A
AnatoliaFire1
⭐ 18y
Tahrik içerikli konuşmaya devam ederseniz tadı kaçacak topicin. 😗
Fenerbahçe
alternatifsiz alırız parçalarız zati fazla saldıramayacaklar sakatlık vb. ters durumlar için lige saklayacaklar kendilerini sanki M.Denizli'yi tanımıyoruz baştan mağlubiyete hazırlayacak tanımı ahahahhaaa 😄 :P
Maçı anlatan spikere acı acı sövüyorum. Beşiktaşlı adamı koymuşlar maç anlat diye...
Maçı anlatan spikere acı acı sövüyorum. Beşiktaşlı adamı koymuşlar maç anlat diye...
Bahane bunlar güzelim geçiniz.com
Klasik fenerbahçeli tavrıdır bunlar ezberledik artıkın :)
BJK Lig de Şampiyon olmayı daha çok istiyor o yüzden Kupada korkak bi oyun oynayacak Fenerinde tek umudu bu maç..
26 Senedir Kupayı Alamıyor Olabiliriz ama Bu Olay bu senede alamıyacağımız anlamına gelmez...
Seviyeli yorumlar yapılısa güzel olur ;)
İşi bilen ve futbol mantığından analayan birinin yorumu budur işte 😉 Tebrik ederim 😉 Çıkmışlar FB 26 yıldır kupa alamıyor bu senede alamaz, BJK ligde çok iyi vs. diye düz mantıkla gidilmiş.. Ama fenerinin en büyük Avrupa umudunun bu maç olduğunu takan yok heralde.. Tamda benim yapacağım yorumdu :D
Bahane bunlar güzelim geçiniz.com
Klasik fenerbahçeli tavrıdır bunlar ezberledik artıkın :)
Ortada bir bahane falan yok hocam, adam çıkmış "Bu görüntü herşeyi açıklıyor, böyle bir penaltı verilmez" demeye getiriyor. Senin görevin yorum yapmak mı, maçı anlatmak mı? Adam bir de beşiktaşlı olduğu için maçı bile anlatamadı. BJK ataklarında coşkulu, FB ataklarında bir burukluk vardı sesinde.
@SirGloo
Benim anlatmaya çalıştığım pozisyonun penaltı olmadığı mı? Yoksa spikerlerin pozisyonlar hakkında yorum yapmaması gerektiği mi?
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap