Ligde şampiyon bjk olur.
Kupa finalini bjk alır.
fakat galatasaraylıyım : )
Fenerbahçe / BJK Maçı [2-4] BİTTİ!
· 171 Yanıt · 12K görüntüleme 0 okuyor · Sayfa 4 / 9
Yanıtlar
Fener yerden nal toplayacak nall 😁
BJK
[F New]Solo Gitarist
TABİKİ FB
Tabiki FB filan değilde 😄 olay 😄
lig kupasını BJK götürecek 😄 bunuda FB ye yatacak diye düşünüyorum 😄
eger FB bunuda alamasa FB de cok kıyım olacak cok kelleler gidicek. o ihtiyarda ölebilir her an 😄 dayanamaz buna heheheh 😄
FB kümeye 😁 eheheh
lig kupasını BJK götürecek 😄 bunuda FB ye yatacak diye düşünüyorum 😄
eger FB bunuda alamasa FB de cok kıyım olacak cok kelleler gidicek. o ihtiyarda ölebilir her an 😄 dayanamaz buna heheheh 😄
FB kümeye 😁 eheheh
FB alır .
S
ScorpioGlaive
⭐ 17y
Maça değil, zulmetmeye çıkacağız.. Kupayı alsakta, almasakta... çArşı 😉
Fenerbahçe 50% 50% [ 72 ] x
Beşiktaş 40% 40% [ 59 ]
İlgilenmiyorum 9% 9% [ 13 ]
Toplam oy : 144
uff istatistikler bizi gösteriyor demek ki tersi olacak awww guiza iş sende güzelim vurduğun direkte patlamasın olay biter 😄
Beşiktaş 40% 40% [ 59 ]
İlgilenmiyorum 9% 9% [ 13 ]
Toplam oy : 144
uff istatistikler bizi gösteriyor demek ki tersi olacak awww guiza iş sende güzelim vurduğun direkte patlamasın olay biter 😄
4 saat kaldi bende bi kordonun havasini alayim alemler kordona akmıştır şimdien 😜
iyi olan kazansın diyorum ikiside ezeli rakibim 😄
O
Old School
⭐ 19y

BJK Lig de Şampiyon olmayı daha çok istiyor o yüzden Kupada korkak bi oyun oynayacak Fenerinde tek umudu bu maç..
26 Senedir Kupayı Alamıyor Olabiliriz ama Bu Olay bu senede alamıyacağımız anlamına gelmez...
Seviyeli yorumlar yapılısa güzel olur ;)
İşi bilen ve futbol mantığından analayan birinin yorumu budur işte 😉 Tebrik ederim 😉 Çıkmışlar FB 26 yıldır kupa alamıyor bu senede alamaz, BJK ligde çok iyi vs. diye düz mantıkla gidilmiş.. Ama fenerinin en büyük Avrupa umudunun bu maç olduğunu takan yok heralde.. Tamda benim yapacağım yorumdu 😄
maç başlıyor ben afk 😄
ayrıca fenerin %99 uefaya gitme şansı var biz (bjk) şampiyonlar ligine %99.99 gideceğiz onlarda otomatik uefaya gidecek 😄
ayrıca fenerin %99 uefaya gitme şansı var biz (bjk) şampiyonlar ligine %99.99 gideceğiz onlarda otomatik uefaya gidecek 😄
Maça defansif başladık sonra bi kornerin devamında golü bulduk.Bobo ilerde çok pasif. tamam yalnız ama her aldığı topu harcadı yavaş davranarak.Gökhan Zan yine patlamaya hazır bomba gibi oynuyor. Güiza yine bize gol attı 😠 . bakalım 2.devre ne olacak.
[ek #12654]
1-3
1-4
televizyonu kapattım odama geçtim daha fazla sinir ve strese dayanamam hayırlı uğurlu olsun.
muhaha 5 5 5 5 😄
A
AnatoliaFire1
⭐ 18y
73. Dakikada bıraktım izlemeyi...
Maçın taa başında anlamıştım, bu Volkan babacan bir yamuk yapar demiştim. Sağolsun yanılttı beni, bir değil 3 yamuk yaptı. Ya durması gereken yerde durmuyor (1.gol), ya topa elleriyle değmeye korkuyor (2.gol) adam. Helal olsun Aragones olacak "adama". Ligde bir iddian kalmamış, uefayı garantilemişsin, sakatlanmasından korktuğun bir futbolcu da yok. Derbilerin adamı, Fenerbahçe'nin en iyi kalecilerinden biri olan Volkan Demirel neden yedek kulübesinde? Ağlamak üzereyim şuan. TV den sesler de geliyor 4-1 oldu galiba. Aragones gibi bi belayı takıma getiren, Fenerbahçe'nin bu seneki iğrenç performansında emeği geçen, gereksiz saçma sapan transferler yaparak trilyonlarca para döken, "Fenerbahçeli" (tırnak içerisinde söylüyorum) insanların bu sene boynunu eğdiren yönetime sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.
Maçın taa başında anlamıştım, bu Volkan babacan bir yamuk yapar demiştim. Sağolsun yanılttı beni, bir değil 3 yamuk yaptı. Ya durması gereken yerde durmuyor (1.gol), ya topa elleriyle değmeye korkuyor (2.gol) adam. Helal olsun Aragones olacak "adama". Ligde bir iddian kalmamış, uefayı garantilemişsin, sakatlanmasından korktuğun bir futbolcu da yok. Derbilerin adamı, Fenerbahçe'nin en iyi kalecilerinden biri olan Volkan Demirel neden yedek kulübesinde? Ağlamak üzereyim şuan. TV den sesler de geliyor 4-1 oldu galiba. Aragones gibi bi belayı takıma getiren, Fenerbahçe'nin bu seneki iğrenç performansında emeği geçen, gereksiz saçma sapan transferler yaparak trilyonlarca para döken, "Fenerbahçeli" (tırnak içerisinde söylüyorum) insanların bu sene boynunu eğdiren yönetime sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.
Ligde şampiyon BJK olur.
Kupa Finalini Fener alır.
ee bi zahmet alsın artık F5 😜
Bjk 🤘
Demiştim ben 🍿 30 sene daha beklerler F5'ler
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap