Icerige atla
Extraloob

Fenerbahçe / BJK Maçı [2-4] BİTTİ!

· 171 Yanıt · 12K görüntüleme · Sayfa 6 / 9
Yanıtlar
S
Streetwise ⭐ 19y
ahahahha torunlarınız görür belki, seneye 28. seneniz olucak bu gidişte. Geçmiş olsun canlarım.. 😄 😄 😄 Bjk'li yoldaşlarımı tebrik ediyorum, çok güzel oyun sergiledi bjk helal olsun... 😜
A
@Sirgloo
Peki maçı anlatan, görevi maçı izleyenlere-dinleyenlere aktarmak olan bir adamın yorum yapması o kişinin kalitesini artırıyor mu? Objektif olarak bir değerlendir. Bir de empati kurmayı dene. Derbi maçlarda galip tarafın en çok yapması gereken şeydir empati kurmak.
W
WeAre ⭐ 19y
@Sirgloo
Peki maçı anlatan, görevi maçı izleyenlere-dinleyenlere aktarmak olan bir adamın yorum yapması o kişinin kalitesini artırıyor mu? Objektif olarak bir değerlendir. Bir de empati kurmayı dene. Derbi maçlarda galip tarafın en çok yapması gereken şeydir empati kurmak.

hacım belli ki çok kızmışsın.Ama yorumcuları oraya süs die çağırmıyorlar.Yorum yapsınlar diye çağrıyorlar.Onlarda görevlerini yapıyor.Spikerde onlara ayak uydurdu okadar.
J
Journalist ⭐ 19y
F5 30 sene bu kupaya hasret kalır.

3 sene daha aynı mesajı atacağım bu tarzda imkansızı tartışan konulara 😎
F
Furina ⭐ 19y
Maçı anlatan spikere acı acı sövüyorum. Beşiktaşlı adamı koymuşlar maç anlat diye...

Bahane bunlar güzelim geçiniz.com

Klasik fenerbahçeli tavrıdır bunlar ezberledik artıkın :)

Kimsenin bahaneyi spikerde arama ihtiyacı hissedeceğini düşünmüyorum. Bahane arayacak olan başka yerde arar..
F
Furina ⭐ 19y
Maçı anlatan spikere acı acı sövüyorum. Beşiktaşlı adamı koymuşlar maç anlat diye...

Kimsenin bahaneyi spikerde arama ihtiyacı hissedeceğini düşünmüyorum. Bahane arayacak olan başka yerde arar..
H
hmzsnmz ⭐ 19y
ahahahha torunlarınız görür belki, seneye 28. seneniz olucak bu gidişte. Geçmiş olsun canlarım.. 😄 😄 😄 Bjk'li yoldaşlarımı tebrik ediyorum, çok güzel oyun sergiledi bjk helal olsun... :P

Eyw hacım ^^ bunlar eğer kupayı alırsa destan diye anlatırlar bir sonraki nesillere ^^ 100 yılda bir olan birşey gibi 😜 😜
@AnatoliaFire
Tamam hacım dediğim gibi olsun.. Bi kerede birşeyde sorun bulmayıverin. Sanki duymadın alex penaltıyı atınca adamın bas bas bağırdğını.
Neyse biz eğlenmemize bakalım ..
[flash=425,350]http://www.youtube.com/watch/v/X_gx11xUfLY[/flash]
[ek #12654]
A
@Sirgloo
Kendi elinle yazıyorsun bro yorumcu diye. Yorumcu yorumunu yapsın, spiker maçını anlatsın.
Windy
Windy ⭐ 19y
ne zaman 5b e güvensem fos çıktı,gene yattı ^_^ dahada 5b nin olduğu maçlara oynamam =))
C
Crusade ⭐ 18y
Beyler Sakin 😊
S
Streetwise ⭐ 19y
ahahahha torunlarınız görür belki, seneye 28. seneniz olucak bu gidişte. Geçmiş olsun canlarım.. 😄 😄 😄 Bjk'li yoldaşlarımı tebrik ediyorum, çok güzel oyun sergiledi bjk helal olsun... :P

Eyw hacım ^^ bunlar eğer kupayı alırsa destan diye anlatırlar bir sonraki nesillere ^^ 100 yılda bir olan birşey gibi 😜 😜
@AnatoliaFire
Tamam hacım dediğim gibi olsun.. Bi kerede birşeyde sorun bulmayıverin. Sanki duymadın alex penaltıyı atınca adamın bas bas bağırdğını.

Aynen bro bunlar alsaydı bu kupayı artık 10 sene anlatırlardı. Ama yine hasret kaldılar, yazuk yahu acıyorum bu 5b ... 😄
H
hmzsnmz ⭐ 19y
[flash=425,350]http://www.youtube.com/watch/v/41IFTqydppg[/flash]
[ek #12654]
F
Furina ⭐ 19y
Puaaha 😁 Bjk lılarda bütün youtube videolarını taşıyor xD
J
Josephine ⭐ 17y
Maksat zaten burda değilmi?
30 sene de alamasak 100 sene de alamasak formamızı giyip meydan okumak değil mi amaç?
Biz ki fenarbahçeliyiz bi kupa için laf mı yapıcaz?,Okula mı gitmicez?,Dalga geçenler karşısında susucaz mı?
Hayır formalarımızı çıkarmıyacaz,Gidicez biz ne oloursa olsu takımımızın yanındayız dicez isterse 2.lige düşsün bu değilmi zaten fenarbahçeli olmak?
Onun için değil mi ki her önüne gelen fenerli olamıyor..
Dıstluğumuzu savunucaz fenarbahçeli gibi ne olursa olsun takımımızı satmıcaz...
Ne olursa olsun camiyamızın ve takımımızın yanında olduğumuzu göstericez...

BJK yi tebrik eder,Maçtaki başarılarını da kutlarım...:mucuk:
A

@AnatoliaFire

Aynen bro bunlar alsaydı bu kupayı artık 10 sene anlatırlardı. Ama yine hasret kaldılar, yazuk yahu acıyorum bu 5b ... :D

Bunlar

Evet bunlar yönetimlerinin yaptığı saçma sapan işler yüzünden boyunları eğilmiş, bjklinin 6slinin diline düşmüş, ligde kötü ötesi bi performans sergilemiş bi takımın taraftarları. Bunlar yönetimlerinin hataları yüzünden rakip taraftarların
bunlar
diye tabir ettiği bahtsız taraftarlar...
O
OoJ0K3RoO ⭐ 18y
@Streetwise
Bunlar demek ayıp olmuyor mu?
T
Tarantella ⭐ 19y

Ortada bir bahane falan yok hocam, adam çıkmış "Bu görüntü herşeyi açıklıyor, böyle bir penaltı verilmez" demeye getiriyor. Senin görevin yorum yapmak mı, maçı anlatmak mı? Adam bir de beşiktaşlı olduğu için maçı bile anlatamadı. BJK ataklarında coşkulu, FB ataklarında bir burukluk vardı sesinde.

spiker gayet haklıydı.kendini tutabilirdi ama bünyamin gezer'in "hadi bi gol daha atın bari len" şeklinde verdiği penaltıya başka bir yorum da yapması yersiz olurdu.beşiktaşlı adam olsa ne olacak olmasa ne olacak onu anlamadım.maça bir tesiri mi oldu ? bence konuşmamız gereken bünyamin gezer'in son dakikada attığı klas goldü.yani onu bıraktınız bunu konuşuyosunuz. 😄
H
hmzsnmz ⭐ 19y
Puaaha 😁 Bjk lılarda bütün youtube videolarını taşıyor xD

Eee? taşıdığım 2 video be , gerçi sizde o taraftarda yok..
@Guathema
Sağol 👍
[ek #12654]
P
bi kuponda üst bi kuponda direk BJK verdim tuttu 😄
T
Tarantella ⭐ 19y
yazdığım tüm maçlar tuttu.araya fener maçını da sıkıştırayım alır belki bu garibanlar 26 yıllık hasretin verdiği hırsla dedim.demez olaydım.214,86 ytl den oldum.tüm iyi niyetimi bitirdi fenerbahçe.

neyse yazayım bari..

1 adet oynanmış iddaa kuponu - 10 ytl
fenerbahçeli arkadaşların hayatları boyunca kupayı görememenin ve de göremeyeceklerinin verdiği acizliği görüp bu güzel olaya şahit olmak - paha biçilemez.

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: