Icerige atla
Extraloob

Silkroada 5 Dakikada Girmek -- Resimli Anlatım !!!

· 937 Yanıt · 89K görüntüleme · Sayfa 16 / 47
Yanıtlar
B
burock73 ⭐ 17y
ya kardeşim çok güzel olmuş saolasında bu programda ban yeme yada keylogger gibi bişe olma olasılığı nedir? bilgilendirisen sevinirim,

http://www.extraloob.com
Q
Quater ⭐ 18y
Guzel hem denerken pc kasmıyor hemde seri denıyor
T
TwiLighT ⭐ 18y
ya kardeşim çok güzel olmuş saolasında bu programda ban yeme yada keylogger gibi bişe olma olasılığı nedir? bilgilendirisen sevinirim,

http://www.extraloob.com

hayır.
G
ghost12 ⭐ 17y
Bu programda ban risk i çok varmı?.Hacklenme ve herhangi bir virüs mevcutmu?.Extraloob dan Tam Onay almışmıdır?Birde silkroad dosyalarına bir hasar verme olasılığı varmıdır?
B
BiG BoY ⭐ 18y
Kardeş bişe sorucam ben deniyorum deniyo deniyo tam bölüm boşalıyo girdi diyorum dc veriyo nedne lütfen yardım edebir misin ?
G
GARMONSU ⭐ 18y
Arkadaşım bu programla kaç günlerdir giriyorum bugünde check'den sonra baya bir girdim fakat akşam üzeri böyle birşey yapmaya başladı.Oyuna girerkenki ekran geliyor,fakat hemen disconnet yazısı geliyor.Çözümünü veya aynı sorunu yaşayan birisi var mı ?

- Resim Silinmiş.

Bu yazının arkasından direk bu ekran !!!

- Resim Silinmiş.
S
sagokey27 ⭐ 19y
Arkadaşım bu programla kaç günlerdir giriyorum bugünde check'den sonra baya bir girdim fakat akşam üzeri böyle birşey yapmaya başladı.Oyuna girerkenki ekran geliyor,fakat hemen disconnet yazısı geliyor.Çözümünü veya aynı sorunu yaşayan birisi var mı ?

- Resim Silinmiş.

Bu yazının arkasından direk bu ekran !!!

- Resim Silinmiş.
Aynı bende Var no Dc yoq bunda onun için bir kaç denemeden sonra dc sonra yine Login oluyor otomatikmen yani Yine en sonunda girior 😉
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
Bendede dc hatası veriyor lakin yinede chara girip kasabiliyorum , hatta dün TopBar programını test etmek için bununla girmiştim ,

viewtopic.php?f=53&t=131051
N
nuh_2009 ⭐ 19y
la adam presiz çarla girmiş işte daha ne kanıt olabilir xD sen gir kolaysa presiz çarla
O
kardes ben bu programı burdan öğrendiimde rahatça giriodum artk olmuyor acaba yeni sürümü felanmı lazım 2 saat denedim 3 clientle girmedi ?__:S
B
BearGrylls ⭐ 19y
Sending login data...
[10:30:07] Couldn't connect due to server traffic.
[10:30:07] Sending login data...
[10:30:07] Couldn't connect due to server traffic.
[10:30:07] Sending login data...
[10:30:10] Couldn't connect due to server traffic.
[10:30:10] <Disconnected>
[10:30:34] Couldn't connect to the Joymax login servers.

Bu sorun ne ??
B
BearGrylls ⭐ 19y
resim koymayı bilsem resimde koyacam ama bilmiyorum yardım pls ? sonradan giriyor ama merak ediyorum ne hatası ?
A
Achilles ⭐ 18y
sro client in adını mı değiştirdin sen ? değiştirsen sro_client yap düzelir ben gizli oynadığım için değiştirmiştim şimdi düzelttim onu oldu 👍

Rumata loader kullanıcısı olarak silkersenderin adını değiştirdim sro_clientin yine aynı bunun no dc özelliği varsa yine silkersender yaparız. 👍
X
xlanize ⭐ 18y
arkadaşım öncelikle paylaşım için saol ama ben şimdi çara giremiyorum. bana hatalrdaki ilk hatayı veriyor. tamam diuyorum çara girilmiyor yardım edersen sevinirim..
A
abilanabi5 ⭐ 17y
Öncelikle TşK..Diyelimki bir servere yeni başalayacağız yeni car nasıl kuracağız?
G
gaffurchar ⭐ 18y
Şifre felan çalınması olmaz değil mi?
S
silkroadlife OP ⭐ 17y
Öncelikle TşK..Diyelimki bir servere yeni başalayacağız yeni car nasıl kuracağız?

programın diyer bölümlerinde bulunmakta arkadaşım
G
bende düzgün çalışıodu sonradan oyuun alıo giriyorum loading kısmı yüklenmi ölece kalıo ne yapabilir yardıımmm:S
D
DemonBoy ⭐ 18y
uygulama yapılandırılması doğru olmadığından çalışmıyor --- dio ama herşeyi doğru yaptım help

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: