Arkadaşlar FB taraftarları olarak Kupanızı takdir eder,kotu mesajlar atmamanızı sonuçta bir spor olduğunu ve hepimizin türk olduğunu düşünmenizi istiyorum...Tebrikler ❤️ 😘
Ps:Daha once başka bir sitede çalıştım siyaset ve futbol yasaktı,ExL memberlarına güvendiği için izin vermiş gecemizi düzgün bitirelim...❤️ 😴
Tekrardan Tebrikler...
Fenerbahçe / BJK Maçı [2-4] BİTTİ!
· 171 Yanıt · 12K görüntüleme 0 okuyor · Sayfa 8 / 9
Yanıtlar
Ya şu topici biri indirsin artık valla işin şeyi çıktı yeter işte BJK kazandı oldu bitti.. Kimse birbirini daha fazla kırmadan bu konu kapansın artık.
Mahsun Kırmızıgül yeni film çeksin
"Kupayı Gördüm" 😁
"Kupayı Gördüm" 😁
Dost sohbeti olsa köşemize çekilir ağzıma geleni söylerdim Aragonesle babacanada public topic tebrik edip geçmek lazım.
Bu arada kaç kaç bitti maç 2-1 de çıktım staddan bide golleri kimler atti bi bilgilendirin bakayım 2-1 sonrasını
Bu arada kaç kaç bitti maç 2-1 de çıktım staddan bide golleri kimler atti bi bilgilendirin bakayım 2-1 sonrasını
"Kupayı Gördüm" 😁
Süpersin hacım 😁 😁
[ek #12654]
Dost sohbeti olsa köşemize çekilir ağzıma geleni söylerdim Aragonesle babacanada public topic tebrik edip geçmek lazım.
Valla abi maç 4-2 bitti BJK kazandı , Fenerin son golü penaltıda geldi. Alex attı ama diğerlerini bilemicem ^^
H
HurRicanEmJ
⭐ 19y
başdan belliydi zaten dedik xD
H
HurRicanEmJ
⭐ 19y
Valla abi maç 4-2 bitti BJK kazandı , Fenerin son golü penaltıda geldi. Alex attı ama diğerlerini bilemicem ^^
hakem fenere 2. golu hediye etti^^
4-2 bitti 3. golü bobo 4. golü holosko fenerin son golünü ise 90+1 de penaltıdan alex attı
4-2 bitti goller bobo ,holosko ,penaltı alex
Beşiktaşı tebrik etmek düşer bize..
S
Streetwise
⭐ 19y
"Kupayı Gördüm" 😁
Süpersin hacım 😁 😁
😆 😆 😁 😁 Okan Allah belanı vermesin öldürdün akşam akşam gülmekten beni. 😆 😆 😆
@berkyberky
Pardon, bunlar... 😜
"Kupayı Gördüm" 😁
Puahahaha 😁 😁 😁 😈 😈 Yarıldım ya 😁 😁 Helal olsun Okan 😁 😁
T
Tarantella
⭐ 19y
yanlışın var hacım son golü bünyamin attı.fenerbahçe'nin 9 numerolu forveti 😊
O
OneEyedJack
⭐ 19y
Hiç beklemediğimiz bi sonuç aldık ama sonuçta futbol bu, bugün yenilirsiniz yarın yenersiniz.
Ps: BJK taraftarlarını tebrik ederim.
Ps: BJK taraftarlarını tebrik ederim.
"Kupayı Gördüm" 😁
Bence Bu Daha İyi "Kupayı Görür Gibi Oldum """ 😄
J
joLLy jaRin
⭐ 17y
Böyle bitmesi bence normal BJK affetmedi iyi de oldu
nalet olsun dede'ye başka birşey demiyorum ama ne dedim geçen anketin favorisi bjk idi fb aldı bu anketin favorisi fb idi bjk alır demiştim 😜
S
Streetwise
⭐ 19y
Toz olun len, extra geldi. Önüne gelen Bjk, Gs'lileri alayımızı doğrucak valla... 😄 😄 Kaçtım ben. 😄 😜
"Kupayı Gördüm" 😁
4-2 yenilip göremeyenklerde var bence yeni film'e gerek yok yaklaşık 23 24 yıldır bu kupayı alamadınız :)O maçlardan kısa bir film çekeriz
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap