Icerige atla
Extraloob

Fenerbahçe / BJK Maçı [2-4] BİTTİ!

· 171 Yanıt · 12K görüntüleme · Sayfa 9 / 9
Yanıtlar
H
hmzsnmz ⭐ 19y
nalet olsun dede'ye başka birşey demiyorum ama ne dedim geçen anketin favorisi bjk idi fb aldı bu anketin favorisi fb idi bjk alır demiştim :P

@Streetwise
Kaçmaya gerek yok hacım ^^ Okan Abi de biliyor haklı bir mağlubiyet aldılar , o yüzden korkacak birşey yok kanımca 😜
[ek #12654]
B
Baha i ⭐ 18y
kadro acıklandı zaten sonuc belli oldu 😄
babacan kimdir nedir bu adamı nerden buldular uzaydanmı getirdiler aragones dede ile ne irtibatı var ecel cekiyorda bizmi bilmiyoruz 😄
P
Presence ⭐ 19y
böle bi zihniyetmi olur 3. maçlar kötü geçer die demirel yerine babacanı alıo semihi sokmuo buneya herse nedn bi sorun çıkar şu klüpte anlamam gitsin artık şu aziz
O
Her şey dede ve şu kaleci Volkan yüzünden oldu, kahretsin 27 sene oldu. 😄
S
Stephanos ⭐ 19y
Mahsun Kırmızıgül yeni film çeksin

"Kupayı Gördüm" 😁

4-2 yenilip göremeyenklerde var bence yeni film'e gerek yok yaklaşık 23 24 yıldır bu kupayı alamadınız :)O maçlardan kısa bir film çekeriz

Galatasaray'lıyım ^^ 😎
Y
YeeT ⭐ 19y
KARTAL şampiyon kartal kupayıı fenevvv aLdıııı yineee .... 😉

BOBOYDU HOLOSKOYDU 👍
O
Old School ⭐ 19y
Bugün Aziz Yıldırım Aragones Gider Başkası Gelir. Futbolcular Gider Yenileri Gelir. Gitmeyecek Tek Birşey Vardır. Oda TARAFTARDIR. 12numaralı formanın TEK SAHİBİDİR. Biz Olmazsak FENERBAHÇE olmaz. FENERBAHÇE olmazsa BİZ OLMAYIZ. Oyüzden Kendinize Gelin. KAlbimiz hep sizlerle
S
sniper918 ⭐ 19y
Mahsun Kırmızıgül yeni film çeksin

"Kupayı Gördüm" 😁

4-2 yenilip göremeyenklerde var bence yeni film'e gerek yok yaklaşık 23 24 yıldır bu kupayı alamadınız :)O maçlardan kısa bir film çekeriz

Galatasaray'lıyım ^^ 8)[/quote"]

"Kupayı Gördüm"

zuahhaha tuttum bunu 😁 😁 😁

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: