Icerige atla
Extraloob

9. Nesil Sözlük Yazarı Alımları Başlamıştır

· 124 Yanıt · 11K görüntüleme · Sayfa 3 / 7
Yanıtlar
F
fsdfqwe23 ⭐ 18y
Kitap,kusursuz bir beynin harfler aracılığı ile yazıya dökülmüş halidir.
MMORPG,sanal dünyanın kendimizi baştan yaratmamız için açtığı kapıdır.

bazı arkadaşlar gibi alıntı yapmıyorum ❗ ❗ ❗
M
Milano ⭐ 18y
Başkalarına takılmayın kendi işinize bakın elbet uygun gorulene payesi verilir.
M
matilda ⭐ 18y
Başarılar dilerim 😊
N
NiGHTMaRe ⭐ 18y
MMORPG : İnternet ağı üzerinden sanal alemde birden çok kişinin oynadığı hayali ürünü oyunlara denir.Bu tür oyunun amaçları genellikle görevleri tamamlamak olsada, bizler en güçlü karakteri yapmaya çalışırız 😁
Açılımı:Massively Multiplayer Online Role-Playing Game

Kitap: Gerektiği yerde bilgilendiren, gerektiği yerdede eğlendiren, duygulandıran bir arkadaştır.
O
MMORPG(Devasa oyunculu çevrimiçi rol yapma oyunu): Oyuncuların hayal güçlerini kullanarak onlara eğlenceyi tatmak için kurulan oyun türleridir. Genelde kendimize bir karakter seçeriz ve belirli görevlerle istedikleri en uç düzeye getirip lider olma çabasına gireriz.

Kitap: Nasıl söyleyeyim ki arkadaş, dertlerimize deva, kendimizi geliştirmemiz için bize sunulan bir yiyecek gibidir aynı. Bizi karanlıktan, cahillikten kurtarabilecek tek arkadaşlardandır.
U
MMOPRG; Bir çok kişinin tabiriyle online olarak bilinen eğlenceli oyunlardır. Aslında bu oyunlar eğlence amaçlı değildi, belli kitleleri bir araya getirmek amaçlıdır. Kimi zaman eğlenilir, kimi zaman üzülülür. İşte böyle birşeydir. Ama tam olarak ben bu mmorpg adlı şeyi oyun olarak değilde, küçük bir aile olarak adlandırabiliyorum. Rol yapma oynudur bi bakımdan. İnsanlar kişiliklerini yansıtır. Ve bunu online olarak, multi player şeklinde dünya ile paylaşır. İyi MMORPG'leri dünya oynar.

Kitap; Kitap dendiğinde akan sular durur. Öyle birşeydir ki, insanı bir anda bu dünyadan öteki dünyaya götürüverir. Eğlenceli, ve serüven dolu bir şeydir, kitap. Her insan kitap okumaz. Fakat okuyan insan okumayan insandan farklı olur.
W
Mmo-rpg , onbinlerce insanı bilgisayarlarının başında dış dünyadan ve dış dünyanın değerlerinden uzaklaştırarak kendine bağlayan , onları yaşamlarındaki sıkıntılardan birkaç saatliğine kurtaran ve ağdaki insanlarla sosyalleşerek yeni güçler , giysiler ve yerler görme hırsını onlara aşılayan , sigara , içki gibi bağımlılık yapan ve uzmanların sürekli olarak üzerinde durduğu bazılarına göre çağımızın en büyük getirilerinden bazılarına göre ise en büyük dertlerindendir.

Kitap?Kitabı birkaç cümleyle anlatmak zordur , kitap herşeydir.Yeni doğmuş bir bebeği alır ve kozmonot haline getirir.Kitap yaşamdır , açar ve okumaya başlarsınız ; yavaş yavaş real dünyadan uzaklaşırsınız.Hayal edersiniz , kitap size hayal etmeyi öğretir.Düşünürsünüz , birleştirirsiniz ve yaratırsınız...İşte kitap budur , yaşlandığınızda arkanıza dönüp baktığınızda sizi siz yapan şeyin kitap olduğunu görürsünüz.Kitap tüm yaşamınızdır.
DukeNukem
DukeNukem ⭐ 19y
Kitap:Öğrenmenin başı, insanın ve insanlığın en yakın dostu,kültürlü olmanın bilgili olmanın ve daha kaliteli yaşamın kapısı.

MMORPG:Açılımı:Massively Multiplayer Online Role Playing Game. Açılımın Türkçesi:Devasa oyunculu çevrimiçi rol yapma oyunu.

MMORPG bizi başka bir dünyaya iten ve bizi o yaptığı oyuna bağlayan bir kurulumdur...Genellikle hayalgücü ile yapılmış oyunlardır.Oyunlarda karakterler görevler savaşlar vs vardır.

Beynim anca bu kadarını açıklayabildi... 🎭
G
Gameworld ⭐ 19y
MMORPG :(Massively Multiplayer Online Role-Playing Game)İnternet bağlantısı üzerinden binlerce kişinin aynı anda oynayabildiği çevrim içi (On-Line) oyunlara verilen isimdir.
Kitap :Cehaletin en büyük düşmanı olan kitap insanların eğitimi için gerekli olan bir numaralı yardımcıdır.Tarih boyunca kitap karanlık mekanların aydınlık kapısı olmuştur.
İnşallah bu sefer seçilirim. 😎
S
Spiral ⭐ 17y
Kitap: İnsanların içinde ufuğa doğru yol aldığı, sonu gelmeyen, yeri geldiğinde insanları olgunlaştıran, yeri geldiğinde insanlara yaşamadan tecrübe kazandıran, bilgilerle dolu bir dünyadır kitap. Sadece kağıtların bir araya gelmesinden oluşan bir şey değil, cahilliği yenme yolunca bir araç değil amaçtır kitap.

MMORPG: Dünya'da büyük bir kitleye sahip olan, bazen neredeyse bağımlılık yapan, bazen de kişilerin bunun için yakınlarını vs. kendilerinden uzaklaştıracak, yanlış hareketler yapmasına sebep olan, kişilerin hayal güçlerini kullanarak yarattığı bir oyun dünyasıdır.
A
Kitap: Karanlıkta beliren bir ışık, çölde yağan bir yağmur damlası, üzüntülü bir olaydan sonra gelip yanınıza oturan samimi bir dosttur. Kitabın sayfaları insan ömrüne benzer, ilerledikçe meraklanır ve hüzünlenir insan...

MMORPG: Asosyalleşmiş genç insanlara sığınacak bir liman olmuş, onları toplumdan soğutmuş, ancak bilinçli kullanıcılar için bir eğlence kaynağı olmaktan ileri gidememiş, oynayan insanların beyninde en alakasız bir durumda bile belirli bir yer edinmeyi başarmış bir meşgaledir.

Herkese şimdiden hayırlı olsun. 😘
B
BadBoy-_- ⭐ 17y
Mmorpg=Başka Dünyalara Yapılan yolculuktur.Beynimizin içinde gizli Kalan zevklerimizi Dışa vurur Mmorpg Geniş Kitlelerce oynanır Ama oynayanların hepsi Ne için oynadıklarını bilmezler.
Kitap=Hani bir söz Vardır anlatırlmaz Yaşanır diye kitapta böyledir Kitap için Kelimeler Kifayetsiz Kalır.
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
evet halen katılımcılar beklenmektedir ^^
M
Mirage ⭐ 19y
Okan abi beni sözlük yazarı yapmaya layık gördüğünüz için teşekkür ederim.
E
El Verano ⭐ 18y

Bu anlatım bozukluğundan dolayı,geri alabilir. 😁
B
Kitap : Kitap yeri geldiğinde yanlızlığımızdan kurtulmamızı sağlayan yeri geldiğinde bizim en iyi arkadaşımız olan yeri geldiğinde ise bizi kendi içinde sürükleyen bir araçtır.

MMORPG : Öğrenciler için tam bir intihar... uykusuz gecelerin habercisi.. oynamadığı saatlerde kendini rahatsız hissettiğin tam bir baş belası...
M
Mirage ⭐ 19y
Anlatım bozukluğu?Bunda anlatım bozukluğumu var?
Ps:Gerçekten varmı? 😄 :P
E
El Verano ⭐ 18y

Bu anlatım bozukluğundan dolayı,geri alabilir. 😁
S
Still Life ⭐ 17y
Sözlük yazarı seçilen arkadaşları tebrik ederim 😎
T
Tatanga ⭐ 19y
MMOPRG:Devasa oyunculu çevrimiçi rol yapma oyunudur (Multi Massive Online Role Playing Game, MMORPG) dünya üzerinden binlerce insanın bir arada yada ayrı yerlerde oynayabildiği oyunlardır.

Kitap:Kitap hayatın ta kendisidir. Hayatın vazgeçilmezidir.Bir insan kitaba başlarsa bırakamaz.kitap hayatım bazı söyleyemediklerimin yardımcısıdır kitap.Kitap çok şeydir önemli olan onu aldıktan sonra rafa kaldırıp tozlanmasını beklemek değil onu aldıktan sonra isteyenlere alamayanlara vermektir bence..........

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: