Icerige atla
Extraloob

Silkroada 5 Dakikada Girmek -- Resimli Anlatım !!!

· 937 Replies · 89K views · Page 24 / 47
Replies
S
sky_walker ⭐ 19y
ben 5-6 tane birden açıyorum en fazla 10 dk sürüyo 2 tane char bile açtım 10 tane program açtım 2side aynı anda girdi ama asıl chara daha denemiyorum banlanma durumu falan olursa diye güzel programmış başta önyargılı olmamak lazımmış boşuna siteden ban yedik :F
N
Benim sorunuma kimsenin çağresi yok mu 😐
C
Crazy4k!LL ⭐ 19y
Connected to the world server diyor status yerinde ardında connecting to the ...(bişey diyor hızlı geçiyor) ardından Disconnected diyor.Normal oyun içinde de easy server a denediğimde dc veriyor yine bunu nasıl çözebilirim yardımcı olurmusunuz.O programı kurdum windows update de yaptım vista kullanıyorum..

Easy Olan server a neden Torque ile giriyorsun ki onu anlamdm

Torque'yle denemiyorum normal oyunu açıp deniyorum yine dc verio. :?
D
desTibaa ` ⭐ 17y
Arkadaslar Lütfen yardım Edin ben oyuna gırdım bu gun returnu 1.nci sayfanın 1.nci sırasınn 3.slotuna koydum Ama yıne return hatası verıor yardım lütfen
S
SoftwaR3 ⭐ 17y
saniyede girdi bea nasıl programdır bu :S çift yapabiliomyz sormadan denemiym dc olmak istemiyorum
C
Crazy4k!LL ⭐ 19y
Bunlarda ss ler yardımcı olun lütfen:
ÖNCE:
- Resim Silinmiş.
Böyle dener dener ve durur:
SONRA:
- Resim Silinmiş.
Yardım edicek kişiye şimdiden teşekkürler... 🍺
Q
quadrocktr ⭐ 18y
kardeş ben yapiomda silkroada girince now loading diyoya orda tıkanıyo sebebi nedir bilmiyorum ama normal sro dan yaptığımda oluyo?
D
desTibaa ` ⭐ 17y
Arkadaslar lütfen yardım edin Ben bu gun oyuna gırdım return yoktu aldım 1.sayfanın 1.sırasının 3.slotuna koydum Cıkdım torque ile girmek icin oyuna gırdı 3 dkkada ama yıne return hatasını verdı nedeni ne olabilir nasıl düzeltebilirim yardım ?
K
kaos77 ⭐ 18y
bu program oyuna baglanmaktan baska ne ıse yarar bılen varmı guzel bırseye benzıyor. ben girdım return scrol hatası verdı cözumu malum bellı salı gunu ceke gırmesını beklıyorum. bu programla gırıyorum ekran kısmını goremedık daha ama return scrol hatası diger cardan bakıyorum oyuna gırmıs mesaj yolluyorum gıdıyor programla diger carıma mesaj yolluyorum gelıyor. baska ne ozellıklerı var bu programın nasıl kullanılır.
C
Crown ⭐ 19y
ÖNCE:
- Resim Silinmiş.
SONRA:
- Resim Silinmiş.

Dc verdikten sonra denemeye devam etmesi lazım, dcnin bir çözümü yok her zaman vermez zaten , giricek gibi olup giremeyince veriyor.
E
emrap33 ⭐ 17y
bu programla gırdıkten 20-25 dk sonra kendı kendıne kapanıyor ve dc yıyorum tam anlam veremedım nedenı ne olablır sızce?
CalypsOo
CalypsOo ⭐ 17y
Arkadaşlar Sorumu Tekrarlıyorum Pu Programı Private Serverde Çalıştıra bilirmiyiz..Biri Cevap Yazarsa Çok Mutlu Olurum..
.NET
.NET ⭐ 19y
Arkadaşlar Sorumu Tekrarlıyorum Pu Programı Private Serverde Çalıştıra bilirmiyiz..Biri Cevap Yazarsa Çok Mutlu Olurum..

Zannetmiyorum. Ama denemekte fayda var. At torque dosyalarını private server klasörü içine, dene^^
[F New]Solo Gitarist
CalypsOo
CalypsOo ⭐ 17y
oyun kapalı şuan 😞 2 gün olcak serverler kapalı.. ama çalışırsa süper olur onada girmiyor:S
CalypsOo
CalypsOo ⭐ 17y
bu arada bana cevap yazdığın için teşşekürler..
D
ya keske rapidshare uplamasaydınız baska link yomu?
R
rocknpark ⭐ 18y
tam charım login olunca toque kapanıyır .. Veri Yürütme Engellemesi (DEP) otomatik olarak progrmıı kapatıyor ayarlardan devre dışıı bırakmaya çaliştimm ama bu program için devre dışı brkamazsınız diyor napıcamm ???
_
_Fernand0_ ⭐ 18y
Bu return sorununa bi çözüm yokmu arkadaşlar :?
C
Crazy4k!LL ⭐ 19y
ÖNCE:
- Resim Silinmiş.
SONRA:
- Resim Silinmiş.

Dc verdikten sonra denemeye devam etmesi lazım, dcnin bir çözümü yok her zaman vermez zaten , giricek gibi olup giremeyince veriyor.

Peki sağol. 🍺 Denerim
J
ÖNCE:
- Resim Silinmiş.
SONRA:
- Resim Silinmiş.

Peki sağol. 🍺 Denerim

hacım char ında biri olmadığından emin ol derim benim de öyle oldu sabah anladımki kuzen girmiş 🎅 sende bi kontrol et ama bazen bug gibi şeyler oluyo fix hatalar kapatıp aö programı olmadı res at pc ne o kendiliğinden çözülür

Log in to write a reply.

Log In
Paylaş: