Icerige atla
Extraloob

Silkroada 5 Dakikada Girmek -- Resimli Anlatım !!!

· 937 Replies · 89K views · Page 26 / 47
Replies
S
silkroadlife OP ⭐ 17y
Günceller misin ? Silkroad updated to 1,99 diyor

silkroadın update olması hiç bi programı etkilemedi hepsi çalışmaktadır
E
emrap33 ⭐ 17y
beyler ben oyuna gırdıkten 10-15 dk sonra program kendı kendıne kapanıyor ve dc yıyorum bunun nedenı ne olabilır?
D
desTibaa ` ⭐ 17y
silkroadlife herkesın sorununa care buldun bı benımkıne bulmadın yaw Artık yetkililer ilgilenin Chara girdim 1.sayfanın 1.sırasının 3.slotuna koydum yıne aynı hatayı alıorum sebebı ne olabilir ?
S
silkroadlife OP ⭐ 17y
silkroadlife herkesın sorununa care buldun bı benımkıne bulmadın yaw Artık yetkililer ilgilenin Chara girdim 1.sayfanın 1.sırasının 3.slotuna koydum yıne aynı hatayı alıorum sebebı ne olabilir ?

http://www.dosya.tc/vcredist_x86.exe.html
indir ve kur olmassa retunu yannıs slota koymuşundur.

- Resim Silinmiş.
E
emrap33 ⭐ 17y
silkroadlife kardeş herkesın sorununa çozum bulmuşsun fakat benım bu 10dkda bır torguenın kapanmasına daha bişe demedın?
S
silkroadlife OP ⭐ 17y
silkroadlife kardeş herkesın sorununa çozum bulmuşsun fakat benım bu 10dkda bır torguenın kapanmasına daha bişe demedın?

Kapanırken hata filan alıyomusun direk kapanmaması lazım bi uyarı yada bi hata yazısı gibi bişey gelmesi lazım
M
mmc00 ⭐ 17y
kardes not defterinde actm ama GNWTJoymax die bişi yok ne yapcam:S
M
mmc00 ⭐ 17y
cevapppp 😄 lutfen acle kardess:S
M
mmc00 ⭐ 17y
WINDOWS/SYSTEM32/DRIVERS/ETC/Hosts bunu yapıom ama GNWTJoymax diye bir şey yok orada ne yapmalıyım gncelleştirmelerde tam :S yardım edermısın silkroadlife
M
mmc00 ⭐ 17y
GNWTJoymax böyle bişey yok ama orda IP ye benzeyen numaraları sılıp kaydettım oldu :D:D
O
osiom ⭐ 17y
atık işe yaramıyor beyler ... paso dc verıoo ...
R
RHODOK ⭐ 18y
Ben Bir Eşşeğim 8)

şüphemiz yok 😄
S
smegols ⭐ 18y
Oyuna giriyorum torque ile sonra swap client diyorum client geliyor ve kapanıyor dediklerinizin hepsini yaptım düzgünce.AMa bu salı gününden beri böyle yapıyor 😠
E
emrap33 ⭐ 17y

Kapanırken hata filan alıyomusun direk kapanmaması lazım bi uyarı yada bi hata yazısı gibi bişey gelmesi lazım

hayır oyun kapanıyor dırek..
E
emrap33 ⭐ 17y

hayır oyun kapanıyor dırek..

daha dogrusu torgue kapanıyor dolayısıyla charda dc yıor..
TurKPunisheR
hocam bendede sürekli ekran kartı hatası verip oyundan atıo çözüm _?
A
alptekin46 ⭐ 17y
[13:59:35] Sending login data...
[13:59:49] Couldn't connect due to server traffic.
Boyle Yazıyo Denıyomu Yoksa denemıyomu
N
Samarkand a gdince hep dc hata raporu veriyo sonra da girmiyo :B
S
silkroadlife OP ⭐ 17y
[13:59:35] Sending login data...
[13:59:49] Couldn't connect due to server traffic.
Boyle Yazıyo Denıyomu Yoksa denemıyomu

deniyor şu an
D
desTibaa ` ⭐ 17y
Torque acıorum 199 dior disconnect yazıor 199 versıon ne zmn koycan silkroadlife ?

Log in to write a reply.

Log In
Paylaş: