Icerige atla
Extraloob

Fenerbahçe / BJK Maçı [2-4] BİTTİ!

· 171 Yanıt · 12K görüntüleme · Sayfa 8 / 9
Yanıtlar
J
Josephine ⭐ 17y
Arkadaşlar FB taraftarları olarak Kupanızı takdir eder,kotu mesajlar atmamanızı sonuçta bir spor olduğunu ve hepimizin türk olduğunu düşünmenizi istiyorum...Tebrikler ❤️ 😘
Ps:Daha once başka bir sitede çalıştım siyaset ve futbol yasaktı,ExL memberlarına güvendiği için izin vermiş gecemizi düzgün bitirelim...❤️ 😴

Tekrardan Tebrikler...
F
Furina ⭐ 19y
Ya şu topici biri indirsin artık valla işin şeyi çıktı yeter işte BJK kazandı oldu bitti.. Kimse birbirini daha fazla kırmadan bu konu kapansın artık.
S
Stephanos ⭐ 19y
Mahsun Kırmızıgül yeni film çeksin

"Kupayı Gördüm" 😁
P
Prada ⭐ 19y
Dost sohbeti olsa köşemize çekilir ağzıma geleni söylerdim Aragonesle babacanada public topic tebrik edip geçmek lazım.

Bu arada kaç kaç bitti maç 2-1 de çıktım staddan bide golleri kimler atti bi bilgilendirin bakayım 2-1 sonrasını
H
hmzsnmz ⭐ 19y

"Kupayı Gördüm" 😁

Süpersin hacım 😁 😁
[ek #12654]
F
Furina ⭐ 19y
Dost sohbeti olsa köşemize çekilir ağzıma geleni söylerdim Aragonesle babacanada public topic tebrik edip geçmek lazım.

Bu arada kaç kaç bitti maç 2-1 de çıktım staddan bide golleri kimler atti bi bilgilendirin bakayım 2-1 sonrasını

Valla abi maç 4-2 bitti BJK kazandı , Fenerin son golü penaltıda geldi. Alex attı ama diğerlerini bilemicem ^^
H
başdan belliydi zaten dedik xD
H

Valla abi maç 4-2 bitti BJK kazandı , Fenerin son golü penaltıda geldi. Alex attı ama diğerlerini bilemicem ^^

hakem fenere 2. golu hediye etti^^
E
EmmaW ⭐ 19y
4-2 bitti 3. golü bobo 4. golü holosko fenerin son golünü ise 90+1 de penaltıdan alex attı
W
WeAre ⭐ 19y

4-2 bitti goller bobo ,holosko ,penaltı alex
P
Prada ⭐ 19y
Beşiktaşı tebrik etmek düşer bize..
S
Streetwise ⭐ 19y

"Kupayı Gördüm" 😁

Süpersin hacım 😁 😁

😆 😆 😁 😁 Okan Allah belanı vermesin öldürdün akşam akşam gülmekten beni. 😆 😆 😆

@berkyberky

Pardon, bunlar... 😜
F
Furina ⭐ 19y

"Kupayı Gördüm" 😁

Puahahaha 😁 😁 😁 😈 😈 Yarıldım ya 😁 😁 Helal olsun Okan 😁 😁
T
Tarantella ⭐ 19y

yanlışın var hacım son golü bünyamin attı.fenerbahçe'nin 9 numerolu forveti 😊
O
Hiç beklemediğimiz bi sonuç aldık ama sonuçta futbol bu, bugün yenilirsiniz yarın yenersiniz.

Ps: BJK taraftarlarını tebrik ederim.
B
By_DaDaS ⭐ 17y

"Kupayı Gördüm" 😁

Bence Bu Daha İyi "Kupayı Görür Gibi Oldum """ 😄
J
Böyle bitmesi bence normal BJK affetmedi iyi de oldu
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
nalet olsun dede'ye başka birşey demiyorum ama ne dedim geçen anketin favorisi bjk idi fb aldı bu anketin favorisi fb idi bjk alır demiştim 😜
S
Streetwise ⭐ 19y
Toz olun len, extra geldi. Önüne gelen Bjk, Gs'lileri alayımızı doğrucak valla... 😄 😄 Kaçtım ben. 😄 😜
T
Truth ⭐ 18y

"Kupayı Gördüm" 😁

4-2 yenilip göremeyenklerde var bence yeni film'e gerek yok yaklaşık 23 24 yıldır bu kupayı alamadınız :)O maçlardan kısa bir film çekeriz

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: