Icerige atla
Extraloob

ekran kartsız nasıl sro oynayabilirim

· 20 Yanıt · 17K görüntüleme
R
rapkid OP ⭐ 15y
🙏 Beyler Acil yardm edersinz sro oynamak istiyormm.. nasıl oynayabilirm ekran kartım olmadan sro...???
20 Yanıt
S
🙏 Beyler Acil yardm edersinz sro oynamak istiyormm.. nasıl oynayabilirm ekran kartım olmadan sro...???

Sence bu mümkün mü? Benzinsiz araba sürebilir misin?
R
Dusuk Bır Ihtımalle Oynayabılırsın Ama Cok Zorlanırsın ve Dc Yersın Sureklı 10 Boardla Olacagı Bu 😄 Muhtemelen Anakartın Iyı Degılse Acılmaz Zaten :))
K
korc4n ⭐ 16y
anakartınını modeli ne
NiNCaSu
NiNCaSu ⭐ 19y
Oyunun açılır ama sadece siyah ekran olarak görürsün oyunu.Sesler vs normal olur.
C
bende yok ekran kartı 😊 ama gene giriyorum isteyince 1 gün acık oluyor ama cok kasar rama da baglı tabi 1gb ram
X
Xanthos ⭐ 19y
Anakart'ın üzerinde onboard ekran kartı var mı? varsa 1 karakter açacak kadar kaldırabilir. En düşük ayarlarda oynayabilirsin
P
P!nk ⭐ 15y
eğer onboard ekran kartın varsa 1 çar açarsın ama zorluklar yaşarsın.Anakartın yanabilir fazla zorlama pcni .
R
Yok 1 Char Acarsın onboarla ama sronun ayarlarını en dusuge cek efecktlerı kapa ondan sonra pcnın ayarlarınıda en ıyı performans ıcın ayarlayı sec masa ustu duvar kagıdını kaldır hizmetlerden kullanmadıgın programları msconfigden gır kaldır oynarsın botla kasmas sıkıntı yaratacagını sanmıyorum fazla ama dedıgım gıbı anakartına ıs dusuyor burda bıraz ıyı olması lazım 😊
X
xcorelli ⭐ 18y
pc den anlamayan arkadaşlar yorum atmış bazı bilgisayar modellerinde ekran kartsız oynayabiliyorsun buda anakartının modeline ve özelliklerine bağlı benim arkadaş gigabyte ın bir modelinde ekran kartsız 2 char açıyordu donmalar tabiki vardı.
S
sago_94 ⭐ 15y
Bnm pc intel atom 1.6 ghz 1 gb ram ve 128 mb express chipset family ekran kartı var oyunu açabilir mi? Şimdiden tşk...
R
Acar Sıkıntı Olmaz Pcnın Ayarlarını Bılgısayarımdan En İyi Performans İçin Ayarlayı Sec, Masa ustu ozellıklerden Gorunume gel Wındows Klasık gorunumu sec duvar kagıdını ve ekran koruyucuyu kaldır Sılkroadın ıcıne gırınce oyunu eve efecktlerı en dusuge ayarla gorunumunude Wındows moduna getır . uyumluluguda kendı masa ustu ekranın genıslıgne gore ayarla hıc sıkıntı olmaz :)) Cok rahat acarsın 😊
E
erimpower ⭐ 17y
arkadaşlar saçmalamayın pcmin ekran kartını çıkarıp denedim emin oliyim diye 6gb ram var ve ekran kartsız 4 tane sro çok rahat açıyor lag dı takılma hiç bişey olmuyo (lag ne alakaysa :D) ekran kartı takınca daha fazla çalıştırır belki ama denemedim.

yani ramin iyise çalıştırır min 2gb ram olsn ekran kartı olmasın sroyu rahat kartın vrmş gibi çalıştırırsın
S
sLy_FoX ⭐ 19y
256 Mb onboard ile 10 char açtım. Hidede durdu charlar. Dc yediklerinde bi problem oluyor. Onun dışında Sro ekran kartı o kadar çok isteyen bir oyun degil. Effeckleri kapat ve ayarları minimuma çek hiç bir sıkıntı olmaz. Elle kasıcak değilsen tabi. Elle kasarken effecktsiz olmaz .

Not:4gb 1600 Mhz DDR3 ramim var
M
MicroEx ⭐ 19y

Sence bu mümkün mü? Benzinsiz araba sürebilir misin?

evet mumkun denemeden yorum yapmayın 👍
M
MicroEx ⭐ 19y
arkadaşlar saçmalamayın pcmin ekran kartını çıkarıp denedim emin oliyim diye 6gb ram var ve ekran kartsız 4 tane sro çok rahat açıyor lag dı takılma hiç bişey olmuyo (lag ne alakaysa :D) ekran kartı takınca daha fazla çalıştırır belki ama denemedim.

yani ramin iyise çalıştırır min 2gb ram olsn ekran kartı olmasın sroyu rahat kartın vrmş gibi çalıştırırsın

8 gb ram var onboard ekran kartıyla 1 tane acıorum goruntu kotu ama pwp yapabılıyorum mesela
Fakat sbotla 2 ıncı sılkroadı acınca ekran grafık yetersız falan dıyor 256 mb onboard ekran kartı
Nelerden bahsediyorusunuz yorum yapmış olmak için yazmayın suraya ...

1 tane acabılırsın belkı ustude olabılır ama emın oldugum tek sey
1,5 saatten sonra baş ağrısı yapıyor uyarıyım makara:
U
ustameen ⭐ 19y
😊 tabiki yorum farkı ama ekran kartı olmayan bir bilgisayar çalışmaz ki 😆 ekran kartı yoktan kasıt o/b ekran kartı ise değişir 😄

MicroEx bios dan bellek paylaşımını ayarlarsan (ki buda anakartın modeline yongasına göre değişir) 1.5gb ye kadar paylaşımlı bellek kullandırabilirsin. o/b 3D grafik hızlandırıcılarda(ekran kartı farklı anlam taşır) anakart intel yongalı ise kötü sonuçlar alınabilir amd yongalı ise ve yeni versiyon bir anakart ise (o/b radeon ise) güzel sonuçlar alabilirsiniz.

benim pc 4gb 256mb ekran kartı var ve 12ye kadar sro açabiliyorum. 8 gb olsa 20yi geçerdim 😊 (xp x64 en kurulu gereksiz bütün servisler kapalı ve xp açıldığında 220mb ram kullanıyor 😗 )
M
MicroEx ⭐ 19y
:) tabiki yorum farkı ama ekran kartı olmayan bir bilgisayar çalışmaz ki 😆 ekran kartı yoktan kasıt o/b ekran kartı ise değişir 😄

MicroEx bios dan bellek paylaşımını ayarlarsan (ki buda anakartın modeline yongasına göre değişir) 1.5gb ye kadar paylaşımlı bellek kullandırabilirsin. o/b 3D grafik hızlandırıcılarda(ekran kartı farklı anlam taşır) anakart intel yongalı ise kötü sonuçlar alınabilir amd yongalı ise ve yeni versiyon bir anakart ise (o/b radeon ise) güzel sonuçlar alabilirsiniz.

benim pc 4gb 256mb ekran kartı var ve 12ye kadar sro açabiliyorum. 8 gb olsa 20yi geçerdim 😊 (xp x64 en kurulu gereksiz bütün servisler kapalı ve xp açıldığında 220mb ram kullanıyor 😗 )

işlemcın ?
U
ustameen ⭐ 19y
Intel C2D 8200 2.66Ghz
Gigabyte P43 Anakart

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: