Icerige atla
Extraloob

Silkroada 5 Dakikada Girmek -- Resimli Anlatım !!!

· 937 Yanıt · 89K görüntüleme · Sayfa 18 / 47
Yanıtlar
B
BearGrylls ⭐ 19y
biri sölesin artık
G
kapatıp açıncada olmuo
B
BearGrylls ⭐ 19y
ok SaoL
X
xEMREx ⭐ 18y
Charı kendi seçecek diyor , ama charı olmayan ne yapacak 😄
S
silkroadlife OP ⭐ 17y
programda herşey mevcut yeni char bile açıyor
S
sro_maynak ⭐ 17y
Ya ben Returnu dediği yere koydum ama hâla teleport orada değil die tutturdu ilk sayfa ilk sıra 3. slot - Resim Silinmiş.
S
sro_maynak ⭐ 17y
ama returnlar npc'den bi sorun olmz herhalde?
S
sro_maynak ⭐ 17y
Yardım edebilecek kimse yok mu?
G
genenha ⭐ 18y
Thnx
C
Crown ⭐ 19y
Chara party kabul ettirmek için ;

Torquedeki masterlist bölümüne Torque ile girdiğiniz charı yönetme izni vericeğiniz charları ekleyin. Torque ile girdiğiniz char o listede adı ekli olanlardan gelen party davetlerini otomatik kabul eder. Komutları iste torque charınıza pm şeklinde atıyorsunuz.
L
lpn_harun ⭐ 17y
car acılmıyoooooooooooooooooooo
S
sro_maynak ⭐ 17y
Şimdide select diyorum torque çalısmayı durdurdu diyor. Çıldırmak üzereyim :S 9 saattir login deniyorum 3 kere girdi 3'ünde de aynısey oldu. Hotan çok dolu acaba ondan mı normalde girmeyi basardım ama client oyundan attı çöznürlük değiştirdim sro botun :S
S
sro_maynak ⭐ 17y
Torquede char açma sınırı mı var teki clientless teki normal açıkta
C
CaRPe DieM ⭐ 17y
niye kimse cevap vermiyor yaw
C
CaRPe DieM ⭐ 17y
açılmıyor bu ya ''could not find objects.txt in the data folder'' diyor
C
CaRPe DieM ⭐ 17y
valla ben ne varsa hepsini attım silkroad dosyasının için hatta resimleri bile ama yine aynı şeyi söylüyo tıklayınca sölüyo
C
CaRPe DieM ⭐ 17y
valla bu yeni sistem çok kötü oldu ya önceden image kod yazıoduk ama üşnemiodum el alışkanlığı olmuştu şimdiki sistem çok kötü tam server boşalıyo bu sefer de orda press connect yazısı çıkıo 40 yılda 1 serverda 15 kişi falan eksiliyo öyle giriyo yoksa girmicek yine böyle giderse oyunu oynayamadan elektrik faturası uçacak
B
berkayozb ⭐ 19y
bende bi sorunla karşılaştım bayadrı gırıyordu birden çıktı ve bu hatayı almaya başladım giremioyrum yardım
Torque.exe bir sorunla karşılaştı ve kapatılması gerekiyor. Bu durumdan dolayı özür dileriz.orum

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: