Icerige atla
Extraloob

Silkroada 5 Dakikada Girmek -- Resimli Anlatım !!!

· 937 Replies · 89K views · Page 14 / 47
Replies
E
EliteTurk ⭐ 18y
arkadaşlar kurdum gayette iyi çalıştı ancak bir sorun var.guild lerin onlerindeki resim sadece beyaz bir dikdörtgen halinde var gözükmüyor.bir çözümü varmı??? yardımcı olursanız çok sevinirim tşk..

Oyuna tekrar girdiginde düzelicektir Client le yeni çalıştırdıysan programı o yüsden olabilir..

Serverler Crowded olsa bile hakikaten 5 dakikada giriyormu bu program ? 🤔
V
vadrum ⭐ 17y
vallahi girdi çok teşekkür ederim.süpersinizz:D:D cevabın da çok hızlı gelmesine çok sevindim
B
babygrls ⭐ 17y
Biliyorsunuz bu program aslında ong farm yapanlara yada char kasanlar için yardımcı clientless 😄 ama oyuna girince guild amblemleri gozukmuyor ve aynı anda swap client yaptıgında sadece 1 char acılıyor ikincisi kapanıyor
V
vadrum ⭐ 17y
kesinlikle gözükmeyecek mi yani şimdi??
B
babygrls ⭐ 17y
Bu program yeni, versiyonunda boyle oldu yani ozenle çalışılmış bişey olmasada en azından başkalarınada bildiklerini anlatması güzel olmuş
V
vadrum ⭐ 17y
cevap??
V
vadrum ⭐ 17y
baby girls bu programla girince hiç gözükmicek mi?
T
Tatanga ⭐ 19y
sana ne kadar çok teşekkür etsem azdır 😘
S
sunflys ⭐ 17y
beyler linki göremiom yardım edermisniz
B
biglovemen ⭐ 18y
birader onnumara bi program aynı togua de 4 char acabilionuz çok teşekkür başarılar

POSEİDON : DEJAVU
B
beyyz ⭐ 17y
beyler guıld amblem sorununa kesın cavap verıyorum bu sorun cozulmedı duzeltemessınız yanı ama oyuna gırebılmek ıcın mecburuz bunada sukur demelıyız 😁
R
rasputintr ⭐ 18y
😊
F
CAvede Dc Yiyorum 😄
GOKHANCAN
GOKHANCAN ⭐ 17y
AYNEN CAVEDE DC
D
aynn cavede çok hata veriyor bu program
N
Neptune ⭐ 18y
Keşke return olmayan charlarada girilse...
+dan her girişte charı returnlamasa .S
B
birkan11 ⭐ 17y
BENCE 1000 YILIN EN BÜYÜK İCADI 😄 SÜPER TŞKLER PAYLAŞAN ARKADAŞLARA VE EMEGİ GECEN HERKESE TŞK
B
birkan11 ⭐ 17y
Bİ SRON VAR RETUNR SCROLL İŞİ NEDEN 1 S.DA 1 BLOK DA 3 SATIRINDA OLCAK ONU ANLAMADIM VE ORASI COK SACMA :s
K
kadir97 ⭐ 17y
ya ben uzun süredir deniom hala girmdei 😞
E
emc ⭐ 18y
program gayet güzel açılıyor. Server durumuna göre bazen çabuk bazen girmesi uzun zaman alabiliyor.

Log in to write a reply.

Log In
Paylaş: