Icerige atla
Extraloob

Fenerbahçe / BJK Maçı [2-4] BİTTİ!

· 171 Yanıt · 12K görüntüleme · Sayfa 2 / 9
Yanıtlar
İ
İTEVLADI ⭐ 18y
Bu maçı Bjk Alır 😉 😉
W
WeAre ⭐ 19y
herkezin bildiği gibi fenerin bjk karşısında bir kötü şansı var 9 kişi (bjk)ile 90+ de gol yiyip yenildiği maçlar oldu.Ona dayanarak fener bu maçta etkili olamaz fark yer diye düşünüyorum.Tabi sadece düşünce bjkyi biliyoruz isterse çok iyi top oynar.Bu Sadece bir düşünce çarşamba herşey belli olmacak.
D
destiny ⭐ 18y
Güveniyorum size az oran olsada FB'ye 20 TL yatırıyorum yarın. 😄
P
Prada ⭐ 19y
sirgloomy o günler bitti ya. 7 maçtır fener bjkyi içeride dışarıda yeniyor 😜
D
destiny ⭐ 18y
Benim korkum maçın 0-0 bitip uzatma veya penaltılarla sonuçlandırılması 😄
O
Old School ⭐ 19y
Ne kadar derbi anketlerine inanmasamda Fenerbahçe tabikide ❤️
J
Janizaro ⭐ 17y
Fener Cok Güzel bir şekilde alcak 👴 😈
H
hmzsnmz ⭐ 19y
BJK maçı uzatmak istemez bence çünkü uzadıkça yıpranacaktır takım + 3 gün sonra lig maçı var unutmayalım.Son habere göre Delgado kesin yok Nobre ilk 18e girecek.Delgado zaten olduğu zaman da ruh gibi dolanıyordu ortalarda. Holosko'dan yine gol ve iyi oyun bekliyorum. İnşallah defansta Gökhan Zan oynamaz 😜 Favorim tabiki BJK 🤘
Ps: Bjk kazanmak zorunda , sakalına iddaya girdim 😜 😜
[ek #12654]
F
F10diP| ⭐ 19y
önemli olan dostluk arkadaşlık 😄 😈 (for me)
G
ghostarmy ⭐ 18y
fener ❤️ 👍
S
Spa ⭐ 19y
Tartışmaya ne gerek var. Derbi maçların Kralı Fenerbahçe herzamanki gibi bu seferde alıcaz 😉

RepubLiC of Fenerbahçe ❤️
B
botterman ⭐ 17y
BJK maçı uzatmak istemez bence çünkü uzadıkça yıpranacaktır takım + 3 gün sonra lig maçı var unutmayalım.Son habere göre Delgado kesin yok Nobre ilk 18e girecek.Delgado zaten olduğu zaman da ruh gibi dolanıyordu ortalarda. Holosko'dan yine gol ve iyi oyun bekliyorum. İnşallah defansta Gökhan Zan oynamaz 😜 Favorim tabiki BJK 🤘
Ps: Bjk kazanmak zorunda , sakalına iddaya girdim 😜 :P

napcaklar uzarsa bilerek gol mü yicekler ? sonuna kadar oynucaklar
H
hmzsnmz ⭐ 19y
Ps: Bjk kazanmak zorunda , sakalına iddaya girdim 😜 :P

napcaklar uzarsa bilerek gol mü yicekler ? sonuna kadar oynucaklar

üff. demek istediğim bjk maçı uzatmayacaktır , kısa kesecektir. Yani kazanacaktır. daha nasıl anlatayım yahu
[ek #12654]
B
Brooklyn ⭐ 18y
Bu defa garanti BJK . Takım yorgun ama bu defa alıcak. Kartal bu ^^
E
EviLQin ⭐ 19y
BJK Lig de Şampiyon olmayı daha çok istiyor o yüzden Kupada korkak bi oyun oynayacak Fenerinde tek umudu bu maç..

26 Senedir Kupayı Alamıyor Olabiliriz ama Bu Olay bu senede alamıyacağımız anlamına gelmez...

Seviyeli yorumlar yapılısa güzel olur 😉
S
SlitherX ⭐ 19y
BJK
I
Impossy ⭐ 17y
Fb alır, umarım alır.
Tabikide maçı kastediyorum.
E
EmmaW ⭐ 19y
Beşiktaş alır ^^
ayrıca fb 26 sene mi olduydu? 😜