Icerige atla
Extraloob

SBot Script Oluşturma / Kullanma

· 46 Yanıt · 68K görüntüleme Sabitlenen
46 Yanıt
D
DaWixed ⭐ 19y
Valla diyecek bişi kalmadı Cihan.
Emeklerine sağlık...
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
Türkiye'de SBOT'u bizim kadar detaylı anlatan bir site daha yok, çok teşekkürler canımcım mucX.
M
McCappy ⭐ 18y
Türkiye'de SBOT'u bizim kadar detaylı anlatan bir site daha yok, çok teşekkürler canımcım mucX.

Türkiyede DeiL DünyaDa yok 😁
E
EmmaW ⭐ 19y
bot-cave.net'ten bile daha çok bilgi veriyor extraloob 😄
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
çünki biz ilklerin efendisiyiz.
Silkroad Online Bilgi Paylaşım Sitesiyiz, Türkiye'de en büyük site biziz varmı 2000$'lık botturk.com sponsorlugunda ödül dağıtan bir site varmı 9 tane firma eklamı alan site varmı gamebayi.com sponsorluğunda 1900 Silk dağıtan varsa gösterin biz en büyük siteyiz bunu herkes ezberleyecek...
F
fgonul46 ⭐ 18y
ellerine sağlık
T
T_RoCK ⭐ 18y
Hepsi bu kadarcık mı ? Ben de bu scripti cok zor karmakarışık bişe sanardım.Elinize sağlık
S
sample ⭐ 18y
LAzım olacak Çok Çok saol
M
macerx1 ⭐ 18y
ya iyi tmm herşey güzel de, biz scripti kaydettk diyelim... botu başlattık, bot bizim belirlediğimiz kasma alanına gitti... bu bot orda neye göre kasıyo ? alan genişliğini kafasına göre mi seçio? önüne gelen moba mı wuruyo? nasıl iş bu ya? kascğmz yere kdr ok! orya ulaştıktan sonra ne olcak? acil cwp werebilen olursa sewinirim delircem çünkü şu anda.... botun nereye gittiği belli değil, kasma yerine gidiyor bir iki mob kesiyor sonra dünya turuna çıkıyor ya >_<
M
macerx1 ⭐ 18y
bir sorun olup ne zmn EXL da konu açsam, o sorunu direk çözüyorum kendim 😊 EXL etkisi .... ilgilenen ilgilenmeyen herkese teşekkür... sorunu çözdüm!
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
ne güzel işte kuzum bir güvencemiz var hepimizin EXL ^^

bu arada çözümü neymiş yazarsan bizide bilgilendirmiş olursun.
D
dandandan ⭐ 18y
çözdüysen cevabını yazda herkes görsün 😊
F
FaZ ⭐ 18y
Teşekkürler
S
sympatheia ⭐ 19y
Scripti oluştrup kasma alanına gittiğinde 2-3 mob kesip alanı boş boş geziyorsa eğer:
save settings e basıp daha sonra start a basın sorun çözülüyor.
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
Scripti oluştrup kasma alanına gittiğinde 2-3 mob kesip alanı boş boş geziyorsa eğer:

wahh be kimleri görüyorum seni hatırladım güzelim sitemizi ilk açtığımızda vardın sen ve güzel takılıyorduk sonrasında kayboldun ve sbot ile gelmişsin hoşgeldin var mı bir isteğin ilklere saygım fazladır 😘
S
sympatheia ⭐ 19y

wahh be kimleri görüyorum seni hatırladım güzelim sitemizi ilk açtığımızda vardın sen ve güzel takılıyorduk sonrasında kayboldun ve sbot ile gelmişsin hoşgeldin var mı bir isteğin ilklere saygım fazladır 😘

Hoşbuldum Okan sağolasın, bir süre oyundan uzak kaldım ama dönüşüm muhteşem olacak 😊
Huzurlu bir forumdan başka ne isteğim olabilirki burasıda en huzurlusu galiba 😊
Paylaşımlar yolda biraz kendimi toparlayayım gelicem...
ps. şu imza avatar falan olaylarını halletmem lazım çok eskide kaldı bunlar yaa. 👍
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y

Hoşbuldum Okan sağolasın, bir süre oyundan uzak kaldım ama dönüşüm muhteşem olacak 😊
Huzurlu bir forumdan başka ne isteğim olabilirki burasıda en huzurlusu galiba 😊
Paylaşımlar yolda biraz kendimi toparlayayım gelicem...
ps. şu imza avatar falan olaylarını halletmem lazım çok eskide kaldı bunlar yaa. 👍

welcome to our family bro 😘 ❤️ 🍺
X
xNock ⭐ 18y
Cok saol yaw bende cok zor sanıyodum arkadaşlardan alıyodum hep scripti artık kendimde yapabilrmişim cok teşekkür ederim Ellerine Kollarına saglık
S
semihgncfb ⭐ 18y
aynısını yapıorum atçıda return yapıo :S

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: