Icerige atla
Extraloob

darkBORN vs BEST_TURKS ! win best

· 121 Yanıt · 20K görüntüleme
H
HurRicanEmJ OP ⭐ 19y
-Resim Silinmiş.

-Resim Silinmiş.

EasY popcorn
121 Yanıt
L
lol12 ⭐ 19y
Evet arkadaşlar güzel savaştı extraokk
Y
YuMi__YuMi ⭐ 19y
Noob BEST_TURKS Mr. Green Mr. Green
Y
YuMi__YuMi ⭐ 19y
BEST_TURKS guildi turkmu deilmi belli deil adamlar yabancıları alıyolar guilde bide onları ana avrat sovuyolar (türkce tabiki bişi anlamıyolar Very Happy ) Öyle bi guild olamz ben sırf o yuzden cıktım o guilden.İsterse herculesın 1. olsun turk ısmı werıdıgınız guilde yabancı warsa isteseler bile girmem extraokk

Hadi iyi Oyunlar
N
NERWAGUS ⭐ 19y
hehe helen tek basına kazanmıstır savası Razz
H
HurRicanEmJ OP ⭐ 19y

BEST_TURKS guildi turkmu deilmi belli deil adamlar yabancıları alıyolar guilde bide onları ana avrat sovuyolar (türkce tabiki bişi anlamıyolar Very Happy ) Öyle bi guild olamz ben sırf o yuzden cıktım o guilden.İsterse herculesın 1. olsun turk ısmı werıdıgınız guilde yabancı warsa isteseler bile girmem extraokk

Hadi iyi Oyunlar

seni git bele$ taxi e alırlar artık merak etme extraokk
Y
YuMi__YuMi ⭐ 19y

Hadi iyi Oyunlar

-Resim Silinmiş.
Noob Hurricanemj Noob Best_turks Very Happy Lagdan olmusmus Esuk Very Happy Yalanını Yiyim Senin Very Happy Noob All Best_Turks extraokk
M
mumya307 ⭐ 19y
aslında videosunu çekip koysanız daha i olur sadece resim idare etmiyor görsellik açısından video daha i olur extraokk
H
HurRicanEmJ OP ⭐ 19y

Hadi iyi Oyunlar

-Resim Silinmiş.
Noob Hurricanemj Noob Best_turks Very Happy Lagdan olmusmus Esuk Very Happy Yalanını Yiyim Senin Very Happy Noob All Best_Turks extraokk

sen git ordan sag cık hepsi sana vursun crazy bowcu ben glavier bi düsün..
Y
YuMi__YuMi ⭐ 19y

aslında videosunu çekip koysanız daha i olur sadece resim idare etmiyor görsellik açısından video daha i olur extraokk

Normal Yası 16 Kafa Yası 1 ne olcak xD Ayrıca NoWayOut tan kıme solesem beles taxi yaparlar muratcancım mucX mucX mucX
Y
YuMi__YuMi ⭐ 19y

sen git ordan sag cık hepsi sana vursun crazy bowcu ben glavier bi düsün..

Yalan atma Yalan lagdan olmusmus Razz Peh Very Happy
H
HurRicanEmJ OP ⭐ 19y
senin burda ne çarsaflarını dökerimde hadi boşver büyüklük bende kalsın.. sende kafa bile yok zeka olsun..
Y
YuMi__YuMi ⭐ 19y

senin burda ne çarsaflarını dökerimde hadi boşver büyüklük bende kalsın.. sende kafa bile yok zeka olsun..

Bende zeka olmasa senın gıbı mal mal yalan solerdım Very Happy Hersey yalan Olurdu nese senle daha fazla kavga etmek istemiyom ii oyunlar yendınız ıcınız rahat demı Razz hadi bye Very Happy
M
mumya307 ⭐ 19y

Normal Yası 16 Kafa Yası 1 ne olcak xD Ayrıca NoWayOut tan kıme solesem beles taxi yaparlar muratcancım mucX mucX mucX

burda ne demek istedigini anladıysam arap oluyum yaw hem benim adım murat deil ki cnm hmm
H
HurRicanEmJ OP ⭐ 19y

Bende zeka olmasa senın gıbı mal mal yalan solerdım Very Happy Hersey yalan Olurdu nese senle daha fazla kavga etmek istemiyom ii oyunlar yendınız ıcınız rahat demı Razz hadi bye Very Happy

sen mal mal konuşup post kasmaya davam et hadi bb
Y
YuMi__YuMi ⭐ 19y

sen mal mal konuşup post kasmaya davam et hadi bb

Benmı Post kasıom Tamam Muratcan o kafanı daha fazla yorma Bosu Bosuna sen post kasıon gel msn goruverem senı Very Happy Nese Olum daha fazla Konusma Sana bir önerim: Fazla Yeme Patlıcan Yemek Yiye Yiye Very Happy ßye ..
M
mumya307 ⭐ 19y

burda ne demek istedigini anladıysam arap oluyum yaw hem benim adım murat deil ki cnm hmm

yumi cvp vercenmi
D
dodican ⭐ 19y
tebrikler...ama helen varken karşı tarafın hiç şansı yok BENCE
Y
YuMi__YuMi ⭐ 19y

yumi cvp vercenmi

Kendi yası 16 ama zeka yasıtı 1 yane gerizekalı anlamında ok ? Mr. Green
M
mumya307 ⭐ 19y

yumi cvp vercenmi

Kendi yası 16 ama zeka yasıtı 1 yane gerizekalı anlamında ok ? Mr. Green