Icerige atla
Extraloob

Silkroada 5 Dakikada Girmek -- Resimli Anlatım !!!

· 937 Replies · 89K views · Page 34 / 47
Replies
T
TwiLighT ⭐ 18y
AGA BU HATA WERİO AYRICA DUMP DİE Bİ DOSYADA YOK

ne hatası veriyor tam olarak? ayrıca dump da nerden çıktı 🙄
R
redsea54 ⭐ 17y
uygulama yapılandırması doğru olmadığından bu uygulama baslayamadı uygulamayı yeniden yüklemeniz sorunu giderebilir dio anlamadm lütfen yardm edin
T
TwiLighT ⭐ 18y
uygulama yapılandırması doğru olmadığından bu uygulama baslayamadı uygulamayı yeniden yüklemeniz sorunu giderebilir dio anlamadm lütfen yardm edin

6-) Uygulama yapılandırması doğru olmadıgınıdan bu uygulama başlatılamadı.uygulamayı yeniden kurmak sorunu düzeltebilir. Bunun çözümünü bir üstteki maddede söylemiştim yine söyleyeyim ; http://www.dosya.tc/vcredist_x86.exe.html indirip kurun.
R
redsea54 ⭐ 17y
cok tesekkür ederim calıstı
R
redsea54 ⭐ 17y
bu seferde serverlar gözükmüo
T
TwiLighT ⭐ 18y
bu seferde serverlar gözükmüo

2-)Serverlar gelmeyebilir , bu durumda http://www.silkroadonline.net 'e girin . Sonra tekrar deneyin.
R
redsea54 ⭐ 17y
COK SAOL TESEKKÜR EDERİM BUNDAN SONRA ÖLÜMÜNE EXTRA LOOB
B
kardes sımdı bunu calıstırdıgımızda sro yu accazmı acmıcazmı ben anlamadım :S
K
kjhg ⭐ 17y
Arkadaşlar öncelerden giriordu ama sonlara doğru foslaşmaya başladı program. her şeyi yapıyorum oyun açılıyor ama oyun açıldıktan sonraki yüklenen yer yüklenmiyor. arkadaşın bilgisayarındada aynı problem oldu. benim char açılmadı kendi charı açıldı. başka server daki charımı denedim o açılıyor ama persia daki charım açılmıyor. ban falan mı yedim acaba 😄 ne yapmam gerek?

NOT: SİNİRKRİZİ GEÇİRMEK ÜZEREYİM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
B
tmm hallettım cok ıyı calısıor emege saygı 😉
L
luxima ⭐ 18y
cokk gusel olmus tesekkur ederım
H
hakilimon ⭐ 17y
arkadaslar gecen gün yükledim torqueyi giriyor sizin dene dediklerinizi denedim ama olmuyor loading doldurmuyor yardım edin lütfen bide charı katil yapmıstım onla alakası olabilir mi??
H
hakilimon ⭐ 17y
arkadaslar gecen gün yükledim torqueyi giriyor sizin dene dediklerinizi denedim ama olmuyor loading doldurmuyor yardım edin lütfen bide charı katil yapmıstım onla alakası olabilir mi??
D
dogstein ⭐ 18y
arkadaşlar bu resturun scroll olayını 1 solotun 1ci kısmında 3 slota koyacazda bunu resimli olarak verirseniz sevinirim ben yapamadım
F
fsgdafadsf ⭐ 17y
ban olayı var mı bi arkadaş var dedide var mı acaba
D

bende 1 kere olmuştu birdaha çık oyuna gir dolacaktır ve ya sabırla bekle 👍
D
ban olayı var mı bi arkadaş var dedide var mı acaba

bansebebidir yani bu program kullanırsan silkin yoksa sonuç bAN ☕
D
Arkadaşlar öncelerden giriordu ama sonlara doğru foslaşmaya başladı program. her şeyi yapıyorum oyun açılıyor ama oyun açıldıktan sonraki yüklenen yer yüklenmiyor. arkadaşın bilgisayarındada aynı problem oldu. benim char açılmadı kendi charı açıldı. başka server daki charımı denedim o açılıyor ama persia daki charım açılmıyor. ban falan mı yedim acaba 😄 ne yapmam gerek?

NOT: SİNİRKRİZİ GEÇİRMEK ÜZEREYİM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

kardeşim sen bir defa dolmadan sonra presiyaya dene mişssindir yani artık dolacaktır bendede oyle olmuştu 2 . deneyişte doldu

NOT:dolmassa sabırla bekle dolacaktır 🎭
D
Arkadaşlar bn retun ları retunyerine koymuyorum ama oyuna giriyor ve haata vermiyor sizde nasıl veriyor anlamadım
I
ImSoGood ⭐ 18y
Kanıt:
[12:35:57] Welcome to Torque 2.0a
[12:35:57] Created by bot90210 and Nick (backo)
[12:35:57] http://www.torquesro.info
[12:36:00] Connected to the login server.
.....
[12:41:50] Couldn't connect due to server traffic.
[12:41:50] Sending login data...
[12:41:54] Requesting character listing.
[12:41:54] Please select a character.
[12:42:03] Logged in! Have fun 😊

Log in to write a reply.

Log In
Paylaş: