Icerige atla
Extraloob

Fenerbahçe / BJK Maçı [2-4] BİTTİ!

· 171 Yanıt · 12K görüntüleme · Sayfa 7 / 9
Yanıtlar
F
Furina ⭐ 19y
Puaaha 😁 Bjk lılarda bütün youtube videolarını taşıyor xD

Eee? taşıdığım 2 video be , gerçi sizde o taraftarda yok..
@Guathema
Sağol 👍

Ben galatasarlıyım bu 1.si
2.side kötü bir amaçla söylemedim. Daha sakin cevaplar vermeyi dene.
A
@Tarantella
Farklı bi bakış açısı. Ama ben burda hakemin veya spikerin skora etki ettiği şeklinde bir iddaada bulunmuyorum. Yaptığı yorum yersizdi. Sadece o yaptığı yoruma bakarak değil, maçı anlatmasına bakara da söylüyorum bunu. Bir çocuk bile onun beşikttaşı tuttuğunu anlayabilirdi. Ona düşen objektif olmak, adam gibi maçını anlatmaktı.
Ve rica ederim tahrik edici konuşmalar da yapma. ❗
J
Josephine ⭐ 17y
yazdığım tüm maçlar tuttu.araya fener maçını da sıkıştırayım alır belki bu garibanlar 26 yıllık hasretin verdiği hırsla dedim.demez olaydım.214,86 ytl den oldum.tüm iyi niyetimi bitirdi fenerbahçe.

neyse yazayım bari..

1 adet oynanmış iddaa kuponu - 10 ytl
fenerbahçeli arkadaşların hayatları boyunca kupayı görememenin ve de göremeyeceklerinin verdiği acizliği görüp bu güzel olaya şahit olmak - paha biçilemez.

Alamasakda nolsada Fenarbahçeliyiz kardeşim daha fazla uzatmaya gerek yok tebrikler...
Çok konuşmanız büyük bi başarı aldığınızı gösterir ki FB gibi bi takımı yenmek hemde 4-2 gerçekten sizin için büyük bir başarı
A
Alamasakda nolsada Fenarbahçeliyiz kardeşim daha fazla uzatmaya gerek yok tebrikler...
Çok konuşmanız büyük bi başarı aldığınızı gösterir ki FB gibi bi takımı yenmek hemde 4-2 gerçekten sizin için büyük bir başarı

Bu seneki FB yi yenmek çocuk oyuncağı.
H
hmzsnmz ⭐ 19y
Ayrıca şunu da belirteyim.. Ligdeki Beşiktaş-fener maçında biz yenilince ne spikere ne başka bişeye laf etmedim.Konuya bile uğramadım. Bir post atmadım yok şu şöyle bu böyle diye..Haklı şekilde kazandı fener orada bende dediğim gibi uğramadım konuya..
Şimdi de lütfen siz öyle yapmayı deneyin.. Ortada kupayı kazanan takım var , siz nelere takıyorsunuz.
Bu sene biz alırız , seneye başkası. Ama bir kere de lütfen başarının altında sağında solunda başka şeyler arayıp, başka şeylere takılmayın. Haklı galibiyet aldık. Yapacağınız şey tebrik etmek.Onu da yapmıyorsanız başka şey için uğramayın bile. 😉
[ek #12654]
H
hmzsnmz ⭐ 19y
Puaaha 😁 Bjk lılarda bütün youtube videolarını taşıyor xD

Eee? taşıdığım 2 video be , gerçi sizde o taraftarda yok..
@Guathema
Sağol 👍

Ben galatasarlıyım bu 1.si
2.side kötü bir amaçla söylemedim. Daha sakin cevaplar vermeyi dene.

Tamam gs olsun varmı taraftarınız bizimkisi gibi?
2. ben sakin cevaplar vermek isterim ama önce kendi yazdığına bak , dalga geçiyor gibi ( gibi diyorum çünkü öyle demediğini umuyorum ) 👍
[ek #12654]
T
Tarantella ⭐ 19y
yazdığım tüm maçlar tuttu.araya fener maçını da sıkıştırayım alır belki bu garibanlar 26 yıllık hasretin verdiği hırsla dedim.demez olaydım.214,86 ytl den oldum.tüm iyi niyetimi bitirdi fenerbahçe.

neyse yazayım bari..

1 adet oynanmış iddaa kuponu - 10 ytl
fenerbahçeli arkadaşların hayatları boyunca kupayı görememenin ve de göremeyeceklerinin verdiği acizliği görüp bu güzel olaya şahit olmak - paha biçilemez.

ahahahah.güzel mantık.takdir ettim.
bir öss sorusunu da ben sormak istiyorum bazılarınız bu konuyu bilirler.

fenerbahçe'nin 26 yıllık kupa sevdasının 27 yıla çıkmasının yegane sebebi nedir ?
doğru cevap öğrenilmiş çaresizlik sanırım.
A
Ayrıca şunu da belirteyim.. Ligdeki Beşiktaş-fener maçında biz yenilince ne spikere ne başka bişeye laf etmedim.Konuya bile uğramadım. Bir post atmadım yok şu şöyle bu böyle diye..Haklı şekilde kazandı fener orada bende dediğim gibi uğramadım konuya..
Şimdi de lütfen siz öyle yapmayı deneyin.. Ortada kupayı kazanan takım var , siz nelere takıyorsunuz.
Bu sene biz alırız , seneye başkası. Ama bir kere de lütfen başarının altında sağında solunda başka şeyler arayıp, başka şeylere takılmayın. Haklı galibiyet aldık. Yapacağınız şey tebrik etmek.Onu da yapmıyorsanız başka şey için uğramayın bile. ;)

Topice neden uğramıyor muşuz?
Adamlar burda tahrik edici konuşmalar yapsınlar takımıma taş atsınlar ben susup oturayım. Pardon ama ben Fenerbahçe taraftarıyım. O iğrenç tahrik edici cümleleri görmeseydim tebrik etmeyeceğimi nerden biliyorsun?
.NET
.NET ⭐ 19y
@Furina
hmzsnmz birşey yapmamış bro üsteleme boşuna.
@AnatoliaFire
Triplere girme hemen, Guathema'nın yaptığını dene 😉
[F New]Solo Gitarist
W
WeAre ⭐ 19y
Beyler Bjk hakkı ile feneri yendi.Ve bu Bjk için çok büyük bir başarı değil.Aksine fener için büyük bir başarısızlık.Lütfen laflarımıza dikkat edelim.Büyük tartışmalar çıkmasın.
F
Furina ⭐ 19y
Bu sene biz alırız , seneye başkası. Ama bir kere de lütfen başarının altında sağında solunda başka şeyler arayıp, başka şeylere takılmayın. Haklı galibiyet aldık. Yapacağınız şey tebrik etmek.Onu da yapmıyorsanız başka şey için uğramayın bile. ;)

Ona lafım yok. Haklı bir galibiyet aldınız. Tebrik de ederim. Ama tamamen iyi niyetle yazdığım bir yazıya agresif yanıtlar vermen hoş değil -.- Çünkü ben GS taraftarıyım ve bu maçı kimin kazandığı hiç ilgilendirmiyor beni.. Ama o yazını beni FB taraftarı sanmana veriyorum.. Başka birşeyde söylemiyorum ve bu topicte sporu spor olmaktan çıkartanları tebrik ediyor ve topicten ayrılıyorum.

Siz birbirinizi yemeye devam edin 22 tane adam ve 1 tane top için.. Birbirinizi kırmaya deydiğini düşünüyorsanız buyrun devam edin. Diyecek lafım yok.
F
Furina ⭐ 19y

Ona lafım yok. Haklı bir galibiyet aldınız. Tebrik de ederim. Ama tamamen iyi niyetle yazdığım bir yazıya agresif yanıtlar vermen hoş değil -.- Çünkü ben GS taraftarıyım ve bu maçı kimin kazandığı hiç ilgilendirmiyor beni.. Ama o yazını beni FB taraftarı sanmana veriyorum.. Başka birşeyde söylemiyorum ve bu topicte sporu spor olmaktan çıkartanları tebrik ediyor ve topicten ayrılıyorum.

Siz birbirinizi yemeye devam edin 22 tane adam ve 1 tane top için.. Birbirinizi kırmaya deydiğini düşünüyorsanız buyrun devam edin. Diyecek lafım yok.
A
@Furina
hmzsnmz birşey yapmamış bro üsteleme boşuna.
@AnatoliaFire
Triplere girme hemen, Guathema'nın yaptığını dene ;)

Tribe girdiğim falan yok benim, böyle itici cümleler kurarak tahrik etmeyi başaran tarafatarı da tebrik mebrik etmem.
E
EmmaW ⭐ 19y
beyler bırakın tartışmayı olay bitmiştir 4-2 bjk aldı kupayı (aslında 4-1 de :P) bundan sonra yorum yapmak anca kargaşa çıkarır ^^
A
(aslında 4-1 de :P)

Yorum yapmak kargaşa çıkarır öyle mi?
Seni tebrik ediyorum. böyle bir çelişkiyi aynı postta görmemiştim hiç.
H
hmzsnmz ⭐ 19y
@Furina
Bak senin en baştaki cümleni iyi niyetle yazdın ama anlam olarak dalga geçiyor gibi olunca tavrım sert oldu tamam. Kırıcı olmak değil benim amacım , sadece kupamızı kutlamaktı. 👍
[ek #12654]
F
Furina ⭐ 19y
@Furina
Bak senin en baştaki cümleni iyi niyetle yazdın ama anlam olarak dalga geçiyor gibi olunca tavrım sert oldu tamam. Kırıcı olmak değil benim amacım , sadece kupamızı kutlamaktı. 👍

Konunun gerginliğinden öyle anlaşılabilecek bi cümle olmuş kabul ediyorum 😁 😁 Kutlayın tabi canım kupanızı lafımız mı varki xP 😁
H
hmzsnmz ⭐ 19y
(aslında 4-1 de :P)

Ne olur şu dediğini yapmayı dene , inan o zaman herşey çok daha güzel olacak 👍
Topici görmemezlikten gelmeyi denicem.

@Furina
^^ tamam tatsızlık olmasın bende istemem zaten. 👍
[ek #12654]
E
EmmaW ⭐ 19y
(aslında 4-1 de [>>>> 😜 <<<<])

smileye dikkatini çekerim 🎅
.NET
.NET ⭐ 19y
@AnatoliaFire
Son kez uyarıyorum 😉
[F New]Solo Gitarist

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: