tüh 2. başvuruda gitti 😞
9. Nesil Sözlük Yazarı Alımları Başlamıştır
· 124 Yanıt · 11K görüntüleme 0 okuyor · Sayfa 6 / 7
Yanıtlar
uygun görülenler Sözlük Yazarı seçilmişlerdir, yeni katılımcıları bekliyoruz.
sözlük yazarı olmuşum çok sevindim 😜 , teşekkürler
MMOPRG : İnsanların sıkıldıkları vakitlerde zaman geçirmek için oynadıkları online oyunlara denir mmoprg onbinlerce kişiyi bi oyunda yada farklı dünyalarda bir araya getiren online oyunlara denir.
Kitap : Bilgi hazinesi,insanların sorularına cevap aradığı,zaman geçirmek için en mükemmel şey , kendimizi yalnız hissettiğimiz zamanlarda okuruz,derdimize çare,en iyi arkadaşımız :))
2. başvurum inş bu sefer olur :))
ps:herkeze başarılar :)
MMORPG:Yeri geldiğinde insanı çıldırtan yeri geldiğinde zevkten dört köşe yapan oyun türüdür.En zevkli ve cezbedici tarafı arkadaşlarla oynayabilmektir onla zamanın nasıl geçtiğini anlıyamazsınız farklı bir dünyaya dalarsınız resmen hayatla ilişkileriniz kesilir mesela ben oynarken hiç acıkmam ve asla uykum gelmez.Bataklığa benzer insanı içine çeker ve bir hortum gibi maddi menevi her şeyinizi elinden alabilir.Fark etmeden , elinizde olmadan her şeyin en iyisini istemeye başlarsınız Gece gündüz düşünürsünüz yarın ne yapsam veya ne olacak diye kafatasınınızın içinde yeni bir bölüm açılmış gibi hissedersiniz o yeni bölüm bu oyun türünü oynadıkça büyür o bölümün adı '' MMORPG '' kod adıyla '' Vazgeçilmez '' bölümüdür.
Kitap:Çoğu kişiye korkunç gelebilir nedeni ise aynı boyutta 2 elmanın farklı boyuttaki tabaklarda daha büyük ve daha küçük görünmesi gibidir sadece bir göz yanılması denebilir.Korkmaların sebebi o uzun ve küçük yazılan kelimelerin sayfadaki her yeri kaplamasıdır.Eğer bu formulü okurken uygularsanız işte yeni bir kapı açıldı bilgi ve bilgelik kapısı bir kere içeri girdiğinizde bu kapı çok verimli bir bilgi tarlası olur bilgi vermekten bitmez tükenmez ve sizde bilgiyi almaktan bıkmak bilmezsiniz.İşte kitap böyle çok garip bir şeydir .
Kitap:Çoğu kişiye korkunç gelebilir nedeni ise aynı boyutta 2 elmanın farklı boyuttaki tabaklarda daha büyük ve daha küçük görünmesi gibidir sadece bir göz yanılması denebilir.Korkmaların sebebi o uzun ve küçük yazılan kelimelerin sayfadaki her yeri kaplamasıdır.Eğer bu formulü okurken uygularsanız işte yeni bir kapı açıldı bilgi ve bilgelik kapısı bir kere içeri girdiğinizde bu kapı çok verimli bir bilgi tarlası olur bilgi vermekten bitmez tükenmez ve sizde bilgiyi almaktan bıkmak bilmezsiniz.İşte kitap böyle çok garip bir şeydir .
Güzel ve tatlı bir dille anlatmışın.Hak etmişsin. 😎
Güzel ve tatlı bir dille anlatmışın.Hak etmişsin. 8)
öyle olmuşsa sevindim biraz dalgındım seçilmem sanıyordum ondan sevindim
Ben seçilmeye çalışıyorum 😄 Çok istiyorum ☕
_
_GlaviatoR_
⭐ 18y
h.olsun
MMORPG (Massively Multiplayer 'Online' Role Playing Game : Servera Bağlı Kalınarak Oynanabilen Çok Katılımlı RPG'Ler Rol Yapma Oyun ' .
Kitap :Kitap İnsana İstediği Zaman Bilgi Veren İstemediği Zaman Odaları Süsleyen Bir Araçtır.Kitap Okumak İlimin Bir 'SANATIDIR'
Kitap :Kitap İnsana İstediği Zaman Bilgi Veren İstemediği Zaman Odaları Süsleyen Bir Araçtır.Kitap Okumak İlimin Bir 'SANATIDIR'
S
SatanicTurtle
⭐ 17y
MMORPG Adeta bir karadeliktir , evet adeta bir karadeliktir MMORPG diye adlandırdığımız oyun türü .. Eskiden ilk bilgisayarımla tanıştığımda basit oyunlarla hoşça vakitimi geçirdikçe arkadaşlarımın tavsiyesiyle başladığım SilkroadOnline hayatımın dönüm noktalarından biri oldu , gittikçe kendine bağlıyordu,yavaşça içine çekiyordu bir karadelik gibi.. Yeni arkadaşlar edindikçe ,oyunun zevkini almaya başladıkça adeta kozanıza kapalı bir kelebek olursunuz ve bundan kurtulmakta sadece sizin elinizdedir ve malesefki çok zordur her insan bu tarz oyunları bırakamaz,bıraksada içindeki boşluğu dolduramaz 😉
Kitap Eskiden hiç haz etmezdim okumaktan,saçma ve sıkıcı gelirdi ama insan büyüdükçe ve üstüne sorumluluk aldıkça bu sorumlulukları yıkması gereken birşey veya bir dosta ihtiyaç duyar buda kitaptır ! Kitap Okumaya ilk arkadaş tavsiyesiyle başlamıştım,şimdi ise ben arkadaşlarıma kitap tavsiye ediyorum .. 😜
Herkeze Başarılar Arkadaşlar 😉
(2.Denemem.)
Kitap Eskiden hiç haz etmezdim okumaktan,saçma ve sıkıcı gelirdi ama insan büyüdükçe ve üstüne sorumluluk aldıkça bu sorumlulukları yıkması gereken birşey veya bir dosta ihtiyaç duyar buda kitaptır ! Kitap Okumaya ilk arkadaş tavsiyesiyle başlamıştım,şimdi ise ben arkadaşlarıma kitap tavsiye ediyorum .. 😜
Herkeze Başarılar Arkadaşlar 😉
(2.Denemem.)
Ben seçilmeye çalışıyorum 😄 Çok istiyorum ☕
Admin abi Eger Sitelerden Alıntı Yaparak Yapılacaksa Bu İş Charles Darwin gibi herkez siteden alır kimin kazanıcagı belli olmaz.
Admin abi Eger Sitelerden Alıntı Yaparak Yapılacaksa Bu İş Charles Darwin gibi herkez siteden alır kimin kazanıcagı belli olmaz.
alıntı yapan kim alınmış
benim 1. başvurumun birazı alıntı ama 2.si aklımdan geçenleri yazdım =)
J
JohnnyBravo
⭐ 18y
MMORPG : İnsanların kafalarındaki ütopyaları bilgisayar ekranında yaşayabileceği oyun türüdür.
Kitap : Vazgeçilmez dosttur, sizi hiçbir zaman terketmez, ters düşseniz dahi sabırla size bildiklerini anlatır.
Kitap : Vazgeçilmez dosttur, sizi hiçbir zaman terketmez, ters düşseniz dahi sabırla size bildiklerini anlatır.
MMORPG:Online oynanabilen insanı pc başına kitleyen sosyal yaşam düşmanı
Kitap:İnsanın yeri geldiğinde dertlerini unutturan yeri geldiğinde sevindiren yeri geldiğinde merak ettiren bir dost
Kitap:İnsanın yeri geldiğinde dertlerini unutturan yeri geldiğinde sevindiren yeri geldiğinde merak ettiren bir dost
kitap:insanlara yol gösteren bilgi kaynag okuyunca aydınlatan rafa kaldırıca boş boş duran araç
MMORPG:İnternet üzerinde creackter Vb. yönetme oyunudur ( örnek ): silkroad , knight , metin 2 , Cabal Vb.
MMORPG:İnternet üzerinde creackter Vb. yönetme oyunudur ( örnek ): silkroad , knight , metin 2 , Cabal Vb.
eskiler bilir
J
JohnnyBravo
⭐ 18y
MMORPG : İnsanların kafalarındaki ütopyaları bilgisayar ekranında yaşayabileceği oyun türüdür.
MMORPG: As pessoas podem viver na tela do computador da cabeça no jogo é um tipo de utopia.
Livro :É indispensável o homem, você nunca deixar, colidem, mesmo se você sabe que pacientemente explica.
ara
Português-Turco dicionário autor
B
BruttiBelle
⭐ 17y
Kitap; Kitap, zamanın bizlere bıraktığı en büyük mirastır. Yeni dünyaların keşif kapısıdır. Geçmişi geleceğe taşıyan en büyük hazinelerdir kitaplar. Bilmenin ve kavramanın o eşsiz hazzına ulaştırır sizi. Kitap mutluluktur..
MMORPG; Dünya çapında aşağı yukarı tüm gençlerin bir tanesiyle uğraştığı, hayal gücü kullanılarak üretilmiş, karakter geliştirme ve sanal dünyada birinci olma çabası ile oynanılan online oyunlardır.
Ps: El Verano'nun MMORPG açıklamasını webde gördüm. :?
http://www.serverim.net/dokuman_12.html
MMORPG; Dünya çapında aşağı yukarı tüm gençlerin bir tanesiyle uğraştığı, hayal gücü kullanılarak üretilmiş, karakter geliştirme ve sanal dünyada birinci olma çabası ile oynanılan online oyunlardır.
Ps: El Verano'nun MMORPG açıklamasını webde gördüm. :?
http://www.serverim.net/dokuman_12.html
MMORPG:
Geniş kitlelerce oynanan online rol yapma oyunu onbinlerce kişinin internet üzerinden beraberce ya da farklı dünyalarda fantazi dünyasına daldığı oyunlardır.
KİTAP:
Bir ya da birkaç konuya dair eli yazılmış ya da matbaada basılmış sahifelerden ibaret yaprakların bir arada birleştirilmesi ile meydana getirilen okumaya mahsus ciltli ya da ciltsiz eser.
Geniş kitlelerce oynanan online rol yapma oyunu onbinlerce kişinin internet üzerinden beraberce ya da farklı dünyalarda fantazi dünyasına daldığı oyunlardır.
KİTAP:
Bir ya da birkaç konuya dair eli yazılmış ya da matbaada basılmış sahifelerden ibaret yaprakların bir arada birleştirilmesi ile meydana getirilen okumaya mahsus ciltli ya da ciltsiz eser.
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap