Puaaha 😁 Bjk lılarda bütün youtube videolarını taşıyor xD
Eee? taşıdığım 2 video be , gerçi sizde o taraftarda yok..
@Guathema
Sağol 👍
Ben galatasarlıyım bu 1.si
2.side kötü bir amaçla söylemedim. Daha sakin cevaplar vermeyi dene.
@Guathema
Sağol 👍
yazdığım tüm maçlar tuttu.araya fener maçını da sıkıştırayım alır belki bu garibanlar 26 yıllık hasretin verdiği hırsla dedim.demez olaydım.214,86 ytl den oldum.tüm iyi niyetimi bitirdi fenerbahçe.
neyse yazayım bari..
1 adet oynanmış iddaa kuponu - 10 ytl
fenerbahçeli arkadaşların hayatları boyunca kupayı görememenin ve de göremeyeceklerinin verdiği acizliği görüp bu güzel olaya şahit olmak - paha biçilemez.
Alamasakda nolsada Fenarbahçeliyiz kardeşim daha fazla uzatmaya gerek yok tebrikler...
Çok konuşmanız büyük bi başarı aldığınızı gösterir ki FB gibi bi takımı yenmek hemde 4-2 gerçekten sizin için büyük bir başarı
@Guathema
Sağol 👍
Ben galatasarlıyım bu 1.si
2.side kötü bir amaçla söylemedim. Daha sakin cevaplar vermeyi dene.
yazdığım tüm maçlar tuttu.araya fener maçını da sıkıştırayım alır belki bu garibanlar 26 yıllık hasretin verdiği hırsla dedim.demez olaydım.214,86 ytl den oldum.tüm iyi niyetimi bitirdi fenerbahçe.
neyse yazayım bari..
1 adet oynanmış iddaa kuponu - 10 ytl
fenerbahçeli arkadaşların hayatları boyunca kupayı görememenin ve de göremeyeceklerinin verdiği acizliği görüp bu güzel olaya şahit olmak - paha biçilemez.
Alamasakda nolsada Fenarbahçeliyiz kardeşim daha fazla uzatmaya gerek yok tebrikler...
Çok konuşmanız büyük bi başarı aldığınızı gösterir ki FB gibi bi takımı yenmek hemde 4-2 gerçekten sizin için büyük bir başarı
Ayrıca şunu da belirteyim.. Ligdeki Beşiktaş-fener maçında biz yenilince ne spikere ne başka bişeye laf etmedim.Konuya bile uğramadım. Bir post atmadım yok şu şöyle bu böyle diye..Haklı şekilde kazandı fener orada bende dediğim gibi uğramadım konuya..
Şimdi de lütfen siz öyle yapmayı deneyin.. Ortada kupayı kazanan takım var , siz nelere takıyorsunuz.
Bu sene biz alırız , seneye başkası. Ama bir kere de lütfen başarının altında sağında solunda başka şeyler arayıp, başka şeylere takılmayın. Haklı galibiyet aldık. Yapacağınız şey tebrik etmek.Onu da yapmıyorsanız başka şey için uğramayın bile. ;)
Ayrıca şunu da belirteyim.. Ligdeki Beşiktaş-fener maçında biz yenilince ne spikere ne başka bişeye laf etmedim.Konuya bile uğramadım. Bir post atmadım yok şu şöyle bu böyle diye..Haklı şekilde kazandı fener orada bende dediğim gibi uğramadım konuya..
Şimdi de lütfen siz öyle yapmayı deneyin.. Ortada kupayı kazanan takım var , siz nelere takıyorsunuz.
Bu sene biz alırız , seneye başkası. Ama bir kere de lütfen başarının altında sağında solunda başka şeyler arayıp, başka şeylere takılmayın. Haklı galibiyet aldık. Yapacağınız şey tebrik etmek.Onu da yapmıyorsanız başka şey için uğramayın bile. ;)
@Furina
hmzsnmz birşey yapmamış bro üsteleme boşuna.
@AnatoliaFire
Triplere girme hemen, Guathema'nın yaptığını dene ;)
(aslında 4-1 de :P)
@Furina
Bak senin en baştaki cümleni iyi niyetle yazdın ama anlam olarak dalga geçiyor gibi olunca tavrım sert oldu tamam. Kırıcı olmak değil benim amacım , sadece kupamızı kutlamaktı. 👍
(aslında 4-1 de :P)
Yorum yapmak kargaşa çıkarır öyle mi?
Seni tebrik ediyorum. böyle bir çelişkiyi aynı postta görmemiştim hiç.
Topici görmemezlikten gelmeyi denicem.
(aslında 4-1 de [>>>> 😜 <<<<])
Yorum yapmak kargaşa çıkarır öyle mi?
Seni tebrik ediyorum. böyle bir çelişkiyi aynı postta görmemiştim hiç.
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap