Icerige atla
Extraloob

Silkroada 5 Dakikada Girmek -- Resimli Anlatım !!!

· 937 Yanıt · 89K görüntüleme · Sayfa 33 / 47
Yanıtlar
B
c program fle silkroad exe

uygulandırma yapılandırması hatalı oldugundan bu uygumala başlamadı daha sonra deneyin LÜTFEN ACİL Yardımmmm arklar nolur
T
TwiLighT ⭐ 18y
6-) Uygulama yapılandırması doğru olmadıgınıdan bu uygulama başlatılamadı.uygulamayı yeniden kurmak sorunu düzeltebilir. Bunun çözümünü bir üstteki maddede söylemiştim yine söyleyeyim ; http://www.dosya.tc/vcredist_x86.exe.html indirip kurun.
B
sro dosyasının içine atıgım exeye tıklayınca bu hata çıkıyor kardeşim saol denicem inş olur başarılar
B
eyw oldu yine bir sorunla karşılaşırsam yazarım çok saolun for ever exL
S
SheqL ⭐ 17y
süper program ben sro ya girmek için tam 1 2 saat uğraşırken bu program sayesinde tam 5 10 dk girdim
B
aynen aynen süper program kim koyeduysa forum a Allah razı olsun
C
closek ⭐ 17y
bu arada arkadaşım çarında silk yoksa banlanıyor zaten sro oynuyorsan zevk almak istiyorsan 50 silkde olsa alacaksın banlanmamak için oke

silki olmayanlar çakma program kullanmasınlar sonu ban oluyor

açtıgım günden beri ban yiyen olmadı ve de banlanmamaya devam edecektir.
pre alamayan arkadaşlar saten bu programı kullanıyo
banlancam banlancam derseniz herşez gelir başınıza ama susar geçerseniz hiç bişey olmaz hayattada silkroaddada risk almak lazım

+1
D
desTibaa ` ⭐ 17y
3 slota koy demıssınız ayrı ayrı 3 slotamı yoksa bsaka carem yok bı de onu deneyım baska care yok ne yaptıysam olmuor :S
T
TwiLighT ⭐ 18y
3 slota koy demıssınız ayrı ayrı 3 slotamı yoksa bsaka carem yok bı de onu deneyım baska care yok ne yaptıysam olmuor :S

1. sayfa 1. sıra 3. slot 🎭
N
işi sorcam turqueyle girdim return scrolları nasıl toplucam charecteri seçtim o hata verdi nası koycam swap to client diorum hata verio oyuna giermediktne sonra nası ypcam onu:s
S
suheylbas ⭐ 18y
client acıpmı torque yi acacazz ?
T
TwiLighT ⭐ 18y
client acıpmı torque yi acacazz ?

sadece yazan adımları takip edin. client açmayın.
N
NoName77 ⭐ 18y
sorum olacak, (bu program bana clientlees die programı hatırlattı bu programdan girdim ban yedi 2 çarım) şimdi gelelim soruma bu programla ban yeme riski varmı ? bazı kişiler loader vs şeyleri bile ban olma sebebi gösteriyorlar ancak ben daha kimseyle karsılasmadım o yüz den ban yiyeni cevap verrirken bunu göz önünte tutun lütfen cevap bekliyorum 🤤
H
hakilimon ⭐ 17y
arkadaslar gecen gün yükledim torqueyi giriyor sizin dene dediklerinizi denedim ama olmuyor loading doldurmuyor yardım edin lütfen bide charı katil yapmıstım onla alakası olabilir mi??
H
hakilimon ⭐ 17y
arkadaslar gecen gün yükledim torqueyi giriyor sizin dene dediklerinizi denedim ama olmuyor loading doldurmuyor yardım edin lütfen bide charı katil yapmıstım onla alakası olabilir mi??
B
BurDurLuu ⭐ 17y
yha ne biçim program bu yha resmen returnlarımı yedi bitirdi
S
silkroadlife OP ⭐ 17y
- Resim Silinmiş.

silk yükletip pre almak daha kötü ya
F
Fahmlugat ⭐ 18y
- Resim Silinmiş.

silk yükletip pre almak daha kötü ya

Premium sadece oyuna tekte girilmek için alınmazki 😉
L
leqendarym ⭐ 17y
Now loadindte ne yapıosam yaptım olmuyor. Ama önceden aynı pcyle açtım şimdi açılmıo bekledimde :S
R
redsea54 ⭐ 17y
AGA BU HATA WERİO AYRICA DUMP DİE Bİ DOSYADA YOK

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: