⭐ 19y
hybird 7-1 bowman
M
MakmeN ⭐ 19y
nuker tabiki ben damage siz charla oynuamam heleki snow shiled geldindne beri %99999999999999999999999999999999999

Full Int Spear
L
Lloody OP ⭐ 19y
Avrupada dahil Mr. Green
E
ebri ⭐ 19y
5-1 acarım tabikii Very Happy
P
Presence ⭐ 19y
bence şuan için en güçlü full int sword shield ama bakalım ben bi hayırlısıyla farmı bitirsem Confused
T
Torquel ⭐ 19y
Kesinlikle bir intci acmam.Elinde en az 72 +5 xbow,dagger,warior/cleric bir build varsa serverinizda cat cut yatırır hicbir zevki kalmaz.Forever full str extraokk extraokk

Acsam china bowman yada rogue/cleric veya warior /cleric acarım Mr. Green Mr. Green
E
evrencikli ⭐ 19y
ama diyelim ki senin dediğin gibi herşeyi bi kenara bırakıp yeni char açtım o zmn kesinlikle str glavie yada bow açardım
G
ghostly ⭐ 19y
kesinlikle we net bir sekilde STR BLADER açardim Daha onceden 4 defa kastigim char tipi olan bladerdan asLa wazgecmem tam bir pvp canavaridir Very Happy. statusler iyi critli bir blade ile birlikte cok can yakarisniz + suanda denedigim yeni bi buildle force da açtim force+diger statusler tam bir olum makinasi haline getiriyor siddetle tavsiye ederim extrabeer
J
full str dagger roque
_
_Dejavu ⭐ 19y
ben str blade acardm hep kasmak ıstemısmdr Very Happy santam
S
Sniker ⭐ 19y

Bu oyuna 75 kere başlasam hepsinde Full STR Fire Blade başlarım.. Nukerlerin nefret ettiği adam olmak güzel bi duygu git istediğin mobsu istediğin nukerin elinen yatır batırla al Wink En gusel zevkte nuke atan tam ıkınırken yatırdıgında o nuke içinde patlıyo ya onugörmek muhtesem bi zevk Very Happy

Pvp delisiysende yuksek block ratiolu gusel bi kalkanın varsa ölümsüz bi charsın Wink

Sana sadece gülüyorum:D Nuker genelde tek attığı yerde kasar ve sen nukerin elinden hiç bi şey alamassın asla küfür etmeyen bi olsan bile kendin küfür icat edecek duruma gelirsin blader kasarken.
S
Sniker ⭐ 19y
BU arada yeni bi build açarsam5.1 hybrid sword shield nuker açardım.
R
ruyet5 ⭐ 19y
bn FuLL sTr nuK3R acardım puhahaha 😁 Mr. Green
P
Presence ⭐ 19y

Kesinlikle bir intci acmam.Elinde en az 72 +5 xbow,dagger,warior/cleric bir build varsa serverinizda cat cut yatırır hicbir zevki kalmaz.Forever full str extraokk extraokk

Acsam china bowman yada rogue/cleric veya warior /cleric acarım Mr. Green Mr. Green

açarsam zaten int olarak sword sshield açarım oda 73lük combo için onu yaptınmı division bleed felan kaptımı adama 11 k çakıorsun str ye extraokk

he diosunki ben hızlıyım yeşill pilleri hızlı basıorum ozman str 4 ewer Very Happy
R
RollsRoyce ⭐ 19y
avrupalı str glavye acardım yanı warıor
P
Presence ⭐ 19y
onedemek warrior ayrı gliveye ayrı Very Happy buildleri birbirine karıştırmayalım Very Happy
F
falcon1905 ⭐ 19y
tabiki full int sadece alev nuke bi çar ki açtımda aynı zamanda kılıç kalkan
elektriğin de sadece buff lar
alev 80 elektrik 80 blade 80 force 60

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: