Rollback hakkında fikriniz nedir ? Lütfen ankette oy kullanınız.
Rollback hakkında fikriniz nedir ?
· 205 Yanıt · 26K görüntüleme 0 okuyor
205 Yanıt
109 lwl charım gtii :s gelsn iyi olur benm için
Kaybettigim charımı geri aldm 😊
Gelmesin bence^^
Gelmesin bence^^
Her ne olursa olsun,ne kadar duyuru yapılırsa yapılsın bu kadar saçma bir sistem olamaz.Bir gizli soru bilmekle char çalınamaz.Joymax bu kadar düşmemeliydi ancak benim gözümde çok küçük bir şirket olduğunu kanıtladı.Bence rollback gelmeli.
Gelsin o kadar emek gitti .
kimsenin rollback hakkında doğru düzgün bilgisi bile yok bence.
onlarda ne yapacağını bılmıyorlar bekleyıp goreceğız
A
AdnanSikisenses
⭐ 15y
Kaç haftadır bas bas bağırıyor adamlar.
tarafsızım ben hiçbişey kaybetmedimde kazanmadımda 🙄
kimsenin rollback hakkında doğru düzgün bilgisi bile yok bence.
Duyuru Yapıldı.Silkroadı Sadece Oyunda Oynamakla Oyun Oynanmaz Forumları , Resmi Siteyi Takip Etmek Gerekir. Roll back Gelmemelidir.
Zaten Car Takas Olaylarına Girenleri Anlamıyorum Bence YAPILMAMALI ❗ Hiç Bir Carımı Takasa Vermem. Sattıgım Carıda Calacak Kadar biiiip Değilim. Car Alanlar İçin Mail Koruma Yapmaması da Tamamen Ticaret Yapacagı Anlamına Gelir.Ticarette Kazık Yemeden Akıllanılmaz Düşüncesindeyim 🙄
Zaten Car Takas Olaylarına Girenleri Anlamıyorum Bence YAPILMAMALI ❗ Hiç Bir Carımı Takasa Vermem. Sattıgım Carıda Calacak Kadar biiiip Değilim. Car Alanlar İçin Mail Koruma Yapmaması da Tamamen Ticaret Yapacagı Anlamına Gelir.Ticarette Kazık Yemeden Akıllanılmaz Düşüncesindeyim 🙄
102 wizardım çalındı fakat
joymax geçen hafta yaptığı duyuru herşeyi açıklıyor
1. E-posta doğrulama gerekmektedir
E-posta Doğrulama Sistemi önce Joymax hesabı oluşturmak üzerine isteğe bağlıydı. Ancak hesap hıesızlığından siz oyuncularımızı korumak için, E-posta doğrulama gerekmektedir.Yeni portal sitemize girmeden önce Joymax hesabınızı doğruladağınızdan emin olun.
duyuruların başında bu vardı. dünyanın bir çok yerinde herkes e-posta yapmıştır. ben diğer 2 charıma yaptım bir tanesine yapmadım ve o da çalındı.
ayrıca oyunda gm bildirimi şu şekilde idi " char hırsızlığını önlemek için lütfen e-posta doğrulama kullanınız"
dünyanın hiç bir yerinde char satan yok bizim gibi. ve benim tanıdğım herkes e-posta yaptı charlarını. giden gitti beyler. biraz dikkatli olursanız sizin kazancınıza
joymax geçen hafta yaptığı duyuru herşeyi açıklıyor
1. E-posta doğrulama gerekmektedir
E-posta Doğrulama Sistemi önce Joymax hesabı oluşturmak üzerine isteğe bağlıydı. Ancak hesap hıesızlığından siz oyuncularımızı korumak için, E-posta doğrulama gerekmektedir.Yeni portal sitemize girmeden önce Joymax hesabınızı doğruladağınızdan emin olun.
duyuruların başında bu vardı. dünyanın bir çok yerinde herkes e-posta yapmıştır. ben diğer 2 charıma yaptım bir tanesine yapmadım ve o da çalındı.
ayrıca oyunda gm bildirimi şu şekilde idi " char hırsızlığını önlemek için lütfen e-posta doğrulama kullanınız"
dünyanın hiç bir yerinde char satan yok bizim gibi. ve benim tanıdğım herkes e-posta yaptı charlarını. giden gitti beyler. biraz dikkatli olursanız sizin kazancınıza
char takaslamak ve satmak joymax politikalarına aykırı. gmler 1-2 saatte bir notice geçiyor özel bilgilerinizi kimseye vermeyin diye. Suç oyuncularda.. Joymax neden rollback atsın ki?
%100 eminim rollback gelmeyecektir.
%100 eminim rollback gelmeyecektir.
S
sampiyon_fb
⭐ 16y
joymax ın Allah cezasını versin 90 lvllik rogue cleric carım calındı emeklerim boşa gitti gizli yanıtını bilen coktu carın calmışlar Allah cezasını versin o çalan kişinin joymax nasıl bu kadar basit hata yapabilir bence rollback gelmeli ana sitede böyle bişi olucağını yazmıyordu carın id sini yazmışlar gizlisi yazmışlar şifreyi değiştirmişler calmışlar oh ne güzel iş yazıklar olsun bu kadar basit bir şekilde carım calındı yazık vallahi.
S
sampiyon_fb
⭐ 16y
Her ne olursa olsun,ne kadar duyuru yapılırsa yapılsın bu kadar saçma bir sistem olamaz.Bir gizli soru bilmekle char çalınamaz.Joymax bu kadar düşmemeliydi ancak benim gözümde çok küçük bir şirket olduğunu kanıtladı.Bence rollback gelmeli.
+1000 Bunuda bildirmedi kimseye joymax hakkımızı yedi.
A
AdnanSikisenses
⭐ 15y
joymax ın Allah cezasını versin 90 lvllik rogue cleric carım calındı emeklerim boşa gitti gizli yanıtını bilen coktu carın calmışlar Allah cezasını versin o çalan kişinin joymax nasıl bu kadar basit hata yapabilir bence rollback gelmeli ana sitede böyle bişi olucağını yazmıyordu carın id sini yazmışlar gizlisi yazmışlar şifreyi değiştirmişler calmışlar oh ne güzel iş yazıklar olsun bu kadar basit bir şekilde carım calındı yazık vallahi.
Senin gizlinin millette ne işi var?
S
sampiyon_fb
⭐ 16y
Senin gizlinin millette ne işi var?
çarın 4.sahibi olursan seninde bilirler gizlini daha doğrusu bu carı alıp satan cok oldu önceki sahibi söylemişti
Charı 103ken çalınıp, 110 olmuş ve elinde nova +11 silahla geri alan arkadaşlarım var.
ne olursa olsun yine bir çok oyuncu mağdur durumda ben rollback gelmesini istiyorum
valla egypt b gradeli bladerım hala sapasağlam duruyor benim için bir problem yok fakat arkadaşlarım için çok üzgünüm inş rollback gelir :S
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap