Icerige atla
Extraloob

Silkroada 5 Dakikada Girmek -- Resimli Anlatım !!!

· 937 Yanıt · 89K görüntüleme · Sayfa 20 / 47
Yanıtlar
C
Capt_Jack ⭐ 17y
oyuna girdim de select den onra denilen butona bastım ve birinci hata geldi returnu oraya oyuna giripte mi koyucam
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
YHA CEVAPPP PLSSS
BİDE HEP DC YİYOR AMA O PROGRAMI YÜKLEDİM HALA AYNI

Kapalıyken .

banada hata veriyo 😢

- Resim Silinmiş. napıcam 🤔

6-) Uygulama yapılandırması doğru olmadıgınıdan bu uygulama başlatılamadı.uygulamayı yeniden kurmak sorunu düzeltebilir. Bunun çözümünü bir üstteki maddede söylemiştim yine söyleyeyim ; http://www.dosya.tc/vcredist_x86.exe.html indirip kurun.

Bir de yazmayı unuttum kodlar bunlar:
[01:38:17] Item not found: 0
[01:38:17] Item not found: 548629
[01:38:17] Item not found: 336986144
[01:38:17] Item not found: 1507328
bunların çözümü varmı.Torque.exe çalışmayı durdurdu diyor sonrada dc.

Onların bir önemi yok ki çözümü olsun .

oyuna girdim de select den onra denilen butona bastım ve birinci hata geldi returnu oraya oyuna giripte mi koyucam

Evet
C
Capt_Jack ⭐ 17y

Evet

bu returnları ne yapıyor
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y

Evet

bu returnları ne yapıyor

Şehire dönmek için kullanıyor haliyle .
R
Rebellion ⭐ 18y
YHA CEVAPPP PLSSS
BİDE HEP DC YİYOR AMA O PROGRAMI YÜKLEDİM HALA AYNI

Kapalıyken .

banada hata veriyo 😢

- Resim Silinmiş. napıcam 🤔

6-) Uygulama yapılandırması doğru olmadıgınıdan bu uygulama başlatılamadı.uygulamayı yeniden kurmak sorunu düzeltebilir. Bunun çözümünü bir üstteki maddede söylemiştim yine söyleyeyim ; http://www.dosya.tc/vcredist_x86.exe.html indirip kurun.

Bir de yazmayı unuttum kodlar bunlar:
[01:38:17] Item not found: 0
[01:38:17] Item not found: 548629
[01:38:17] Item not found: 336986144
[01:38:17] Item not found: 1507328
bunların çözümü varmı.Torque.exe çalışmayı durdurdu diyor sonrada dc.

Onların bir önemi yok ki çözümü olsun .

Evet

cepxz için verilen hata bendede var ama onu kurduktan sonra yine aynı hatayı veriyor.Napabilirirm?
C
Capt_Jack ⭐ 17y

Evet

bu returnları ne yapıyor

Şehire dönmek için kullanıyor haliyle .

torque ile girdiğimzde hep kayıtlı olduğumuz şehirdemi başlıyoruz yani bıraktığımız yerden başlıyımıyoruz
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
evet
R
RedLike ⭐ 18y
çok tşekkürler vala hera yeni server gbi duryo ama enaz bir-bir buçuk saat denemem gerekiordu ☕ şimdi çok cix oldu cok saol 🍿
T
ben de bi hata verdi yardım edermisiniz..
C:Program Files\silkroad\Torgue.exe
Uygulama yapılandırması doğru olmadığından,bu uygulama başlayamadı. Uygulamayı yeniden yuklemek sorunu giderebilir.

yazıyor lutfen yardım
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
ben de bi hata verdi yardım edermisiniz..
C:Program Files\silkroad\Torgue.exe
Uygulama yapılandırması doğru olmadığından,bu uygulama başlayamadı. Uygulamayı yeniden yuklemek sorunu giderebilir.

yazıyor lutfen yardım

C
ya ben indirdim 4-5 gun calıstı artık calısmıyo surekli connek hatası veri bana yardım cı olurmusun bi silkroadlife bide kardesimin bilgisayarında loggen fun diyo oyuna giriyo ama oyunu yuklemiyo yardım cı olursan sevinirim
🙏 🙏 👋 😘 👍 👍
C
ya ben indirdim 4-5 gun calıstı artık calısmıyo surekli connek hatası veri bana yardım cı olurmusun bi silkroadlife bide kardesimin bilgisayarında loggen fun diyo oyuna giriyo ama oyunu yuklemiyo yardım cı olursan sevinirim
🙏 🙏 👋 😘 👍 👍
T
Truth ⭐ 18y
tekrar sağol çok işime yaradı ^^
N
northstar1 ⭐ 19y
Yaw onaylandıda ya soyulma falan olrsa??
S
silkroadlife OP ⭐ 17y
soyulma filan olsaydı bu programı sabitten alırlar benide çoktan banlarlardı yada uyarırlardı
R
Rebellion ⭐ 18y
Kemalist ben sana tam anlatamadım:D.Senin dediğin her şeyi yaptım linki indirdim kurdum fln..Ama yine hata veriyo
M
Mr.LoNeLy ⭐ 19y
Dün denedim çalıştı sorun olmadan bugun ise Username ve pasword çürük diyor anlamadım ne oldu buna 😢 😢 - Resim Silinmiş.
T
TuRKs41 ⭐ 18y
Bide normal olarak girmeyi dene
B
BearGrylls ⭐ 19y
arkadaşlar kullanmayın ban yiyorsunuz !!!!! rev6 ya bakın orda ban list war torque kullananları
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
arkadaşlar kullanmayın ban yiyorsunuz !!!!! rev6 ya bakın orda ban list war torque kullananları

Agbot ile Torque kullananlar'ı rev6 şikayet etmek için böyle saçma sapan bir şey yapmış , rev6 bir kaç foruma yazmış torque'yi agbot ile kullananlar diye ve çoğuda daha banlanmamış olmasına rağmen banned olarak gözüküyor . Sadece torque kullanıyorsanız bir sorun yok 😉

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: