Icerige atla
Extraloob

9. Nesil Sözlük Yazarı Alımları Başlamıştır

· 124 Yanıt · 11K görüntüleme · Sayfa 5 / 7
Yanıtlar
M
mesut_xD ⭐ 18y
Kitap --> İsteğimiz zaman istediğim yerde okuyarak zevk alabileceğimiz , ve bilgi sahibi olabileceğimiz bir eşyadır. 🕵️
MMORPG -->(Massively Multiplayer Online Role-Playing Game) Geniş kitlelerce oynanan online rol yapma oyunu onbinlerce kişinin internet üzerinden beraberce ya da farklı dünyalarda fantazi dünyasına daldığı oyunlardır. Başarılı MMORPG'lar yüzbinlerce üyeye ulaşabilir. Bu oyunlar 40 ile birkaç yüz arasında değişen geliştirici takımlarla oluşturulmaktadır.. Bir online oyun oluşturma maliyeti yaklaşık onmilyon dolardır, bu rakamın birkaç katına malolan oyunlarda mevcuttur.

🙄 3 yıLdır ßrdaym hadi mesut_xD bişey ol artık demek geldi içimden şimdiden seçilenlere sevgiler.
E
Expectance ⭐ 17y
Kitap yorucu bir günün ardından yatağa uzandığımızda uykumuzu getiren bi araçtır:D -- Tabi sabah okursak her geçen zmn bu güne kdr nie kitap okumuyordum die kendini sorgulatan araçtır 😄 --- her şey için saol extraloob.
G
helal
S
SmackWar ⭐ 18y
Kitap:Ben bunu bir yazarın beyninin içindekileri gösteren gözlük olarak tanımlasamda yapılışı tutkal,iplik ile tutturulmuş selüloz istifidir latince codex denir ayrıca en etkili en etkili antidepresandır bana göre.

Ayrıca beynin çalışmasını sağlayan yakıt gibidir. beyin,yakıtın kalitesine göre iyi veya kötü çalışır.
------------------------------------------
MMORPG:Massive multiplayer online role playing game'ın kısaltılışıdır Kısa olmasa bile 😜 ..

Yeni çağın uyuşturucusu, bu oyunlar yüzünden nice yaratıcı beyin(kişi) monitör karşısında helak olmuş, insanlığını,konuşmayı,telaffuzu,insan ilişkilerini unutarak sanala karışarak gitmiştir.

hayatta kaçış yollarından birisidir mmorpg, hayatta gelemediğiniz yerlere,konumlara gelebilmenizi sağlar, egonuzu tatmin eder ve sanıldığının aksine oyunun en tepeye oynayan kitlesi 12-18 yaş
aralığı olduğu söylense bile gerçeği 23-35 yaş aralığı kitlesidir, hayattan alamadığını moblarda da, uniquelerde arar bu kitle..

T
T_RoCK ⭐ 18y
Kitap:Ben bunu bir yazarın beyninin içindekileri gösteren gözlük olarak tanımlasamda yapılışı tutkal,iplik ile tutturulmuş selüloz istifidir latince codex denir ayrıca en etkili en etkili antidepresandır bana göre.

Ayrıca beynin çalışmasını sağlayan yakıt gibidir. beyin,yakıtın kalitesine göre iyi veya kötü çalışır.
------------------------------------------
MMORPG:Massive multiplayer online role playing game'ın kısaltılışıdır Kısa olmasa bile 😜 ..

Yeni çağın uyuşturucusu, bu oyunlar yüzünden nice yaratıcı beyin(kişi) monitör karşısında helak olmuş, insanlığını,konuşmayı,telaffuzu,insan ilişkilerini unutarak sanala karışarak gitmiştir.

hayatta kaçış yollarından birisidir mmorpg, hayatta gelemediğiniz yerlere,konumlara gelebilmenizi sağlar, egonuzu tatmin eder ve sanıldığının aksine oyunun en tepeye oynayan kitlesi 12-18 yaş
aralığı olduğu söylense bile gerçeği 23-35 yaş aralığı kitlesidir, hayattan alamadığını moblarda da, uniquelerde arar bu kitle..

Keşke kendi yorumunla yazsaydın. ☕
W
Wajuka ⭐ 17y
Herkese başarılar...
T
T_RoCK ⭐ 18y
KİTAP : Raflarda veya kütüphanenizde durmasının hiçbir anlam ifade etmediği ancak içine girince sizi alıp başka bir dünyaya sürükleyen kağıt topluluğu.Yurdum insanının oldukça yabancı olduğu bir kavram olsa gerek.Hatta gerek değil baya baya yabancı olduğu bir kavram.Alın elinize okuyun birşey kaybetmessiniz.Bırakın kaybetmeyi zevk almak için , birşeyler öğrenmek için okuduğunuzda o dünyaya girer ve kolay kolay kurtulamazsınız.Ki o dünya bence zaman zaman yaşamakta olduğumuz Dünya'dan daha fazla hakediyor yaşanmayı.

MMORPG : Oyuna başladığınızdan itibaren sizi içine alan ve zamanla sosyal hayattan uzaklaştıran ama bunun aksine bir o kadar da zevkli olan multiplayer oyun türüdür. (Bkz : Wow , Silkroad online , Knight Online , Cabal Online vb ...) En iyilerden olmaya çalışırsınız , çok vaktinizi harcarsınız fakat abartırsanız çevrenizdekilerin tek tek sizden uzaklaştığını farkedersiniz.
İradenize hakim değilseniz yaklaşmayın.
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
alımlar halen devam etmektedir.
E
EdHardy ⭐ 19y
MMOPRG:İnsan düşmanı (Abartıldıgında).2. Online oyunlar topluluğuna verilen isme denir.
Kitap:insan dostu.(abartılmadan)
T
Tatanga ⭐ 19y
alımlar halen devam etmektedir.

ben ümidi kestim okan abi =)
_
_SARP_ ⭐ 17y
kolay gelsin
S
Sehnsucht ⭐ 18y
Herkese başarılar, bakalım kimler mangalda kül bırakmıyor 8)
K
Kobe ⭐ 19y
hayırlı olsun seçilenleri seçilecekleri tebrik ediyorum başarılar diliyorum
P
Pride ⭐ 18y
MMORPG:Devasa oyunculu çevrimiçi rol yapma oyunu, (MMORPG) dünya üzerinden binlerce insanın internet üzerinden oynadığı oyunlara verilen addır.
Kitap:Bir ya da birkaç konuya dair eli yazılmış ya da matbaada basılmış sahifelerden ibaret yaprakların, bir arada birleştirilmesi ile meydana getirilen, okumaya mahsus ciltli ya da ciltsiz eser.
T
Tequilla ⭐ 17y
MMORPG (Massively Multiplayer 'Online' Role Playing Game : Servera Bağlı Kalınarak Oynanabilen Çok Katılımlı RPG'Ler Rol Yapma Oyun ' .

Kitap :Kitap İnsana İstediği Zaman Bilgi Veren İstemediği Zaman Odaları Süsleyen Bir Araçtır.Kitap Okumak İlimin Bir 'SANATIDIR' .
P
Pride ⭐ 18y
Okan abi cevap yok mu?
F
FruitFly ⭐ 18y
MMORPG: Sınır tanımayan açgözlü büyük oyun firmalarının büyük paralar kazanmak amacıyla kurduğu oyun türüdür.Sigara vb. alışkanlıklar gibi vazgeçilmezi çok zordur.Hayatla ilgili bütün ilişkilerinizi koparabilir hasara uğratabilir veya zayıflatabilir.
Kitap:Bilgi evrenine açılan kapıdır veya tozlu raflarda çürümeye yüz tutmuş bir kağıt birikintisi.Çoğu kişiyi o küçük ve uzun yazılarıyla korkutan kendi hakkında gereksiz dedirten kağıt ve kağıt parçaları.Aslında kısa ve öz sözlerin güzelce birleşme sanatıdır .Bilgeliğe gelince '' GODFATHER '' dır korkutmaya gelince '' Fredy Kruger '' . Bilgelikte onun kedisi anlamlı ve öz kelimeleri , korkutmaktaysa onun bıçak gibi tırnakları dikkatsizce baktığımızda anlamsız görünen uzun ve küçük yazılarıdır.
Ps:Benzetmem süper 😄 unutmayın GODFATHER ' ın simgesi olarak bilinir kedi 😄 . Fredy Kruger ' ın ise öldürücü tırnakları 😄 İnş. seçilirim 2. denemem. Herkese Başarılar 🎭
K
Kobe ⭐ 19y
MMORPG:"Yeter artık bıktım bu salak bilgisayardan(single player oyunlardan)" dediğimde tanıştığım, ilk olarak KO biliyordum ancak denemedim bile daha sonra SRO arkadaşlarımın tavsiyeleri üzerine, güzel oyun türü.Her anı heyecan doludur benim için.Arkadaşlarla beraber oynamanın tadı bambaşkadır hele sro oynarken sabahladığımız geceler çok hoş gelir hala.Bir sürü iyi arkadaş edinebileceğim aynı zamanda bir sürü dengesizle karşılaşabileceğimiz ama yine de güzel ortamlardır.
Kitap:Kitap benim için Stephen King'le başlamıştır.Daha önceleri pek hoşlanmazdım ama Kara Kule 1'i okumaya başladığımda çok etkilendim ve neden bu kadar zaman kaybettim diye düşündüm.Şuan ne zaman kafam karışık olsa, ne zaman karanlığa düşsem beni tekrar ışağa çıkaran şeyler olarak düşünüyorum.Özellikle romanlar hayal gücüyle güçlenen bambaşka dünyalar yaratır.
T
Tatanga ⭐ 19y
MMOPRG : İnsanların sıkıldıkları vakitlerde zaman geçirmek için oynadıkları online oyunlara denir mmoprg onbinlerce kişiyi bi oyunda yada farklı dünyalarda bir araya getiren online oyunlara denir.

Kitap : Bilgi hazinesi,insanların sorularına cevap aradığı,zaman geçirmek için en mükemmel şey , kendimizi yalnız hissettiğimiz zamanlarda okuruz,derdimize çare,en iyi arkadaşımız :))

2. başvurum inş bu sefer olur :))
ps:herkeze başarılar 😊
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
uygun görülenler Sözlük Yazarı seçilmişlerdir, yeni katılımcıları bekliyoruz.

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: