Icerige atla
Extraloob

Silkroada 5 Dakikada Girmek -- Resimli Anlatım !!!

· 937 Yanıt · 89K görüntüleme · Sayfa 13 / 47
Yanıtlar
S
sertancan ⭐ 17y
sayfa 1 ın en ust slotundan soldan 3. ye koyman gereklıdır.

sayfa 1 olduğunu anladım. ama slot hangisi ? yukardan aşağı 3mü sağdan sola 3mü
S
sedoex ⭐ 19y
ne kadar güvenlı aceba mechul zaten bot kendısı denıyor risk almaya degmez
S
sagokey27 ⭐ 19y
ya return Hatası Var ya oyuna girmek girmek gerekiyor O hatayı düzeltmek için eee oyuna girincede bu botu napaLım yaaa :S ArkadaşLar oyuna girmeden o Şeyi Yoketmedin bir yolu yoq m u
S
samuray444 ⭐ 18y
yaw program superde yarım saattir deniyo bi turlu giremedim 🙄
S
samuray444 ⭐ 18y
yaw yarım saattir deniyorum qirmiyo cara... 🙄
S
samuray444 ⭐ 18y
ya bu return meselesi ne oluyo?
GOKHANCAN
GOKHANCAN ⭐ 17y
arkadaşlar çar bi hata verdi bu programdan değişik bi hata sonra tekrar girim dedim şifre yanlış dedi joymax a girdim şifremi değiştirim diye msn yi yazdım olmadı daha sonra gitti çar dedim rumata tan girdim şifrem aynı denenio oyuna girdim çar soyulmamış.Bu benden başka birine olduysa yazsın
GOKHANCAN
GOKHANCAN ⭐ 17y
bu olay 68 wizime oldu
B
beyyz ⭐ 17y
arkadaşlar çar bi hata verdi bu programdan değişik bi hata sonra tekrar girim dedim şifre yanlış dedi joymax a girdim şifremi değiştirim diye msn yi yazdım olmadı daha sonra gitti çar dedim rumata tan girdim şifrem aynı denenio oyuna girdim çar soyulmamış.Bu benden başka birine olduysa yazsın

degısık bı sorun hıc karsılasmadım ıcın rahat olsun vırus flan yoq kac kere taratıldı.kemalıst abı onayladı.tek sorun ban var mı o oda salı gunu denemeden sonra hallolacak...
M
Metover ⭐ 18y
Kesinlikle Torque'den Girildiğine Eminim Guild Ablemine Bakın 😉
M
MyThXBoW ⭐ 17y
oyuna giriyor ama oyunun ekranı gelmiyor charıda seçiyorum return scrolla ilgili olan hatayı veriyor. Lütfen yardım !!
D

bendede olmuştu ama bu programı kullanmadan önce
T
tupac ⭐ 17y
ya bnde hiç return scroll yoktu giremiorum oyuna naapcam normal girip returnmu alcam???:S:S:S
R
rasputintr ⭐ 18y
Güzel ßir ProqRam:)Tafsie EdErm xD 😈
N
Nebula ⭐ 19y
Gayet güzel
C
canersarar ⭐ 18y
Ben Bir Eşşeğim 😎
M
merhaba52 ⭐ 17y
yaw server gozukmuo torque de yardım plsss

😄 :thumbsup 🕵️
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
Konuyu oku.
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
Geyik o return işi bir çeşit bug tekrar tekrar dene giriyor girmessede yapabileceğin bir şey yok
V
vadrum ⭐ 17y
arkadaşlar kurdum gayette iyi çalıştı ancak bir sorun var.guild lerin onlerindeki resim sadece beyaz bir dikdörtgen halinde var gözükmüyor.bir çözümü varmı??? yardımcı olursanız çok sevinirim tşk..

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: